Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 68 872
  • 666
  •   1
Отговори
# 465
И аз, ама това не ми харесва, аз искам съвсем дълго. Нещо като това, ама на друга цена.
https://modivo.bg/p/marc-opolo-pukheno-iake-109-0922-71123-chere … R4cBoCAxoQAvD_BwE
Nike имат такива дълги якета, черно и зелено, но и там цената не е много ниска, 499 в Балистик ги гледах.
Не знам аз ли съм стисната, но близо една минимална работна заплата за яке ми се струва безумно. Но може и аз да съм твърде стисната де.

# 466
  • София
И аз съм стисната. Не обичам да харча пари за парцали.

# 467
  • София
И аз към стиснатите. Нямам чизми, но съм носила. Сега не бих. Просто всеки специфичен аксесоар изисква подходящ стил и в останалите дрехи и аксесоари, а нямам възможност да поддържам толкова много дрехи.

# 468
... всеки пита тук по нещо дали е модно, дали му ходи, и в повечето случай се получават негативни отзиви. А питащата си е направила вече своя избор...
Ще си призная, че 90% от тези питания ги разбирам точно като "вижте какво си купих", а не като "абе мислите ли, че това ще ми отива". Да не говорим, че всякакви въпроси като "дали ботичките дето ме радват ще си паснат с една пола, която още не съм си купила" са толкова абстрактни, толкова не носят никаква информация за личния стил на питащата (а често аз нямам и визуална престава за нея), че въпросът се превръща в абсолютно безполезен и най-често получава като отговор някоя яка генерализация от типа "пола с боти - никога!"

Фактът, че дадена комбинация не стои добре на една или десет от нас не означава, че няма да стои прекрасно, стилно и елегантно на друга. Стига с обобщенията! Докато не облечете дадения тоалет и не застанете пред огледалото и не се огледате САМОКРИТИЧНО не знаете дали ще се получи. Тогава вече направете снимка и питайте. Аз се сещам на прима виста за поне 10 комбинации, които изглеждат страхотно и стилно върху Алпеса/Магни/Ейнджъл, но които облечени от мен ще са покъртителни, което не ги прави лоши, а просто неприложими за мен конкретно с моята физика, лайфстайл и личен стил!

Ето - при някои не скъсява....

Но при други - скъсява, и още как скъсява! И скъсяването не идва от "боти+пола", а от "неподходящите боти в неподходящия цвят + неподходящата пола в неподходящата дължина"

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 16:21 от Agent Provocateur

# 469
  • София
Агент, не се ядосвай. С тия тоалети ме надъха да обуя ботите с ток следващата седмица. Аз в момента съм от нас на метрото, после кола и в офиса, така че мога да си го позволя.

# 470
  • В градината...
Мистик, ако са ти тесни раменете, няма да те прави едра.
Аз съм с широки рамене и всичко, което не е вталено, ако е и дълго, ме прави  като гардероб  - с ширината на раменете ми.
Има якета с коланче, аз такова имам.

# 471
Скъсява, скъсява, колко ще скъси? Няма да станем джуджета я Simple Smile.
И пак казвам, не е необходимо да сме модели за да носим някои дрехи, просто съвсем малко усет и самокритичност, за да не изглеждаме гротеско.

# 472
Агент, не се ядосвай. С тия тоалети ме надъха да обуя ботите с ток следващата седмица...
Grinning Вярно е, Роки, аз паля лесно и бързо, особено по теми, които обичам Grinning

Но целта на тези теми в този форум е точно такава - да се вдъхновим и да си излезем от собствените коловози. Щом съм те побутнала към нещо различно (и то в рамките на собствения ти гардероб) е имало смисъл от моите страстни словоизлияния Wink

Онзи ден се ядосах, видях много готини Др. Мартенс и точно си мислех как ще ги подаря на щерката за Коледа или РД и ще и ги крада по няколко пъти в годината и ги обух... тццц, не и не, толкова са твърди, че ръбовете ми претриха краката докато ги разхождах по мокета в магазина. Ужасно завиждам на жени с крака, които не усещат всеки конец в шева на обувките! А дребната е наследила и тази черта от мен! И за капак нямах никой под ръка, че да ми изслуша ядната тирада по въпроса!

# 473
Никога не купувам обувки с твърда кожа. Още докато ги пипна и знам, че не са моите. Доктор Мартенс имат само един вид които са меки.

# 474
Док Мартенс нали са само естествена кожа? Ще омекнат, може би? Аз го имам същия проблем, затова избягвам обувки от изкуствена кожа. Иначе са много свежи, харесват ми.

# 475
  • София
Докато не умеква, ако са неудобни при мерене, не купувайте.

# 476
Не, прави сте! Този урок съм си го научила с много болка, мазоли и кървави следи по софийския паваж - не купувам твърда и/или неудобна обувка, колкото и да ми харесва и колкото и да мрънкам!

А този стил вдъхновява ли ви? Последно питам и спирам да задръствам темата!

# 477
Agent,
Да си кажем направо, страшен провокатор и вдъхновител си.🙃
След като разгледам красотите който публикуваш и ме обзема допълнителен ентусиазъм и ставам направо неудържима.
След близо година епизодично пазаруване разбрах,че козметиката и храната са важни за мен,но да обновя гардероба си ме прави не по малко щастлива.
И да важно е да следим модните трендове,но по важно е на кой как му седи....
Вдъхновяващ уикенд пожелавам и споделяйте...хубаво е.

# 478
И питаш! Запланувала съм ги още от миналия сезон! Но в по-тъмния цвят.

За тимбърлендите говоря.

# 479
  • София
Агент, ботите са много хубави! Виждам ги с дънки и кой знае защо панталони на карета Simple Smile

Док Мартенс имат и изкуствена кожа, но оригиналните (Originals като серия, не говоря за реплики или нещо такова) са от твърда естествена. Имат и едни вариации на много мека естествена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт