Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 15

• 93 629
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, дали имате отзиви/мнения за адаптираното мляко на ДМБио?
Не е много популярно, а съставът му изглежда добър.

И двете ми деца са били на него. И доста приятелки минаха на него, след като с "популярните" млека, децата им не бяха ок.

# 601
Не си спомням кой препоръча кафето на ДМ, но му благодаря. Взех го с намаление за РД и много ни хареса.

# 602
Да похваля сосовете за паста ДМ био - много вкусни и гъсти. Даже може да се разреждат.

# 603
  • 1st floor
Хубаво магнезиево олио има ли в ДМ. Жестоки крампи на единия прасец имам. Пия от ДМските прахчета,  но продължават.

# 604
  • Deutschland
Кафе на зърна има ли в ДМ?

# 605
  • пустинята Гоби
Има.

# 606
Хубаво магнезиево олио има ли в ДМ. Жестоки крампи на единия прасец имам. Пия от ДМските прахчета,  но продължават.
Моето магнезиево олио е купувано от тях. Имаше по 100мл. и по 200мл., като спрей и като масло. Имам 100мл. спрей, водеше се по лекото, с вода. Струваше около 5лв., а по голямата опаковка около 10лв. Много, много съм доволна от него. Има го и по аптеките, дори в една от тях преди време беше на промо и беше много изгодно. Понеже е доста икономично, напоследък не съм следила дали го предлагат още в ДМ, но, ако някъде го намерите, вземете си го, препоръчвам го горещо. Ефективно е.
За крампите мажете локално на мястото с крампа, както и ходилата, магнезият се усвоява най добре през кожата на ходилата. Първите пъти докато организма свикне с продукта е възможно да има леко до средно пощипване(мравучкане) по кожата(неприятно, но търпимо) и зачервяване, но отминава, а действието му наистина е много добро.

Скрит текст:

Пп В нашия филиал на ДМ стоеше до кремовете за ръце, на стелажа с олиото, балсамите и лосионите за тяло, точно срещу пастите и четките за зъби.

# 607
В няколко обекта в София няма от дезинфектанта им за дрехи (Черни връх до Лидл, с/у Интерпред и Плиска). Моля, ако някой е засичал някъде из централните части (СУ, НДК, Графа) да сподели!

# 608
Дезинфектат няма от почти година вече, къде ли не питах.
Сега дебна един немски в Кауфланд, пускат го на 5-6лв. на промо.

# 609
  • На изток от Ада
Аз съм чувствителна към  магнезиев олио с помпичка за мазане. Спрея е ок

# 610
В Кърджали има дезинфектант все още.Преди месец взимах.

# 611
И в Хасково имаше до преди 2 седмици от дезинфектанта за пране.

# 612
Дезинфектат няма от почти година вече, къде ли не питах
Беше изчезнал, но после пак се появи. Последно взех преди 3-4 месеца. Даже имаше от двата вида.

# 613
Явно сте късметлийки.Аз не намирам в София.Търсила съм в поне 6-7 обекта.Казват ми нямаме и не се знае кога ще има.Или : не са зареждали много отдавна от този продукт.

# 614
  • Русе
Моето магнезиево олио е купувано от тях. Имаше по 100мл. и по 200мл., като спрей и като масло. Имам 100мл. спрей, водеше се по лекото, с вода. Струваше около 5лв., а по голямата опаковка около 10лв. Много, много съм доволна от него. Има го и по аптеките, дори в една от тях преди време беше на промо и беше много изгодно. Понеже е доста икономично, напоследък не съм следила дали го предлагат още в ДМ, но, ако някъде го намерите, вземете си го, препоръчвам го горещо. Ефективно е.
За крампите мажете локално на мястото с крампа, както и ходилата, магнезият се усвоява най добре през кожата на ходилата. Първите пъти докато организма свикне с продукта е възможно да има леко до средно пощипване(мравучкане) по кожата(неприятно, но търпимо) и зачервяване, но отминава, а действието му наистина е много добро.

Скрит текст:

Пп В нашия филиал на ДМ стоеше до кремовете за ръце, на стелажа с олиото, балсамите и лосионите за тяло, точно срещу пастите и четките за зъби.
Майка ми има същото, купувано от аптека. Казва, че при нея няма ефект и вече спря да го ползва. Да взема да и кажа да си маже и ходилата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт