Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 139
  • 868
  •   1
Отговори
# 405
Ооо не! Потвърждавам! Започне ли се- всичко е супер бързо и стегнато!
То...за това страдат по- не спешните и първични пациенти...понякога - изглежда като да няма там изобщо кой да работи, не се вдига дори телефон, но не е така! Действат си като пчелички с добре разпределени приоритети. Бързи и експедитивни! Много, много различни от масата...

# 406
  • София
моят първичен преглед не беше при Сенкова, а при Гогова - назначи хормони на 3ти ден, амх, витамин д, тромбофилии, цветната снимка, хламидия и микро и уреплазма, последваха 3 месеца стимулации с летрозол, почивка един месец, в който се прехвърлих при Сенкова, следене на О, още един месец стимулации, мездувременно получихме одобрение от фонда и преминахме към инвитро. За вече 9 месеца висене по коридорите веднъж ми се е случвало в петък в 16 часа да няма чакащи Grinning

# 407
Май няма място, на което да не се чака. Шантал, всички тези изследвания ги имам аз, хормоните са над 6 месеца, та ще иска нови сигурно. А при теб какъв е проблемът? Неизяснен ли?

# 408
От регистратура винаги дават часове. Просто казвате, че сте пациентка на д-р. Сенкова и тя ви вика примерно на 5ти ден и ви дават вариантите. Случвало се е да има закъснение на часовете - за първичния преглед чаках над час например, но друг път съм влизала точно навреме или след минимално изчакване от 10тина минути. Чакането го има навсякъде така или иначе.
Аз лично имах абсолютно всички изследвания, че и в повече, на аз съм с два неуспешни ин витро опита зад гърба си и предполагам, че е нормално.
За 4 години обикаляне по лекари смело твърдя, че д-р. Сенкова е човек със страхотно отношение и компетенция - обрана, честна, директна, но без да бъде груба, винаги намира начин да даде кураж без да захаросва нещата. След тези 2 неуспеха в друга клиника беше ясно, че трябва да потърся друга експертиза и подход. Отидох при 3ма нови за мен репродуктивни специалисти Станулов, Стаменов и Сенкова. За пръв път имам лекар жена и честно казано съм много доволна дори и от това Simple Smile

# 409
  • София
Май няма място, на което да не се чака. Шантал, всички тези изследвания ги имам аз, хормоните са над 6 месеца, та ще иска нови сигурно. А при теб какъв е проблемът? Неизяснен ли?

Доскоро мислехме, че проблем е нагънатата тръба, след първият инвитри опит се стигна до извода, че яйцеклетките ми не са много окей.

# 410
Чакането никак не ме притеснява, момичета. Изобщо не ми е фактор за избора на специалист. По-скоро да е компетентен.
Шантал, няма ли нещо, което да подобри качеството? Имаш ли ендометриоза, знам, че тя може да влоши качеството.

# 411
От регистратура винаги дават часове. Просто казвате, че сте пациентка на д-р. Сенкова и тя ви вика примерно на 5ти ден и ви дават вариантите. Случвало се е да има закъснение на часовете - за първичния преглед чаках над час например, но друг път съм влизала точно навреме или след минимално изчакване от 10тина минути. Чакането го има навсякъде така или иначе.
Аз лично имах абсолютно всички изследвания, че и в повече, на аз съм с два неуспешни ин витро опита зад гърба си и предполагам, че е нормално.
За 4 години обикаляне по лекари смело твърдя, че д-р. Сенкова е човек със страхотно отношение и компетенция - обрана, честна, директна, но без да бъде груба, винаги намира начин да даде кураж без да захаросва нещата. След тези 2 неуспеха в друга клиника беше ясно, че трябва да потърся друга експертиза и подход. Отидох при 3ма нови за мен репродуктивни специалисти Станулов, Стаменов и Сенкова. За пръв път имам лекар жена и честно казано съм много доволна дори и от това Simple Smile

Точно тези тримата посетих и аз+ още двама...ами да! Несравнима е! И е супер готино,че е жена- напълно съм съгласна. За косми сме си говорили  с нея🤣ами...не че нещо, ама и това ми е давало спокойствие. Че не съм на лекар, а при приятел или поне...съмишленик.
От всички обиколени, бях избрала Станулов. Когато обаче започнахме, той се беше преместил и срещнахме нея, напълно случайно. Отказах се да го гоним и останахме. Това беше най- правилното ми решение!

# 412
О значи сигурно ще споделите моя потрес от Пресвети Стаменов!
Не мога да повярвам, че жените чакат по 1 година за този човек!
От д-р. Станулов съм доволна, но беше прекалено самонадеян и напълно подценяваше станалото до тук. Дай Боже да е бил прав! Просто за мен не беше правилния подход.
Д-р. Сенкова беше като любов от пръв поглед ❤

# 413
И аз да се включа с комплименти за д-р Сенкова. Били сме на консултация единствено при Станулов преди това, но още от първата среща се опита да се наложи над решение, което с мъжа ми сме взели още преди години.
Д-р Сенкова е изключителен професионалист и Човек.

