Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 94 582
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За какво се ползва?

# 331
  • Пловдив
При нас не го видях вчера тоя ароматизатор за WC...взех някакъв друг, никакъв аромат

# 332
По-щадящо и бързо изсъхване на косата.

# 333
  • Сливен
а памук или микрофибър е кърпата за глава?

# 334
Микрофибър.

# 335
И аз ги ползвам тях, както и бебешките Lupilu от Лидл.
Дм ските са по-хубави

# 336
Дм ските са по-хубави
А в редовния асортимент има ли такива с кутия или трябва да чакам някакво специално предложение?

# 337
  • пустинята Гоби
Дм ските са по-хубави
Меко казано.

# 338
Дм ските са по-хубави
А в редовния асортимент има ли такива с кутия или трябва да чакам някакво специално предложение?

Да, в редовен асортимент са, намират се до големите пакети с по 2 и 4 разфасовки.

Аз сгреших и взех от Лидълските, ужасни са, чакам да свършат.

# 339
Мокрите кърпи с кутия се продават постоянно,но кутията не е безплатна.Около 4 и нещо са кърпи с кутия.Много е удобна,капачето е много хубаво.

# 340
Мокрите кърпи с кутия се продават постоянно,но кутията не е безплатна.Около 4 и нещо са кърпи с кутия.Много е удобна,капачето е много хубаво.
Да,да,редно е да са по-скъпи заради кутията.Питам понеже лидлските нямат такава опаковка в асортимента,а само на определени акции.
Благодаря на всички,които ми отговориха!🌺

# 341
  • Deutschland
Иначе честно казано най-много харесвам мокрите кърпи на Бочко, но тъй като няма откъде да ги купя карам на Дмски и Лидълски.
Сега се наканих да си купя микрофибърна кърпа за коса, повлияна от мненията тук. Как не съм се сетила досега и как не се съм ги забелязала, при все че редовно си вземам нещо на Ебелин, я четки за грим, я аксесоари за коса

# 342
Аз такива тюрбани съм взимала от Декатлон, по 3-4 лева са.
За дъщеря ми, понеже ходи на плуване, не съм забелязала кой знае каква попивателна сила.
Някой ако може да ги съпостави с тези от ДМ, може би те са по-добри.

# 343
Аз съм имала микрофибърна кърпа за коса . Не ми харесва това нещо. Не попива косата. После сушенето е два часа... С микрофибър само чистя у дома. За това и смених предназначението й.

# 344
И аз не съм доволна от сушенето. Бих си купила памучен такъв, но май не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт