Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 94 643
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
В момента съм с този

# 256
Хубав е наистина но ми дойде твърде парфюмиран поне на мен и не го купих втори път... Не че е неприятен аромат, напротив. Но силен и по-траен отколкото ми се иска. Показаният точно преди него е мааалко по-добре като че ли, иначе все са хубави.

# 257
Взех си олио за коса на Лореал, 50 мл, ужасно тежко мирише, добре, че малко взех за проба.

# 258
Аз бях обещала да пиша за едно олио, обаче сега не се сещам за марката 😄 lange.. подскажете.
Та..абсолютно нищо не прави при мен, добре че купих малка разфасовка. Дори елементарно омекотяване не усещам.

# 259
Аз бях обещала да пиша за едно олио, обаче сега не се сещам за марката 😄 lange.. подскажете.
Та..абсолютно нищо не прави при мен, добре че купих малка разфасовка. Дори елементарно омекотяване не усещам.
Langhaarmädchen, предполагам. Аз пък съм много доволна от това олио. 😁

# 260
Langhaarmädchen, предполагам. Аз пък съм много доволна от това олио. 😁
Бихте ли показали кое е олиото ?
Благодаря Simple Smile

# 261
Ето това:

Аз съм с дебел, бих казала груб косъм.

# 262
  • Deutschland
Това е единственото олио, което съм изхабила до капка, но косата ми сякаш свикна с него и разнообразявам

# 263
Много Ви благодаря.
Гледах наскоро препарат за почистване на матраци ?
Някой да го е ползвал?

# 264
Това е единственото олио, което съм изхабила до капка, но косата ми сякаш свикна с него и разнообразявам

Има ли термозащита?
Гледах лореалските, единия вид си пишеше до 230 градуса, ам аз не взех от него, че нямаше малко

# 265
  • Deutschland

Има ли термозащита?
Гледах лореалските, единия вид си пишеше до 230 градуса, ам аз не взех от него, че нямаше малко

Няма. Серията има отделен спрей за термозащита, имам го, но не мога да дам мнение. Ползвам го много рядко

# 266
  • София
В ДМ има ли подобем компрес? Последно преси 5мес нямаха.
            https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030009194
Хм, нямали - освен в ОК1 - къде другаде са под 300м2? София

пп: Освен Ремедиум /център/ коя друга голяма дрогерия/аптека препоръчвате - търся повече избор на четки за зъби /и пасти/. Може би Софармаси, но коя локация?

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 19:26 от Starrydream

# 267
"В асортимента на dm България може да намерите възглавничка с черешови костилки от dm марката Das gesunde Plus, с размери 22 см на 25 см. Затоплена тя е подходяща за затопляне на изстинали части на тялото, схващания на врата, болки в раменете, хронични ревматични оплаквания, болки в мускулите и схващания. А изстудена може да се ползва при главоболие или мигрена, контузии, разтежения или навяхвания, ставни възпаления или схващания, напрежение в кръстни връзки."

# 268
Аз имам такава въглавничка, ползвах я за коликите на детето, помага. Не се слага директно върху корема, а настрани се допира. Детето също е легнало настрани. Затопля се много малко за бебе.

# 269
И аз ползвах с първото ми дете, но беше с гроздови семки.

Общи условия

Активация на акаунт