Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 979
  • 666
  •   1
Отговори
# 150
  • пустинята Гоби
Хаха, вярно е това. Маска, очила, само забрадката липсва, че да е пълна карикатурата.

# 151
Хаха, вярно е това. Маска, очила, само забрадката липсва, че да е пълна карикатурата.
Едно фередже ще е прекрасен завършек на този аутфит.

# 152

# 153
Савова, моля, покажи ни как носиш шаловете си!

Забрадката не изисква ли и съответен стил?
Не.
Скрит текст:

Но ми е много любопитно дали ще се намерят умници да изреват, че дизайнерите упражняват cultural appropriation (присвояване на културен елемент), щото както и да го погледнем няма народ по света, който да няма някаква форма на покриване на главата със парче плат.

Ама защо мислите, че лозето и/или кърпа на главата са толкова срамни Wink Това ще да е някакъв роден феномен. Като човек, който обича вино мине не мине и се озовавам в поредното лозе и винаги ми прави впечатление с каква гордост се показва и разказва за това лозе. Това лято в Италия например една кака 40+ мин ни обяснява, че италианските лози често боледуват от някаква болест (не запомних коя), затова те ползват американски лози, които ашладисват със италианските сортове, защото кореновата система на американските била много по-здрава. Никакво неудобство нямаше нито от забрадката си, нито от цените с които дереше невежите си американски клиенти Grinning

Вчера мерих боти  - след 17-ия чифт стигнах (пак ) до извода, че независимо как изглеждат това не ми дава гаранция за качество и удобство. Има и много качествени, които са ми неудобни. А дори красивите и удобните не винаги се вписват в личния ми стил. Но поне се убедих, че тези, които поръчах онлайн са ми супер удобни. И разбира се, насред есенната разпродажба от -40% аз занесох на касата 2 чифта боти за дъжд без 1 цент намаление. Излишно е да казвам, че не ги купих. А, пробвах и Док Мартенс - за бога, хора, това са официално най-най твърдите обувки на този свят! Кой би си причинил такова нещо!?! И за капак си харесах още едни леко безумни Тимбърландки на ток, но ще помисля още малко...

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 16:40 от Agent Provocateur

# 154
Док Мартенс са твърдички,но много зависи от модела, мойте са ми много удобни. Туниката и клина са есенна поръчка от сезонното намаление на летните колекции на COS. 🙃
Всичко е супер, много съм доволна.

# 155
Един от моите експерименти с шал върху шапка. Обикновено обратно постъпвам... Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 23:46 от pep_si

# 156
Ох така харесах тази рокля на COS

# 157
MarietaYo,
Доста и се чудех при последната поръчка,махах,слагах и накрая избрах други неща и сега вече ме е яд 🙃
Много добре стоят имат нещо бунтарско и различно и разпознаваем собствен стил.

# 158
И аз ги харесвам но са за високи жени.

# 159
Гледам, че и COS са стилизирали роклята с танкове...

# 160
  • София
Пепси, фея си, момиче! Толкова позитивно излъчване имаш 🧚‍♀️

Как сте в плувния сезон откъм избор на дрехи?

# 161
Напълних си ботите с вода, шляпвайки в една локва на паркинга…
Изненадах се с едни забравени джинси днес тип Чино, маслено зелени, метнах тютюнев пуловер и зелено/жълто/Бордо букляно палтенце, едни бойни боти Томи Х.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 10:23 от MarietaYo

# 162
Много разбирате от мода значи!
Ей на това се казва “high fashun” . Simple Smile
https://fb.watch/8uOw_SLYos/

И да нямате зъби не е притеснително важното да сте начервосани... с GUCCI!! Реклама в Дания!
За забрадките харесва ми как стои на някои други жени, но то и на някои наистина им заспива кърпата, но на мен хич. Аз ни шапка преди не слагах, ни капела, не ми отиват, не се харесвам. Но в последните поне 5 години си подносих, заради да са ми топли ушите и да не ми старее кожата / за капелата/. Е моето дете каквато и да е шапка, капела, кърпа или чувал да си сложи много й ходи!

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:10 от Pink Dress

# 163
  • Русе
И аз допреди 4-5 години не носех шапки нито през зимата, нито през лятото, но сега нося. Трудно се възприемах в началото. Виж забрадка не съм слагала досега. Всички, които видях на снимки с шапки сте чудесни!
Не съм купувала още нищо за есента, ни дрехи, ни боти. Миналата зима основно с челси боти изкарах. Искам да си купя ботуши за тази зима, но ми е дебел прасеца и ми е много трудно да намеря.

# 164
Абсолютно спонтанно и в движение си закупих това палтенце вчера:

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:56 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт