Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 629
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
1,19 лв мисля че беше.

# 571
Мерси. Със сигурност ще я потърся,не знаех че предлагат такава трева а преди няколко дни бях до ДМ за пясък ,паучове и гранули.

# 572
  • София

Тази ли , при нас още има , аз й я смесвам с гранулите.

Да, тази ползвам. Явно е свършила когато отида. Сега съм купила семена, ще ги сея.
Колко струва тази трева на таблетки? Аз взимам  едни към 5-6лв, преди 2 дни засях и семена.

Не помня цена, но котката я харесва.

# 573
Моята си умира за тях.

# 574
Усещам странен мирис в пералнята, може би се дължи че използваме само течни перилни препарати, капсули и гел Калгон.

Бихте ли препоръчали кой прах да взема, за да пускам регулярно празни перални с него?
Чета в съседната тема, че така ще се дезинфекцира и евентуално намалеее миризмата.
Имате ли някой изпитан прах или препарат за пералня, които да се справят с това.

Скоро четох за таблетки за съдомиялна. Пробвах с две на 90 градуса и свършиха чудесна работа

# 575
И моята маца много ги харесва тези гранули с котешка трева.Взех и' и семена,но тревата от тях изобщо не я блазни и не я поглежда.
Ще яде само гранулите.
Вчера и взех и една играчка от валериана и нея не я иска,та само дето се набутах 😂.

# 576
Поправка - 1,39 лв е котешката трева на гранули,заредих доста,че си ги търси като имане.

# 577
Взех зелените таблетки за съдомиялна, но когато машината приключи с миенето, мирише някак неприятно. Така ли е и при вас? (който ги ползва) 
Иначе почти приключих с бабешките храни, но на някой тук може да му е полезно.

# 578

Днес купих тези,довечера ще ги пробвам

# 579
Мисля че тази серия се доближава до Alien на Mugler.

# 580
Точно до нея е.

# 581
  • Deutschland
Дезодоранта е много добро копие на Alien и доста траен. Лосиона не съм пробвала, защото търся все такива с дълготраен аромат, а Балейските някак не са ми трайни. Снощи изхвърлих празна опаковка от лосиона Rare pearls на Avon, обожавам този аромат и беше много траен на кожата, но уви. Лятото в България ще си взема още. Дав са супер също, но са ми нетрайни. Все мисля да пробвам оная Betina Barti ли беше, тука са почти без пари лосионите. Имам и Нивеа, ама ми ухае на техния синия крем в кутийка.

# 582
Дезодорантът е много траен и предпазва от неприятна миризма. Бих си го купила отново. Доизмазвам лосиона, също ароматът е траен и се задържа, обаче доста трудно се размазва и съответно попива.

# 583
Дезодорантът е много траен и предпазва от неприятна миризма. Бих си го купила отново. Доизмазвам лосиона, също ароматът е траен и се задържа, обаче доста трудно се размазва и съответно попива.
Много точно....трудно се размазва

# 584
  • София
Мен пък точно синият Dove единствено ме спасява в летните жеги. Всичко друго ми "изпуска". Индивидулно е, но нямам проблем с хормони или свръх изпотявяне и т.н. Какво ли не съм пробвала. Харесвам миризми на сапун, за да не се бият с парфюмът ми, но може и другите да вършат същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт