Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 142
  • 868
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви, Ванеса. Просто не съм свикнала да нямам директна връзка с лекаря
Честно казано мисля, че дори не са предали на д-р. Сенкова, защото не са качили резултатите ми в системата. Както и да е. Консултирах се с друг гинеколог, за да нямам тревога, че в случай на някаква чудотворна естествена бременност прогестерона е нисък 🤷🏻♀ а в понеделник ще направя нов опит да им звънна.
Не се притеснявайте в понеделник ще са на линия, със сигурност. В петък просто беше много натоварено. Момичето на регистратурата отсъстваше. А тя качва резултатите от изследванията на техния сайт.

# 391
Момичета, има ли такива от Вас с еднометриоза? Как доктор Сенкова процедира във вашите конкретни случаи?  Благодаря!

# 392
Момичета,някоя от вас имала ли е успешна инсеминация в Неовитро? На мен ми предстои другия месец,с неизяснен стерилитет сме,година и половина опити.
Здравей. Първи и успешен опит с инсеминация при д-р Сенкова. От 17 дни държа в ръцете си най-голямото ми богатство, благодарение на нея.

Хе,хеее! Честита радост! Много здраве, сили и усмивки!

Въпреки, че не се дават много шансове при инсеминация, съм чувала за доста успешни такива при Сенкова.

# 393
  • София
Veli86, бяме се засекли в другата тема. На мен д-р Сенкова ми откри ЕМ,(беше към 5 см.) Тя не извършва такива операции и ме препрати към Шейново за отстраняването. Към него момент не обмислях бременност.

# 394
Здравей Sour Cherry! Мина ли твоята операция? Какво следва след нея? Стискам палци!

# 395
  • София
Моята беше септември 2021. Зависи какви са ти плановете. Аз бях 6 месеца на инжекции, с които по изкуствен път влизаш в менопауза, след това към 6 месеца на противозачатъчни, до момента, в който решихме да имаме деца. По принцип зависи от много неща, при лапароскопията могат да се видят огнища, които не биха могли да се видят с ехографски преглед само, при мен с лекаря, който извърши операцията, се бяхме уговорили да видят и тръбите. До колкото знам, ако целта е забременяване, според случая и преценката на лекаря, има жени, които след първа редовна менструация започват опити, има на по 3 месеца инжекции. Пак казвам много е различно и АГ преценява според случая вероятно, пък и те самите за едно и също имат различни мнения, но това е общо взето май.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 09:26 от Sour Cherry

# 396
Благодаря!

# 397
Момичета,някоя от вас имала ли е успешна инсеминация в Неовитро? На мен ми предстои другия месец,с неизяснен стерилитет сме,година и половина опити.
Здравей. Първи и успешен опит с инсеминация при д-р Сенкова. От 17 дни държа в ръцете си най-голямото ми богатство, благодарение на нея.
Честитооо, нека да ви радва много. Давате ми надежда ! 🤗

# 398
Здравейте пак от мен. Исках да попитам д-р Сенкова на какво изследване се доверява за проверка на тръбите. Цс или хидротибация?

# 399
Аз съм с цветна снимка, правена във Вита и я прие.

Здравейте пак от мен. Исках да попитам д-р Сенкова на какво изследване се доверява за проверка на тръбите. Цс или хидротибация?

# 400
Има ли някои при Д-р Сенкова с двустранно запушени тръби, днес мина цветната ми снимка и това е резултатът. На 5.6 имам час при Д-р Сенкова. Моля, ако има някое момиче с такъв фактор, да сподели как лекарката действа и какво е предприела в конкретния случай?

# 401
  • София
veli86, моята тръба според разчета е нагъната и пропуска под нялягане, според Сенкова си е идеално пропускаща, не ми е давала зор за инвитро, ние решихме да пуснем документи към ЦАР, защото часовникът тикитака.

# 402
Шантал, аз ще я попитам дали да не направим и там една снимка снимка или хидротибация. Може ли да ми кажеш за първична консултация какви изследвания иска тя? Иска ми се да съм максимално подготвена и да не губя време. Някак си това със запушените тръби ми даде отговор защо не става. Една идея по-спокойна съм.

# 403
Шантал, аз ще я попитам дали да не направим и там една снимка снимка или хидротибация. Може ли да ми кажеш за първична консултация какви изследвания иска тя? Иска ми се да съм максимално подготвена и да не губя време. Някак си това със запушените тръби ми даде отговор защо не става. Една идея по-спокойна съм.
Ние на първична консултация отидохме без никакви документи, защото д-р Сенкова ни е първата докторка. Но мога да ти споделя какви стъпки преминахме при нея.
Микробиология и цитонамазка на първи преглед + ехограф.
Изследване на хормони на 3-ти ден (+щитовидна и витамин Д, B12) и преброяване на антрални фоликули. Консултация с ендокринолог. Спермограма. Фоликуметрия няколко пъти. Хидротубация и махане на полип. Стимулация и таймиране на овулация за естествени опити. Май звучи много, но всичко това е за 2 месеца.

В клиниката пускат и нужните изследвания, което е практично. Може би да занесеш каквото имаш досега, а докторката ще прецени какво друго трябва в твоя случай.

Ако това те притеснява - за часове не се чака със седмици след първата консултация (аз си ходя поне 1 път в седмицата, понякога и 2-3).

# 404
Много ти благодаря! Мисля, че всички тези неща ги имам. Много се радвам, че ми сподели, че не се чака по 1 месец напред за друг час като на други места!

Общи условия

Активация на акаунт