Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
На мен магнезиево олио не ми понесе добре на кожата.
Взех си таблетки магнезий.

# 616
По съвет от форума, особено за тези на които не помага или не понася магнезиевото олио под формата на масло или спрей, може да си правите ванички за краката с английска сол, тя всъщност е магнезиев сулфат. Разтваряте пакетче английска сол в легенче с вода и топите крачката. Най вече ходилата. Както писах магнезият се усвоява най добре през кожата на ходилата.

# 617
На мен магнезиево олио не ми понесе добре на кожата.
Взех си таблетки магнезий.

Възможно ли е да се получи ужасен!! много гаден сърбеж без обрив?
Онзи ден се намазах вечерта (само прасците и ходилата ) и цяла нощ не можах да спя от сърбежи по цялото !! тяло.
Особено меките части на ръцете и по краката.
Вчера през деня пак така....

Купих го от аптека, но май ще преустановя мазането.

# 618
В ДМ има ли зелени водорасли?

# 619
Алетеа,може.Пробвай на влажна кожа ,така по не дразни и сърби.

# 620
  • пустинята Гоби
Дами, не разбирам от дезинфектанти на дрехи, но ето този има в момента в магазина на Графа.

Скрит текст:

# 621
Явно всички са луднали по тоя дезинфектант. Днес минах през дм за дентални принадлежности и чух клиентка питаше продавачката. Нямало. Никога не съм ползвала такова нещо. Странно ми е да дезинфекцирам  дрехи. Това нещо ми го върши ютията.

# 622
Много благодаря!
Дано не свършат и там, докато стигна!
Дами, не разбирам от дезинфектанти на дрехи, но ето този има в момента в магазина на Графа.

Скрит текст:

# 623
Съвсем не го ползвам за тази цел, а да маха лошата миризма
от някои дрехи, повечето за спорт.

# 624
  • пустинята Гоби
Имаше доста бройки дезинфектант, така че би трябвало поне до 1-2 дни да има.

# 625
Здравейте, разбрах че в магазина в мол Paradise вече ще има станция за продажба на наливни  препарати (за съдове и перилни) - някой знае ли какви са цените за литър?

# 626
И аз ползвам този дезинфектант за дрехи преди взимах от Kaufland но последните две опаковки са ми тези от DM аз много рядко слагам на дрехи,даже не си спомням кога е било последно  но задължително слагам когато пера разни постелки за пода и когато пера бърсалката за пода. Самия дезинфектант почиства и пералнята което си е плюс.

# 627
У дома са трима мъже и аз.Всички спортуваме.Пилзвабите дрехи често придобиват една миризма, която не се маха с пране само, затова ползвам дезинфектатнт.Понякога дпри ги накисеам в него да стоят няколко дни.
На мъжете дрехите доста се умирисват.Всички са излуствени материи, но такъв им е екипът в отбора.

# 628
Когато се перат спортни дрехи не трябва да се слага омекотител. Оттам идва проблемът с лошата миризма на праните спортни дрехи.

# 629
Когато се перат спортни дрехи не трябва да се слага омекотител. Оттам идва проблемът с лошата миризма на праните спортни дрехи.

Това и аз го разбрах наскоро. Даже имам програма на пералнята за sportswear и в ръководството за употреба пише да не се ползва омекотител с тази програма.

Общи условия

Активация на акаунт