Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 94 609
  • 752
  •   2
Отговори
# 270
Възглавничките против колики са с гроздови семки, не с костилки от череши.

# 271
Да, те мисля и като размер и тежест са различни, черешките идват тежки за бебе Simple Smile
Има ли ги още бебешките бтв? Че нашата я услужихме на приятели и така и не я върнаха, а скоро живот и  здраве пак ще трябва. Никакви капки и чудесии не сме ползвали, само с възглавничката се справихме.

# 272
# 273
  • Бургас
Преди 10 години точно от черешови костилки си бяха този тип възглавнички и за да не давам излишни пари, сама си направих за дребоса Grinning Още се подмята някъде из къщи даже Simple Smile Друг е въпросът, че при нас нищо не проработи, докато не си отмина просто този период...

# 274
А каква е цената на тази в ДМ?

# 275
  • Deutschland
Гледам, че я препоръчват и за мускулни схващания. Ще взема да си купя. В Германия е около 5€

# 276
Дами, препоръчайте ми хубави шампоан и маска за къдрава коса от ДМ Simple Smile
Аз съм доволна от професионалната серия за къдрава коса, като крема го ползвах и за изправяне

# 277
Използвам от няколко месеца това олио на Балеа и съм много доволна. Преди използвах Mythic oil на Loreal и мога да кажа, че на моята коса не усещам голяма разлика между двете( харесвам и двете), освен в цената.

и аз съм много доволна,прави косата ми много мека и сякаш не цъфи толкова

# 278
  • София
Някой да си е взел адвент календара на Алверде? В най-близкия ДМ ми казват, че изобщо не са го зареждали.

# 279
Аз съм пробвала малко от продуктите на марката на ДМ, но съм изключително доволна от пяната за бръснене - ухае много приятно, голямото шишенце издържа 6+ месеца и струва по-малко от 4лв (по спомен). Друг продукт, който купувам само от ДМ, са кърпичките за очила. 52 броя за 2.50 - почистват лесно и не остават следи от капчици вода.

# 280
Ох,къде я намерих тази тема. 😂 💸
Всеки път,минавайки през ДМ,си купувам има едни лосиони за тяло{Balea},на 2.99.Оставя кожата,много приятно хидратирана и мека.Миришат уникално. Както и лосионите със златни частици,те са на 3.99.
Душ геловете{Balea}на 1.99,не са кой знае какво,но ги купувам заради миризмата.

# 281
Кои са тези лосиони? Може ли снимка

# 282
Един от многото видове.
Кои са тези лосиони? Може ли снимка

# 283
Някой да си е взел адвент календара на Алверде? В най-близкия ДМ ми казват, че изобщо не са го зареждали.

Мисля, че беше началото на Ноември, когато ги заредиха. Лично ги видях в 2 техни магазина, заедно с календарите на Balea. На мен откакто в ДМ магазин ми казаха, че бебешкото веро за съдове на Фрош няма да се внася повече в страната и те нямало откъде да го снабдят не им вярвам.(пред мен служителка се обади да управител). Вече година го намирам навсякъде, но не там и няма такова нещо.

# 284
  • Стара Загора
Показаният лосион на Balea по-горе е малко по-различен от останалите им в такива в тубички. Той е по-мазничък, докато другите са си по-воднисти. Аз го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт