Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Събирането на опаковки за рециклиране инцидентна акция ли беше или и в момента могат да се предават?
Безсрочна е, още се събират.

Здравейте, за София ли става въпрос. Може ли да споделите къде, защото скоро ще пътувам и ми е необходимо ☺️

# 466
  • Пловдив
Би трябвало във всеки филиал да има контейнери за рециклиране.

# 467
Във всеки филиал има кутия за празни опаковки, аз редовно нося.

# 468
Моля за препоръка за шампоан за бързо омазняваща се коса за тийнка ?

# 469
Ползвам синия с глина н Елсев. По принцип съм с много мазен скалп и рядка коса, затова мия почти всеки ден. С този съм забелязала, че на втората сутрин пак ми е добре косата. Води се за мазен скалп и сухи краища, но вземи и някакъв балсам, според мен пресушава краищата.

# 470
Ползвам синия с глина н Елсев. По принцип съм с много мазен скалп и рядка коса, затова мия почти всеки ден. С този съм забелязала, че на втората сутрин пак ми е добре косата. Води се за мазен скалп и сухи краища, но вземи и някакъв балсам, според мен пресушава краищата.
И аз съм доволна от този шампоан

# 471
Дами, по ваша препоръка си взех пяна за лице на Балеа, реших да пробвам и розовата, и синята. И двете са супер, не премиват.

Мерси за препоръката! 🌸

# 472
Благодаря ви , ще ги погледна.
Иначе спреят на Ebelin за почистване на четки върши много добра работа.

# 473
Моля за препоръка за шампоан за бързо омазняваща се коса за тийнка ?
В момента ползвам този с хиалуронова киселина и бяла глина на Тресеме. Доволна съм. Преди това ползвах посочения Елсев. И от него съм доволна.

# 474
  • Matera Italy
Има при нас картонен зелен контейнер за празни опаковки и се пълни бързо, три пъти нося вече.... Иска ми се да сложат и за стъклени - имам много шишенца от серуми коса. И съм в процес на издирване на нов серум/олио за много гъста, дълга, боядисана коса. Четох в началото на темата, но не се спрях на нещо конкретно.

# 475
  • На изток от Ада
Аз стъкло пускам в зеленият уличен контейнер

# 476
  • Deutschland
За дълга и гъста коса препоръчвам олиото Langhaarmädchen от ДМ.

# 477
  • Русе
Аз стъкло пускам в зеленият уличен контейнер
Ами то аз и пластмаса в уличния контейнер пускам. Не бих помъкнала чувала с пластмасови бутилки, които изхвърлям до ДМ, при положение, че на 50 метра от нас има жълт контейнер. Хартията също изхвърлям разделно.

# 478
  • На изток от Ада
Аз пускам в жълтият контейнер други пластмасови, цветни черни. В Дм беше за бели, светли и прозрачни от козметика. Другите в контейнера.

# 479
В контейнеритене не трябва ли да се изхвърлят само чисти опаковки?

Общи условия

Активация на акаунт