Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 593
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Pazardjik
Солта последно май беше около 4лв.

Да , купих 4,15 лв.

# 691
От доста време не намирам таблетките за миялна Revolution, някой друг има ли такива наблюдения или да обикаля повече от двата магазина, в които обичайно ходя?

# 692
Има ли в DM спрей за блясък на косата, за по официален повод, да стои лъскава, като гланц.

Доволна съм от този пилинг за лице
https://www.amazon.de/Balea-Hautrein-Reinigung-Peeling-Maske/dp/B07H6ZJ1RH
Не знам как да добавя картинка Blush

# 693
  • Deutschland
За спрей не знам, но има едно репейно масло, дава невероятен блясък. Само да не се прекалява, че омазнява. Дано го има и в ДМ България

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 02:10 от Фрау С

# 694
Аз си търся хубав пилинг за  суха кожа с кремообразна тестура и много, фини частици.

# 695
Ако е за лице - мога да препоръчам ензимен пилинг на Dermedic Hydrain3 Hialuro.

# 696
За лице, да. Но не мисля, че съм виждала тази марка в ДМ, а и доколкото прочетох няма частици. Как по-точно излющват мъртвите клетки подобен тип продукти?

# 697
Не, този няма частици - ензимен е. С AHA киселини и L-аргинин е - те спомагат за излющването на кожата, но по деликатен начин.
Аз съм го взимала от Лили, но не във всички физически магазини го има. 
Извинявам се ако съм те подвела, мислех, че съм в другата тема за евтините продукти Wink

# 698
Няма проблем, ще си го запазя за някой път като поръчвам от там и ще го пробвам, не съм ползвала досега ензимен пилинг.

# 699
Препоръчайте ми препарат за почистване на хладилник, от който сте доволни.

# 700
От известно време много употребявам един универсален обезмаслител, който за съжаление го няма в ДМ, но в комбинация с техните микрофибърни,  чисти всичко с лекота и оставя много приятен портокалов аромат.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 07:51 от Г-жа Шантал

# 701
  • София
Някой може ли да ми каже на каква цена е в DM балмът Banila clean it zero?

# 702
Около 36 лв някъде беше...

# 703
  • пустинята Гоби
Хубаво ли е това нещо и за каква кожа е подходящ?

# 704
Хубаво ли е това нещо и за каква кожа е подходящ?
Ако става въпрос за гореспоменатия Banila Co, аз много го харесвам,имам изхабени няколко опаковки. Представлява дегримьор в твърда форма който се загребва с шпатулка, разтрива се в кожата и се превръща в течен при контакт с вода. Подходящ е за всякаква кожа.

Общи условия

Активация на акаунт