Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 616
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Мъжът ми е постоянно със спортни екипи и тениски от години. Всичките са от изкуствена материя. Никога не са се умирисвали на лошо, още по-малко пък след пране. Thinking
Тениските са от такава материя, анцузите също, но по-дебели
Скрит текст:

# 631
На мен магнезиево олио не ми понесе добре на кожата.
Взех си таблетки магнезий.

Възможно ли е да се получи ужасен!! много гаден сърбеж без обрив?
Онзи ден се намазах вечерта (само прасците и ходилата ) и цяла нощ не можах да спя от сърбежи по цялото !! тяло.
Особено меките части на ръцете и по краката.
Вчера през деня пак така....

Купих го от аптека, но май ще преустановя мазането.
Като постои и попие трябва да измиете остатъка. Масажистката така ми каза

# 632
И аз измивах след 15-20 минути.
На мен много ми изсушаваше и дразнеше, дори се е случвало да ми щипе.
Много е вероятно сърбежът да е от олиото.

# 633
Момичета, аз не съм наясно с дезинфектантите, но днес мернах този в ДМ на Х. Димитър, София

# 634
Явно пак са го пуснали, много добре, благодаря, момичета.

# 635
  • София
Купих този препарат за почистване на кухни. Много съм доволна!

# 636

Трябва ли плакнене?

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 15:59 от MarianaP

# 637

Аз издирвам препарат за кухня само , че гланц. Дали ще свърши работа?
Или ако някой има такава кухня да даде идеи, как да я изчистя.

# 638

С най-обикновен препсрат за стъкла, а аз чистя в Фрош или Мелио ако има много мръсотия.
Но е важно с какво забърсвате.Кърпата не трябва да е мокра, а леко влажна, а при нъжда трябва да се мине втори път с пи
ти суха, за да се отстранят следите от препарат.Не е сложно.Имам няколко вида микрофибърни кърпи, всички вършат работа.
Фрош разреждам в шише с пулвелизатор и пръскам повърхността, изчаквам малко и минавам с кърпата(суха).Ако трябва да забърша локално някъде, пръскам препарат директно на кърпата и бърша.

# 639
Скрит текст:

[/quote]С най-обикновен препсрат за стъкла, а аз чистя в Фрош или Мелио ако има много мръсотия.
Но е важно с какво забърсвате.Кърпата не трябва да е мокра, а леко влажна, а при нъжда трябва да се мине втори път с пи
ти суха, за да се отстранят следите от препарат.Не е сложно.Имам няколко вида микрофибърни кърпи, всички вършат работа.
Фрош разреждам в шише с пулвелизатор и пръскам повърхността, изчаквам малко и минавам с кърпата(суха).Ако трябва да забърша локално някъде, пръскам препарат директно на кърпата и бърша.
[/quote]
Ще пробвам благодаря. Лошото е , че до сега е чистена не както трябва , цялата е в следи от останали мокри следи.

# 640
Знаете ли в кой магазин мога да открия тази шпатула за изкарване на кремове от дъното на тубите? Видях я на стори във фейсбук страницата, но нещо не я намирам…😄

# 641
  • В страната на мечтите
Аз просто режа тубата през средата и обирам с пръст, после нахлупвам обратно отрязания край и си го ползвам още няколко дни, докато не остане и капка вътре Simple Smile

# 642
И аз така правя, но понякога не преценям останалото количество, трябва да връщам, та реших ако е на разумна цена този уред, да му дам шанс:)
Аз просто режа тубата през средата и обирам с пръст, после нахлупвам обратно отрязания край и си го ползвам още няколко дни, докато не остане и капка вътре Simple Smile

# 643
При нас е най-долу при парфюмите.

# 644
  • Пловдив
Момичета, дали имате отзиви/мнения за адаптираното мляко на ДМБио?
Не е много популярно, а съставът му изглежда добър.

И двете ми деца са били на него. И доста приятелки минаха на него, след като с "популярните" млека, децата им не бяха ок.
Аз също съм много доволна от адаптираното мляко. Дъщеря ми беша на него, сега и племеника.

Моля за мнение за хранителните добавки и витамини на ДМ. Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт