Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, моля ви за препоръка за измивен гел за лице (не ми е важно да маха грим), който да е подходящ за мазна към комбинирана кожа и не изсушава прекомерно? Има ли такъв еднорог, който не струва 30 лв?
Това харесвам аз
http://stanislava-natural-beauty.blogspot.com/2018/02/balea-sanf … aschreme.html?m=1

# 406
Момичета, моля ви за препоръка за измивен гел за лице (не ми е важно да маха грим), който да е подходящ за мазна към комбинирана кожа и не изсушава прекомерно? Има ли такъв еднорог, който не струва 30 лв?

Скрит текст:
Попринцип от много години си ползвам марките на медицинската козметика,но освен, че вече ми идват скъпички, нямам наблизо хубава аптека, а гелът е свършил снощи. Затова си мислех да мина през ДМ за нещо, ако можете да препоръчате.
Ползвам синята пяна на Балеа, хидратиращата. Със същата кожа съм.

# 407
Този измивен гел на Билка ми е любим и го купувам за пореден път. Въобще не изсушава кожата.

От Балеа съм пробвала розовата пяна, много е хвалена във форума, но на мен ми дойде агресивна и изсушаваща, за синята не знам.

# 408
Синята пяна на Балеа много ми харесва, не ми изсушава кожата, но моята е към мазна. Пяната на Алверде също много ми допада.

# 409
  • Варна

Скрит текст:
Попринцип от много години си ползвам марките на медицинската козметика,но освен, че вече ми идват скъпички, нямам наблизо хубава аптека, а гелът е свършил снощи. Затова си мислех да мина през ДМ за нещо, ако можете да препоръчате.
Нa ДМ аз  харесвам на Алверде измивния гел с водорасли. Както и на Биофреш мицеларен измивен гел за лице DIAMOND ROSE ,не е по темата,но е единствения,който ми сваля грима без да ползвам нищо друго предварително. Регал също ги харесвам измивните им гелове, въобще напоследък съм решила повече да се оглеждам за БГ козметика,аз винаги й давам шансове и се старая да подкрепям БГ производството.

# 410
По темата за мицеларните води искам да споделя,че с нетърпение чакам да свърши лилавата на балеа
Измъчих се с нея. Взех я за почистване на грим,а страшно ми пари на очите

# 411
  • 1st floor
По темата за мицеларните води искам да споделя,че с нетърпение чакам да свърши лилавата на балеа
Защо се тормозиш и просто не я изхвърлиш?

# 412
Защо се тормозиш и просто не я изхвърлиш?

В момента нямам друга а съм с малко бебе и не мога да стигна до Дм за друга.

# 413
Това съм го чувала и друг път в темата. Явно е някаква честа непоносимост към някаква съставка. Аз много я харесвам, не ми люти, чисти супер и не ми изсушава кожата.

# 414
  • пустинята Гоби
Да си покажа покупките от Био щанда.
Скрит текст:
Пуснали са нов чай с ройбос, какао и лимонова трева - в кафявата кутия, ще го изпробвам. Другият чай е с планински билки. Любимото кафе и царевицата без захар (голяма трудност е да се намери такава). И последно корнфлейкс от спелта.

# 415
Кафето на зърна ли е? Не съм обръщала никога внимание на кафето в ДМ.

# 416
И на мен лилавата мицеларна не ми се отразяваше добре на очите, както и една черна на Нивеа, която беше хвалена тук.
Сега обаче реших да дам шанс на една с кактус и нямам проблем.
https://www.dm.de/balea-mizellen-reinigungswasser-kaktusfeige-fu … 058172920745.html

И въпреки това така  и не мога да свикна с как да кажа..консистенцията на мицеларните води. Като сложа на тампона и сякаш се запенва, което хич не ми харесва.  Най-любимо средство за почистване на грим си ми остава това на Биотен
https://static.drugstore.bg/thumbs/3/bioten-skin-moisture-cleans … on-for-eye-19.jpg

# 417
Аз също съм с лилавата мицеларна вода.
Купих я съвсем случайно,  но ми допадна.
Най-често купуваната от мен мицеларна вода е на Биотен. Също много добро като попадение- особено Детокс/ с въглен/.
Момичета,  крем за лице, какъв бихте ми препоръчали. Да е хидратиращ и да не е мазен.
Последните два месеца също не откривам в ДМ желатиновите еднодозови капсулки с вит.Ц.
Дали нямат внос...

# 418
Някой ползвал ли е розовата мицеларна на Балеа за суха и чувствителна кожа. Интересува ме дали пари на очите, по принцип ползвам един и същ продукт за разгримиране на лице и очи.
https://www.dm.de/balea-mizellen-reinigungswasser-rose-p4058172738593.html

# 419
Mimi Rose, каква е цената на царевичката? Много обичам, но не ям, заради излишната захар в обикновените консерви и въобще не съм намирала нещо подобно без захар?

Дами, гледам, че пишете за мицеларна вода. Истината е, че никога не съм намирала читав продукт в дрогериите (за мицеларната имам предвид).
Преди си ползвах Биодерма, много си я обичам, но цената ѝ вече започна да ме отказва. В момента съм с Микса.. еми нищо особено не е. Пробвала съм Нивеа (черната и някаква друга) и те не ме впечатлиха, 1-2 вида и на Гарние - не мога да ги харесам.

Има ли мицеларна вода, която наистина прилича на по-висок клас продукт?

Скрит текст:
Иначе за почистване на грим като първа стъпка ползвам това:
https://www.beauty.store.bg/lrgimg/182676/bioten-dvufazen-losion … tvane-na-grim.jpg

Общи условия

Активация на акаунт