Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 706
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • На изток от Ада
Кърпички на Бочко имаше в Дм...
За дъждобрана за деца видях, няма за малки деца.

# 346
И на мен ми беше голям мерак за тези тюрбани, но аз исках памучен (хавлиен). Също не съм особено доволна. Попива, но е много по-тънък от обикновена хавлиена кърпа и съответно не попива толкова добре, много по-хлабаво стои и не ми е удобен. Лятото го ползвах веднъж-два пъти и го зарязах Simple Smile

# 347
Доколкото знам аз идеята на тюрбаните е да попие косата, но да не я пресушава, защото влакната на памука извличат много елага от косата.Също да не начупват косъма, както когато увием косата с кърпа.
Аз нямам тюрбан, но гледам да не притискам косата с хавлията и да не я държа много на главата си.Това съм чела.Даже понякога я увивам със стара тънка памучка тениска колкото да попие много мокрото и после махам, за да стилизирам евентуално и да суша.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 08:39 от ДХ3

# 348
  • Deutschland
Кърпички на Бочко имаше в Дм...
За дъждобрана за деца видях, няма за малки деца.

В българските ДМ да. В чужбинските не.

# 349
Нищо не суши,хем съм с къса три пръста коса.

# 350
В Декатлон тюрбаните са по 8 лв. също. Много са удобни, съхнат бързо и вече не ги сменям за нищо.

# 351
В Кауфланд понякога пускат тюрбани, но не са в постоянния асортимент.
Памучни са, последно бяха по пет лева.
Не съм ги ползвала и не мога да дам мнение.

# 352
Тъкмо миналата седмица ги гледах в брошурата, но забравих да отида.

# 353
Аз имам тюрбан от Кауфланд, доволна съм. "Изсмуква" бързо водата от косата, но и бързо съхне. Отделно има копче и стои стабилно на главата. Препоръчвам го. 👍

# 354
Доколкото знам аз идеята на тюлбаните е да попие косата, но да не я пресушава, защото влакната на памука извличат много елага от косата.Също да не начупват косъма, както когато увием косата с кърпа.
Аз нямам тюлбан, но гледам да не притискам косата с хавлията и да не я държа много на главата си.Това съм чела.Даже понякога я увивам със стара тънка памучка тениска колкото да попие много мокрото и после махам, за да стилизирам евентуално и да суша.
Здравейте и от мен, много интересна тема.

Плюс едно за тюрбана, микрофибърът не попива както памука. Тениската е много добър заместител на хавлията.

# 355
Някой знае ли дали в дм дружба 2 ...
Попитай по телефона- много са отзивчиви
    [/list]

# 356
    Тъкмо миналата седмица ги гледах в брошурата, но забравих да отида.
    Този от Кауфланд, беше неудобен за мен и за две години бързо стана на парцал, въпреки че я прах нарочна на ръка.
    Този от Декатлон се превърна в кърпа за миене на сръкло. Причината - микрофибър е, съсипа се от пералнята и честата употреба. Неоценим е като микрофибърна кърпа. Но няма да купувам трети вид. За други неща си давам парите 🤪

# 357
    Моят е точно този от Кауфланд. Косата ми е средно дълга, гъста и определено леко обиране на влагата не ми върши работа, после няма изсъхване.

# 358
    • София
    Имам хавлиен тюрбан от Textura с копче, но съм с много дълга и гъста коса. Не се събира ако не я намачкам ужасно. Няма начин само той да я попие. Ползвала съм го след подсушаване с хавлия и в сравнително топло време с идеята, да не си пресушавам съвсем косата и да не ми е студено да седя с мокра такава. Предполагам, че за по-къси коси ще върши работа хавлиен. Микрофибър съвсем не си представям.

# 359
    Препоръчайте крем за много сухи и напукани до кръв ръце

Общи условия

Активация на акаунт