# 414
От д-р. Станулов съм доволна, но беше прекалено самонадеян и напълно подценяваше станалото до тук. Дай Боже да е бил прав! Просто за мен не беше правилния подход.

Ха,ха,ха- Пресвети Стаменов....точно!
Амиии- лошото е, че бях от тези, решили да чакат година...чаках я, уви! Т.е.- загубих я! А тогава бях на 37...далеч по- симпатична възраст от 42, на колкото Сенкова успя да ме направи майка.
При нито един от тях, дори не опитах. Просто се отвратих!
Загубих много време, единственият плюс на това е, че срещнах нея!
Със сигурност са помогнали на много хора, но...не бяха нашите доктори.

# 415
Момичета, на някоя правили ли са й хистероскопия? Как се чувствахте след това? На мен ми предстои, ако този месец не се е получило и умирам от страх, въпреки че д-р Сенкова ми обясни всичко. Sad

# 416
Точно хистероскопия - не. Но по същия начин като теб бях уплашена за хидротубацията. Бяха супер внимателни и от цялата процедура ми остана само ненужния страх. По време на процедурата се видя полип (обикновено се вижда само в първите чисти дни) и докторката предложи да го махне веднага без упойка. Преди 5 години ми бяха махали полип с пълна упойка в Токуда и лежах тогава 2 дни в болница. Та малко се постреснах от идеята, но си казах - да минава всичко наведнъж. Ами да - страхът ми пак се оказа излишен, защото не усетих почти нищо. С една манипулалция имах проверени тръби и отстранен полип, без болничен престой, болки и време предварително да го мисля и да се притеснявам.
Та със всичко това исках да кажа - не се страхувай, опитай да се довериш, според мен си в много добри ръце ❤

# 417

Ха,ха,ха- Пресвети Стаменов....точно!
Амиии- лошото е, че бях от тези, решили да чакат година...чаках я, уви! Т.е.- загубих я! А тогава бях на 37...далеч по- симпатична възраст от 42, на колкото Сенкова успя да ме направи майка.
При нито един от тях, дори не опитах. Просто се отвратих!
Загубих много време, единственият плюс на това е, че срещнах нея!
Със сигурност са помогнали на много хора, но...не бяха нашите доктори.

Щастлива съм за вас! Важното е, че сте намерили пътя и гушкате детето си! Нещата се случват в правилното време и за съжаление почти никога нямаме власт над това. ❤❤❤

# 418

Точно тези тримата посетих и аз+ още двама...ами да! Несравнима е! И е супер готино,че е жена- напълно съм съгласна. За косми сме си говорили  с нея🤣ами...не че нещо, ама и това ми е давало спокойствие. Че не съм на лекар, а при приятел или поне...съмишленик.
От всички обиколени, бях избрала Станулов. Когато обаче започнахме, той се беше преместил и срещнахме нея, напълно случайно. Отказах се да го гоним и останахме. Това беше най- правилното ми решение!

Къде се е преместил Станулов? За да знам да не ходя Grinning

И аз дойдох при доктор Сенкова след него. Тя е подарък от съдбата и компенсация за тъпотиите преди това при Станулов. Абсолютно неадекватен при неуспех, такова мънкане не бях чувала никога, все едно на някакво дете му бяха написали 2ка на дъската ( отгоре на всичкото не беше точно неуспех, защото беше биохимична с чхг 52, можеше да обясни за анеуплоидиите, за хромозомни дефекти и т.н., караше ми се като надничах пред монитора му да гледам и аз - Вие да не би да разбирате, ако разбирате кажете , и още и още) Денят, в който си тръгнах от това място срещу Парадайз мол знаех, че повече никога няма да ми стъпне там кракът.

# 419
Точно хистероскопия - не. Но по същия начин като теб бях уплашена за хидротубацията. Бяха супер внимателни и от цялата процедура ми остана само ненужния страх. По време на процедурата се видя полип (обикновено се вижда само в първите чисти дни) и докторката предложи да го махне веднага без упойка. Преди 5 години ми бяха махали полип с пълна упойка в Токуда и лежах тогава 2 дни в болница. Та малко се постреснах от идеята, но си казах - да минава всичко наведнъж. Ами да - страхът ми пак се оказа излишен, защото не усетих почти нищо. С една манипулалция имах проверени тръби и отстранен полип, без болничен престой, болки и време предварително да го мисля и да се притеснявам.
Та със всичко това исках да кажа - не се страхувай, опитай да се довериш, според мен си в много добри ръце ❤

Благодаря, че сподели! Надявам се и при мен страхът да е абсолютно ненужен. Аз й се доверявам напълно, но никога не са ми правени такива манипулации и като ми каза, че ще си поспя 2 часа се стреснах, въпреки че ми го представи като: "ще се понаспиш и ще мине" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт