💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 742
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Буркина Фасо
Ясно каза, че един отпада, един се спасява, а две отиват на елиминация. Как става това с 3ма души? 🤔 😜
Логика, ех, ех.
то и при един и един, а две отпадат задачата пак няма решение Smiley

# 1 156
Може да съм единствен,  но аз ще стискам палци на Мани да остане в играта.Това шоу си го гледам като пародийна комедия и Мани е в главната роля.Няма такъв смях,  а гифчето как се засилва към стената е номер едно.Е как да искам да убият главния герой във филма по средата на филма?Wink

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:25 от biglubo

# 1 157
  • London
Правят го така за да не разтяга Мани локума.....и да не ходи при Мартин, а и на елиминация, а директно да си стяга куфара. И в случая хитрата Соня дето се почесваше за грошовете.....с лесната Мани да попадне на Елизабет.

# 1 158
На Красима нали са й забранили да играе утре. Май ще пратят друг вместо нея, просто не показаха кой.

Няма да пратят друг.Само 3 ще са на елиминации.Така ми изглежда от промото.

# 1 159
Бенгюн, тя Ралица кога е говорила за Острова и шанса за него на Елиминация? Това е тайна и се чува чак като си елиминиран.....ама много ме изненадвате ей.
БенГън Simple Smile
Може би не съм се изразил добре.
Имах предвид, че утре ще имаме директно отпаднал играч след Битката за спасение от Елиминация. И този играч няма да се срещне с Мартин, а директно си отива у дома без допълнителен шанс.

Т.е. утре двама ще отпаднат от играта - Един след Битката за спасение от Елиминация и втори след Елиминация. Като отпадналия в битката за Елиминация отива на плажа на отшелника.

# 1 160
Смайли точно е цитирала Ралица от промото. 4ма са. 😉

# 1 161
  • London
И аз така го разбрах Бенгън.....стискаме си ръцете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 162
Странна работа... когато Морунов влизаше, заяви, че дори всеки път да бъде изпращан на елиминационна битка, ще отиде без да се замисли, защото затова е влязъл във формата. Разбира се Неделчо е винаги там, където е спасението, барманът е бира лайт, а Кремена - е гадната част от чета со предател...
А още по странно е, че тук в темата точно жените намират поведението на мъжете за мъжко и даже им се кефят... Stuck Out Tongue Winking Eye

И хич и не споменавам Манито, което отдавна трябваше да е навън!

И аз да те цитирам. Hands Plus1

Днес заслужена номинация бе редно да отнесе Калоян, Мани е ясна.
Но презумцията първо чистим жените в това шоу е класика.
Стоян и Соня като най-възрастни слагат в джоба си половината играчи!

# 1 163
  • Испания
Трети сезон едно и също. Никой не им е крив на жените, че не са добри играчи и че не могат една коалиция като хората да спретнат, защото ги интересува коя ще се хареса на повече мъже и коя ще успее да натика повече плат... сещате се къде.

# 1 164
На практика Калоян е голям камък за племето в игри с плуване.
Но решиха Соня да вади кестените от огъня, което може да ги остави без нея, но пък с Калоян за предстоящите им битки. Гледано отстрани - много лошо решение на Бойците.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:46 от Bengun

# 1 165
Утре са 4 жени от думите на Ралица в женски род. Играта е с плочките дето се редят изправени на масата, която се държи хоризонтално на въженце, поне от това, което показаха. Там където Анна-Мария за малко да победи Юлиян на полуфиналите.
Няма да е Красима, нали има забрана от лекарите да не играе. Остава Елена, няма друга жена от жълтите.
Интересно е как състезателите се контузиха извън терена. Чудя се каква е вероятността при 20 човека 2ма да се наранят като просто си ходят и то в рамките на няколко дни. Много съмнителни и двете контузии - на Мани и Красима. Паулина откак я гледах вчера как мъкна на “болния” крак - явно отдавна нищо му няма…

# 1 166
Не знам какъв е този огромен късмет Красима да се контузи точно преди елиминационната битка. Донякъде е разбираемо Андрей да се дразни.

# 1 167
На Красима нали са й забранили да играе утре. Май ще пратят друг вместо нея, просто не показаха кой.

Няма да пратят друг.Само 3 ще са на елиминации.Така ми изглежда от промото.
Аз от промото разбрах, че ще само трите. Ама не е ок така - защо не изпратят друг от жълтото племе.

# 1 168
  • Испания
Аз от промото разбрах, че ще само трите. Ама не е ок така - защо не изпратят друг от жълтото племе.

"Време е за битката за спасение. Тази битка ще бъде изключително важна и дори съдбоносна, защото днешната битка не е просто борба между четирима, в която двама оцеляват.

Днес вие се изправяте в истинска битка на живот и смърт - директна елиминация. Една от вас си тръгва още днес, една ще се спаси, останалите две отиват на елиминация. Всичко е във вашите ръце.
"

Анкетата остава така, както е.

Но не знаем каква ще е втората игра.

# 1 169
Днес като гледах Паулина как си тичаше - явно вече не и е проблем крака.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 08:59 от daisy12

Общи условия

Активация на акаунт