Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 91 872
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, срещали ли сте някъде из софийските дм прах за пране на тяхната марка за цветно? Един лилав. Не го откривам, а ми е любимият.

# 661
Навсякъде из центъра на София го има. Струва ми се обаче, че минават на картонени кутии - виж дали няма само кутии вече. Аз ползвам и за цветно, и за бяло, и ултра сензитив и последния вече не го намирам в найлоновата опаковка. Доколкото можах да се ориенрирам, не би трябвало да има промяна в съдържанието.

# 662
Благодаря! Аз също ползвам и за бяло, а сензитив днес го видях в картонена опаковка.

Ще се разходя из центъра да видя за лилавия, явно сменят опаковката наистина.

# 663
  • София
От кремовете за ръце които са най-лесно попиващи и с добър състав?
Този не е никак лош, особено аромата Yum  /не знам дали е от облепихата/. Мисля и в зоята да видя (но нещо до 10-15лв.)
Скрит текст:

От носните кърпи - черните делукс /по 9 в пак./ - ли са най-меки, макар че имат някакъв балсам? Пробвах последно тези с различните шарки, но и по-меки съм взимал (zewa softis май бяха).
 И такива в кутия си търся за смяна (поленова алергия...).

Кой сапун (течен) е по-силен (дезинфекциращ ефект), за село?
Иначе за вкъщи ползваме твърдия сапун на балеа (макар че като почнаха в Полша да го правят не е същия...)
Скрит текст:

Цитат
Струва ми се обаче, че минават на картонени кутии - виж дали няма само кутии вече. Аз ползвам и за цветно, и за бяло, и ултра сензитив и последния вече не го намирам в найлоновата опаковка. 
ДМ имат прах - сензитив и за цветно? Мислех че само Максима имат такъв... Ще се запася тогава.
От бялото - бебешкия ли беше с най-много /%/  избелители, т.е. силен?

# 664
Прахът ултра сензитив има кислородни избелители и не бих казала, че е за цветно. Имах предвид, че всичките им разновидности сменят опаковката.
Този го ползвам за пране на бебешки дрешки (включително всякакви цветни) и някои леко избеляват, други - не. DenkMit нямат конкретно "бебешки" прах — за такива цели е именно ultra sensitive.

Крем за ръце мога да препоръчам на So'Bio с алое - има ги в аптеки SoPharmacy.

Кърпички в кутия харесвам на Zewa и DMската марка, но за най-най-меки не съм обръшала внимание.

# 665
Кой прах ще ми препоръчате да изпробвам в пералнята (в празно състояние), за да се почисти ?
Денк мит за бяло ли? Или Ултра сензитив?

# 666
За бяло - 1/2 доза ,на най-високите градуси.

# 667
Ползвали ли сте автобронзиращите продукти на balea (пяната) и на sun dance за лице. Интересно ми е дали има доволни от резултата , оставят ли петна и оранжеви оттенъци 🙂

# 668
  • София
Кой прах ще ми препоръчате да изпробвам в пералнята (в празно състояние), за да се почисти ?
Денк мит за бяло ли? Или Ултра сензитив?
Аз поставям половин таблетка за съдомиална в барабана за почистване.

# 669
Имат специални препарати за почистване на пералня. Защо не използвате тях?

# 670
  • Ст Загора
В Дм май няма техния в шиленце. Има прагчета.

# 671

Исках да видя дали има разлика, няма друга причина.
Навсякъде чета и за бял оцет в барабана, също и със сода или белина. Не съм ги пробвала тези методи.

Иначе използвам през месец този на др Беркман тип прахче.
https://www.dr-beckmann.bg/pochistvane-na-domakinstvoto/za-upotr … rane-na-peralnja/

# 672
Сода,оцет и белина не е подходящ метод.

# 673
Содата защо? Аз слагам понякога сода към препарат за пране, ако сме на място където водата е много твърда

# 674
Направо се учудвам какви неща си сипвате в пералните...

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 08:17 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт