Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
За поръчка от сайта на Лили има ли опция за плащане с наложен платеж при доставката?

# 691
За поръчка от сайта на Лили има ли опция за плащане с наложен платеж при доставката?
Да, аз така ги поръчах

# 692

Има, да, но последния път плащах някаква такса 1% от сумата за НП (това към куриера, не към сайта). Не знам дали е нововъведение, че аз само платено с карта поръчвам.

# 693
  • Пловдив
Благодаря ви.
От половин час обаче не може да се финализира поръчката ми. След бутона за завършване, излиза този надпис:

An error has happened during application run. See exception log for details.

При някой друг има ли такъв проблем?

# 694
При мен също даваше това съобщение, но аз тъпо и упорито пробвах и в един момент стана. Явно сайта е натоварен. Не се отказвай Simple Smile

# 695
  • Пловдив
При мен също даваше това съобщение, но аз тъпо и упорито пробвах и в един момент стана. Явно сайта е натоварен. Не се отказвай Simple Smile

Ми вече половин час упорито цъкам ли, цъкам. Simple Smile Дано да се получи преди 0 ч., когато най-вероятно ще приключи черният петък.

# 696
И при мен дава грешка и не мога да поръчам.

# 697
Да ама пише,че поръчки между26 и 28 се обработват 15 дни.Може да продължи .

# 698
  • Пловдив
И при мен дава грешка и не мога да поръчам.

Най-после се получи.

# 699
На мен пък не иска да  ми регистрира картата от Лили за лоялен клиент. Изписва ми,че е регистрирана с друг имейл .Много странно, аз от доста време ползвам един и същ.Според вас как да разбера какво съм попълване преди 100 години ?Сигурно няма да може и да го сменя ?

# 700
  • Пеликания
Явно ще си остана без поръчката Grinning От 30 мин е този error при мен. Ама така е с работещите до късно Disappointed Relieved

# 701
Ох и аз тъкмо се наканих да пусна още една поръчка, а то пък намалението свършило..

# 702
Изчетох ви с интерес, аз съм срам и позор за темата Joy Дори не отворих сайта на Лили, камо ли да пазарувам. Въпреки че можеше да се възползвам, в.четвъртък си купих някои неща от ДМ и Златна рибка. Никога не складирам нищо. А сега като си замисля можеше да се възползвам от козметика за бременни, поне превръзки сега не ми трябват. Аз съм си класически козирог и имам желязна финансова дисциплина.
И да се включа с въпрос. Винаги ли при употреба на гликолова киселина лицето ви се зачервява? Снощи пробвах новия AHA пилинг на Балея, той не е силен според мен, и пламнах на 5-тата минута лошо. Успокоих се след 20 минути и кожата ме стана доста гладка и свежа. И все пак, това приема ли се за непоносимост според вас?

# 703
  • софия
Аз отворих веднъж, потърсих това, което ми трябва, нямаше, цъкнах още за 2,3 неща, нямаше и затворих. Поне превръзки можех да взема, ама карай. Не съм козирог и нямам финансова дисциплина, но понякога ме мързи да се занимавам.

# 704
Не ми се зачервява кожата, а ползвам такива продукти с АНА. Само от два от тях леко за 20-30 сек. се усеща леко затопляне, но зачервяване и то с минути - не, а имам доста реактивна кожа. От маска, от тези в пакетчетата, на Балеа, обаче, получих петна на 1 пръст под очите като от слънчево изгаряне.
Ох, защо поне асцендента ми не беше козирог или поне веднъж ме домързи да харча...

Общи условия

Активация на акаунт