Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 718
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • На изток от Ада
Аз не проверих , забравих и чадър щях да си купувам и него забравих. Имах проблем на каса. .

# 301
Продават ли кокосово мляко в ДМ? Бадемово, соево съм виждала, но кокосово?

# 302
Да.

# 303
  • София
Продават, но на мен лично тяхното не ми харесва.
Да.

# 304
Здравейте! Предварително се извинявам ако някъде по темите е изкоментирано, но не можах да намеря отговор. Някой от вас поръчвал ли е от немския ДМ - има ли мито/ддс и колко излиза доставката до България? Ще се радвам ако някой може да сподели тази информация понеже, когато се опитах да направя поръчка ми изписа, че адреса който давам като свой личен за доставка не се намира в Германия и поръчката не може да бъде завършена. В такъв случай фирма посредник ли се търси, ако е така коя фирма сте избрали и изобщо как става поръчката ? Благодаря предварително!

# 305
Някой беше похвалил мокрите кърпи на babylove за бебета,искам да попитам дали са с капак?

# 306
За поръчки от Германия ползвам посредници превозвачи, най-вече Габиели. Даваш техния адрес, регистрираш пратката в системата им. До 1кг струва 3лв и после куриерската услуга по еконт ако си от друг град. Няма мита, ддс-та и тем подобни тъй като Германия е в  евросъюза.

# 307
  • пустинята Гоби
Някой беше похвалил мокрите кърпи на babylove за бебета,искам да попитам дали са с капак?
Не, с лепенка са.

# 308

Може да се купи една опаковка в кутия с капак и след това да се ползва с всеки следващ пакет. Много е удобно.

# 309
  • На изток от Ада
В дм България има или магическа гъба ?

# 310
В дм България има или магическа гъба ?

Има, но не са изгодни.
В кварталните магазини за домашни потреби и перилни препарати са по-евтини.

# 311
От няколко години ползвам вкъщи кърпите на babylove, имам си две кутии и купувам от тези пакети, които са залепени по 4 броя. Не оставам без тях. Но аз ги ползвам освен по предназначение и за какво ли още не... У нас мокрите кърпи се харчат много.

# 312
  • Deutschland
И аз ги ползвам тях, както и бебешките Lupilu от Лидл.

# 313
  • На изток от Ада
А топки за сушилня има ли ? Благодаря!

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 22:35 от nasito8988

# 314
+1 за мокрите кърпи от ДМ,както и за кърпите за очила.

Общи условия

Активация на акаунт