Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 672
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хубави ли са тези балсами?Препоръчвате ли ги?

# 451
  • На изток от Ада
Не знам, HollywoodGirl питаше, зза тях. Не купих за сега.

# 452
Благодаря, момичета!

# 453
Събирането на опаковки за рециклиране инцидентна акция ли беше или и в момента могат да се предават?

# 454
Събирането на опаковки за рециклиране инцидентна акция ли беше или и в момента могат да се предават?
Безсрочна е, още се събират.

# 455
Здравейте момичета! Дайте, моля ви предложения за шампоан за дълга, гъста и много суха коса. Ако може да е с по-изчистен състав, по-добре Simple Smile

# 456
Здравейте момичета! Дайте, моля ви предложения за шампоан за дълга, гъста и много суха коса. Ако може да е с по-изчистен състав, по-добре Simple Smile

Попринцип съветът на фризьорите е шампоанът да се определи от скалпа, а маската/балсама от самата коса. Тоест, ако сте със суха коса може да имате мазен корен.. тогава шампоанът ще е различен от маската.

# 457
Толкова е фризьор този.
Принципно първо се прави диагностика и на скалпа и на косъма- може по няколко начина включително с камера.
Представяш ли си какво би се случило с боядисана коса, ако я измиеш с шампоан за проблемен скалп?
Възможни са комбинации с измиване  с два различни шампоана ,но всичко това след наистина професионална преценка , а не просто за оборота.

# 458
Представяш ли си какво би се случило с боядисана коса, ако я измиеш с шампоан за проблемен скалп?
Какво би се случило?

# 459
Ами всъщост това е един от най-добрите фризьори в софия. Аз съм с проблемен скалп и не мога да се мия с какъвто и да е шампоан. И се обезцветявам + мат. Нито цветът ми става грозен, нито нищо.
Няма как да се мия с други шампоани, защото не ми понасят.

# 460
Шампоаните за пърхот и тези за мазен скалп съдържат обикновено по агресивни съставки и смъкват боята - все пак зависи от боята и очакванията. Според някои фризьори дори подхранващите масла смъкват боята , но при мен ме се получава макар , че ги ползвам ежедневно.

# 461
Е, това мога да си го представя и не е някакъв апокалипсис... Аз не си мия косата всеки ден. Освен това имам в банята си поне 6-7 вида шампоан и ги редувам. Почти никога не си мия косата два пъти поред с един и същи.

# 462
  • На изток от Ада
В дм да има това ? Благодаря!

# 463
Шампоаните за проблемен скалп е хубаво да бъдат нежни и щадящи, а не агресивни.

# 464
В дм да има това ? Благодаря!
Мака не съм виждала, обаче на тая марка взимам чиа от Лидл.
В Зоя имат мака (пак био, естествено) - има магазин в Парадайс.

Общи условия

Активация на акаунт