Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 727
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Аз си купих от всичките,мога да отворя магазин за лосиони. 🤣
Показаният лосион на Balea по-горе е малко по-различен от останалите им в такива в тубички. Той е по-мазничък, докато другите са си по-воднисти. Аз го харесвам.

# 286
Някой да си е взел адвент календара на Алверде? В най-близкия ДМ ми казват, че изобщо не са го зареждали.

Мисля, че беше началото на Ноември, когато ги заредиха. Лично ги видях в 2 техни магазина, заедно с календарите на Balea. На мен откакто в ДМ магазин ми казаха, че бебешкото веро за съдове на Фрош няма да се внася повече в страната и те нямало откъде да го снабдят не им вярвам.(пред мен служителка се обади да управител). Вече година го намирам навсякъде, но не там и няма такова нещо.

Аз си го купувам от ДМ Grinning

# 287
Посещавам ДМ почти всеки ден. Най-вече заради кучешки и котешки храни и лакомства. Доста са добри и изгодни. Кучето ми е пристрастено към едни кожени солети.

Редовно купувам течен сапун и душ-гел на Balea.
Също  капсули за лице и маски пак на Balea.

От препаратите за почистване на баня имам един фаворит - спрей в синьо шише, като се избърше с мопа и остава някак сухо.

Редовно купувам и един чай с копър и анасон в квадратна кутийка.

# 288
И ние с щерката сме фенове на маските за лице на Балеа.
Толкова често ходя до там,че като ме видят момичетата и знаят,че имам сертификат.
Joy

# 289
Купували ли сте детски дъждобрани ?Детето е високо около 84-85 см.Били универсални ,но колко са големи горе-долу?

# 290
Купували ли сте детски дъждобрани ?Детето е високо около 84-85 см.Били универсални ,но колко са големи горе-долу?
Аз купих на сина ми. Мисля, че имаше размери по години. Сега не знам точно кой размер имаме (утре мога да видя). Той е на 6г. и половина, към 120 см висок и му е добре (като го купихме преди година му беше малко дълъг). Сравнително леки и компактни са. Имат и оширение за раница.
Моят син обаче е много див и го надупчи на някакво храстче. Но си го ползваме така.

# 291
Благодаря !Днес обаче ходих и бях с детето,погледнаха я и казаха,че нямат толкова малки.Не съм ги погледнала даже,но щом са на размер ще питам за 86-92 .Но ще съм благодарна ,ако ми кажете и размера на вашия .

# 292
Дъждобраните са за над 6г. Поне в нашия ДМ няма различни размери , а само един вид в различни цветове.Размерите на нашия са 75× 105см.

# 293
  • Deutschland
Аз взех от Лидъл за малката. Даже не съм го и отваряла още. В България предполагам също трябва да заредят такива

# 294
Има в Лидъл, да. И гащеризон,и яке, но по спомен ги пускат на пролет.

# 295
Аз пътека направих да издирвам дъждобран в същия размер от DM от ранна есен и така и не заредиха. Накрая купих един ски екип от Декатлон и си реших проблема. Grinning Ако все пак видя в ДМ, ще сигнализирам Simple Smile

# 296
  • На изток от Ада
Аз пътека направих да издирвам дъждобран в същия размер от DM от ранна есен и така и не заредиха. Накрая купих един ски екип от Декатлон и си реших проблема. Grinning Ако все пак видя в ДМ, ще сигнализирам Simple Smile
при нас има

# 297
Насито,такъв за малки деца ли?Моето е на година и половина ,не ме бърка че ще е малко голям.Но щом казваш,ще търся и в други магазини  .За кой град става въпрос?

# 298
  • На изток от Ада
Не знам , нямам деца.Но ще видя тези дни

# 299
Благодаря !Днес обаче ходих и бях с детето,погледнаха я и казаха,че нямат толкова малки.Не съм ги погледнала даже,но щом са на размер ще питам за 86-92 .Но ще съм благодарна ,ако ми кажете и размера на вашия .
Нямат толкова малки в дм. Ч

Общи условия

Активация на акаунт