Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 148
  • 868
  •   1
Отговори
# 375
Предстои ми много лека стимулация на 3-ти ден с цел естествени опити след това. Някой, минавал през това, дали може да ми разясни какво представлява процедурата?
Еднократно ли е или се приемат медикаменти/инжекции през цялата фоликулярна фаза?
Има ли нещо важно, което е нужно да зная предварително?

Благодаря Simple Smile

Аз този месец минах през това, д-р. Сенкова искаше да види реакцията на организма преди да стартираме ин витро на естествен цикъл. Отидох на 5ти ден от менструацията и започнах Летрозол 5 дни 2 пъти по 1. После отидох, за да проследи как нарастват фоликулите - имаше два хубави доминантни. Пусна ми изследвания - резултатите бяха отлични. Предписа ми Хориомон в определен час и даде напътствия за опити ин виво. Вчера отидох и видяхме, че са се спукали. В петък иска да изследвам прогестерон. Пожелавам ви успех от сърце ❤

# 376
Страхотни сте момичета, благодаря ви. От сърце желая успех и на вас ❤

А за д-р Сенкова и аз мога да кажа само прекрасни неща - мила, внимателна, търпелива, обясняваща. Бях прочела едно мнение тук, когато си избирах клиника - че при тях се чувстваш като у дома. Потвърждам, че и аз съм с това усещане Simple Smile

Дано скоро споделяме тук много положителни резултати 🤞

# 377
Момичета,някоя от вас имала ли е успешна инсеминация в Неовитро? На мен ми предстои другия месец,с неизяснен стерилитет сме,година и половина опити.

# 378
Здравейте! Някой да знае как ще работи клиниката лятото? Гледах, че миналото лято май са работили и август. Планирам 2ро инвитро за края на юли и ми се иска да си направя някакъв график и за почивка, затова питам.

# 379
Добро утро, дами. Вчера направих изследвания, които по указание на д-р. Сенкова изпратих на имейла на клиниката. Каза ми да очаквам обаждане в късен следобед. Никой не ми се обади. Звънях на регистратура - не ми вдигат. Писах им в месинджър - не ми отговарят. В електронната им система резултатите не са качени. Sad не е края на света, но все пак се разтревожих. Да звъня ли през уикенда отново на регистратура или да чакам понеделник? Знам, че много нелепи въпроси ви задавам, но малко се тревожа, че според нивата на прогестерона д-р. Сенкова щеше да назначи терапия евентуално, ако се налага.

# 380
Добро утро, дами. Вчера направих изследвания, които по указание на д-р. Сенкова изпратих на имейла на клиниката. Каза ми да очаквам обаждане в късен следобед. Никой не ми се обади. Звънях на регистратура - не ми вдигат. Писах им в месинджър - не ми отговарят. В електронната им система резултатите не са качени. Sad не е края на света, но все пак се разтревожих. Да звъня ли през уикенда отново на регистратура или да чакам понеделник? Знам, че много нелепи въпроси ви задавам, но малко се тревожа, че според нивата на прогестерона д-р. Сенкова щеше да назначи терапия евентуално, ако се налага.
Не пишете дали сте бременна, но щом изследвате прогестерон и чакате терапия предполагам че сте, в такъв случай си увеличете дозата прогестерон за уикенда, докато видите резултатите в понеделник.
Нищо не губите с по-висока доза, но ако е нисък рискът без терапия е голям.
Успешна и безпроблемна бременност ви пожелавам! 🍀

# 381
Не мисля, че работят уикенда, но може да опиташ да звъннеш. Според мен, ако имаше нещо притеснително щяха да реагират. Какви бяха стойностите на прогестерона?

# 382
Здравейте, не съм бременна или поне не зная  🤷🏻♀ направихме проследяване на овулацията. Имаше 2 хубави фоликула и естрадиол малко над 1200. После видяхме, че са се пукнали и има 2 жълти тела. Д-р. Сенкова изиска прогестерон на 22ри ден. Дами, слагам снимка на резултатите. За мен този месец е проследяващ преди стартиране на ин витро процедура. С неизяснен стерилитет сме.

# 383
Здравейте, не съм бременна или поне не зная  🤷🏻♀ направихме проследяване на овулацията. Имаше 2 хубави фоликула и естрадиол малко над 1200. После видяхме, че са се пукнали и има 2 жълти тела. Д-р. Сенкова изиска прогестерон на 22ри ден. Дами, слагам снимка на резултатите. За мен този месец е проследяващ преди стартиране на ин витро процедура. С неизяснен стерилитет сме.
Не се притеснявайте, щом е подготвителен не е спешно.
А аз ви пожелавам скоро да следите прогестерона за бременност! ❤🍀

# 384
Според мен няма нужда да се притесняваш и може да изчакаш до понеделник да каже д-р Сенкова как да процедираш. Прогестеронът ти е висок, както и естрадиола, но предполагам това е от стимулацията. Simple Smile

# 385

А ендокринолога какво казва първите два хормона за TSH и FT4?
Ако изследваш за пръв път, задължително задължително трябва да те види ендокринолог.

# 386
Благодаря ви, дами.
Нито едно от нещата не е изследвано за пръв път. Енодикризнолозите ми харесват резултатите, съвсем леко коригират дозата на еутирокса. Имам много бърз метаболизъм.
Естрадиола не виждам логика да е толкова висок в момента. Стимулацията беше през устата 2 пъти по 1 Летрозол. Естрадиола преди пукането беше 1200, сега е почти двоен. Благодаря ви за обратната връзка относно прогестерона - с този хормон нямам опит.

# 387
Да звъня ли през уикенда отново на регистратура или да чакам понеделник?

Този уикенд не работят, доколкото разбрах. А в петък беше страшно натоварено още от рано сутринта заради процедури. Предполагам в понеделник ще се свържете. Стискам палци всичко да върви успешно 🤞

# 388
Благодаря ви, Ванеса. Просто не съм свикнала да нямам директна връзка с лекаря
Честно казано мисля, че дори не са предали на д-р. Сенкова, защото не са качили резултатите ми в системата. Както и да е. Консултирах се с друг гинеколог, за да нямам тревога, че в случай на някаква чудотворна естествена бременност прогестерона е нисък 🤷🏻♀ а в понеделник ще направя нов опит да им звънна.

# 389
Момичета,някоя от вас имала ли е успешна инсеминация в Неовитро? На мен ми предстои другия месец,с неизяснен стерилитет сме,година и половина опити.
Здравей. Първи и успешен опит с инсеминация при д-р Сенкова. От 17 дни държа в ръцете си най-голямото ми богатство, благодарение на нея.

Общи условия

Активация на акаунт