Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 087
  • 868
  •   1
Отговори
# 480
Най-добре се обади по телефона и попитай 😊

Момичета, знаете ли Д-р Сенкова кога точно ще бъде в отпуск?

Благодаря ти, в петък съм при нея и ще я попитам. Просто в друга тема прочетох, че ще излиза в отпуск, а сме в средата на стимулация за 3-та инсеминация и се зачудих дали ще успеем преди да излезе.

# 481
  • София
доколкото я дочух днес от 1ви до 15.9

# 482
доколкото я дочух днес от 1ви до 15.9
Ооо чудесно, много ти благодаря за информацията 💜

# 483
А дали доктор Гогова вече е на работа или още е в майчинство ?

# 484
  • София
А дали доктор Гогова вече е на работа или още е в майчинство ?

все още е по майчинство, излезе съвсем скоро

# 485
Някой може ли да се похвали с успешна инсе при д-р Сенкова? Ванеса, виждам по-нагоре, че си правила 3та миналия месец. Как мина, имаше ли успех?

# 486
Някой може ли да се похвали с успешна инсе при д-р Сенкова? Ванеса, виждам по-нагоре, че си правила 3та миналия месец. Как мина, имаше ли успех?
Здравей,
За съжаление и 3-тата е неуспешна и чакам цикъл (с всяка следваща все повече време минава след спирането на утрогестана до Ц.). Последната ми я направи д-р Стойчева. Мога да кажа, че досега таймирането винаги е било перфектно и не се е налагала реинсеминация. Явно просто не се получава... но ще опитаме и 4-та, преди да преминем към следващ метод.

# 487
Аз имам успешно инсе от първия път при д-р Сенкова. Проследи ми й цялата бременност и сега имам живо и здраво момченце на 4 + месеца.

# 488
Ванеса, много жалко. Стискам палци 4тата да е успешна и да не се налага инвитро.

Pink dreams, честито! Да ти е много здраво малкото човече ❤ при теб какъв беше проблемът за забременяване? Ние сме с неизяснен и много се чудя има ли смисъл да пробваме още веднъж инсе или направо да повдигна въпроса за инвитро…

# 489
Ванеса, много жалко. Стискам палци 4тата да е успешна и да не се налага инвитро.

Pink dreams, честито! Да ти е много здраво малкото човече ❤ при теб какъв беше проблемът за забременяване? Ние сме с неизяснен и много се чудя има ли смисъл да пробваме още веднъж инсе или направо да повдигна въпроса за инвитро…
И при нас беше неизяснен. Преди това имах мисед, няколко биохимични и проблемът беше след оплождането. Според мен и в тромбофилията ми. След стриктното следене на терапията от страна на д-р Сенкова стигнах до край. Тя по принцип искаше да изчакаме с инсето, казваше за инвитро абсурд, но аз настоях, защото двамата с мъжа ми гоним 40 год.

# 490
Здравейте момичета и честит празник! ❤
Предстои ни първи преглед при др. Сенкова, надявам се тя да е нашият доктор след две години посещение в друга клиника и неуспехи.
Исках да попитам, относно подготовката на документи през фонда, дали трябва да изискам стари документи от предходната клиника или от Неовитро ще подготвят всичко необходимо за кандидатстване? Имали сме един опит през фонда до момента, неизяснен фактор през март.
Колко време протича първоналната конкултация с нея и спазват ли се(долу-горе) записаните часове?

Благодаря и желая успех от сърце на всичи ❤🍀

# 491
Предстои ни първи преглед при др. Сенкова, надявам се тя да е нашият доктор след две години посещение в друга клиника и неуспехи.
Исках да попитам, относно подготовката на документи през фонда, дали трябва да изискам стари документи от предходната клиника или от Неовитро ще подготвят всичко необходимо за кандидатстване? Имали сме един опит през фонда до момента, неизяснен фактор през март.
Колко време протича първоналната конкултация с нея и спазват ли се(долу-горе) записаните часове?

Добре дошла на този хубав ден!
Те ще подготвят всичко. Носете, какво е правено до момента. Часовете... напоследък не мога да кажа, но когато ние бяхме там бяха точни, особено сравнено с Надежда. Прегледът може да трае и час. Всъщност е толкова, колкото е необходимо. Всичко е много по- различно, ще се убедите в това. Отивате при приятели! Искрено Ви желая успех и да ви направят щастливи, както се случи с нас. Каквото и да стане обаче, отношението е такова, че човек се чувства добре и сред свои, а това е толкова важно в този момент. Стискам палци и чакаме добри новини!

# 492
Много благодаря за отговора и топлия прием❤
Ние точно от Надежда решихме да се изместим. Дай Боже и при нас да се случат нещата с нейна помощ 🍀
При нас до момента проблема е нисък амх и лошо качество на я.. в момента приемам добавки + акупунктура за подобряване надявам се да имат резултат, на 32г съм, мм е на 37г при него са ок нещата(поне до момента не му е обръщано внимание за нещо, дано да няма пропуск..). Силно се надявам др Сенкова и ембриолозите да имат опит с такива случаи като нашия и да ни помогнат да сбъднем мечтата си 😇

Добре дошла на този хубав ден!
Те ще подготвят всичко. Носете, какво е правено до момента. Часовете... напоследък не мога да кажа, но когато ние бяхме там бяха точни, особено сравнено с Надежда. Прегледът може да трае и час. Всъщност е толкова, колкото е необходимо. Всичко е много по- различно, ще се убедите в това. Отивате при приятели! Искрено Ви желая успех и да ви направят щастливи, както се случи с нас. Каквото и да стане обаче, отношението е такова, че човек се чувства добре и сред свои, а това е толкова важно в този момент. Стискам палци и чакаме добри новини!

# 493
  • София
Snowby, ще споделиш ли повече за акопунктурата /може и на лично/. Имаме две стимулации ниско АМХ и лошо качество. Едните добавки не помогнаха, сега съм на други, но искам ако е възможно и още нещо да донавя за подонряване на качеството.

# 494
Здравей, разбира се пуснах ти на лично, с повече детайли.
Изчаквам ц този месец за да видя дали амх има подобрение, и на прегледа при др Сенкова надявам се да се видят антр ф. Още не съм имала пункция откакато ходя на игли и не знам как биха ги оценили като качество, силно се надявам да е по-добре.
Добавки пия и аз, направих промяна в тях от скоро, качвам снимка, някой от тях на своя глава съм си назначила.

Ако може да попитам, при теб колко е амх, какви добавки не са дали резултат, каква стимулация са ти правили до момента. Ох, да видим др Сенкова какво ще каже за мен, насторойвам се за спонтанен цикъл след тотален провал на предната ми стимулация по дълъг протокол, малко се наплаших Sad

Snowby, ще споделиш ли повече за акопунктурата /може и на лично/. Имаме две стимулации ниско АМХ и лошо качество. Едните добавки не помогнаха, сега съм на други, но искам ако е възможно и още нещо да донавя за подонряване на качеството.

Общи условия

Активация на акаунт