💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 772
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 140
  • London
Ралица каза, че един ще се спаси, а другите двама отиват на елиминационна битка. Май няма как само 3-те да играят. Или Красима ще си отиде, или ще има заместник.

Ами един се спасява от трима....двама остават. Тоест вместо както друг път да имаш шанс да се спасиш и втори вече нямаш.....това искаше да се каже.

# 1 141
Играта, която са избрали за спасяване от елиминация, е тази с тухличките. Там трябва да си много прецизен. Нещо ми се струва, че отново за Манка са я нагласили тази игра. Фейквиетнамката слага мигли и ръцете й едва ли треперят. Все пак това й е работата... Така гласувах, че тя ще се спаси 😀 Ужасен ужас

На острова ми се струва, че ще ходи Елизабет, защото в пъзелите не я бива, а в елиминационната игра има и пъзел и ако е онзи огромния, (дето едва се пренася и мисля Амелия Мира го реди) пиша Елизабет загубила срещу Соня.

П.с. Четвъртият играч (ако има такъв) отпада още на битката за спасение от елиминация според моята теория..

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:25 от Жасминче

# 1 142
  • Варна
Една битка ще играят 3-те участнички - една се спасява първа, другите 2 продължават играта докато накрая едната отпадне. Аз така го разбрах. Simple Smile
Няма да бъде както досега, в смисъл да се играят 2 елиминационни битки, че първите 2 участника да се спасят.

# 1 143
Aа, ето какво са писали в сайта на Нова:
"Който заеме последното място, ще напусне най-екстремното състезание завинаги, а спасен от елиминационна битка ще бъде само един воин. Как ще приемат състезателите новината за директната елиминация? Кой ще се спаси и кои две дами ще стигнат до елиминационна битка? Ще заеме ли някой мястото на Красима в утрешната важна игра?"

# 1 144
Имам лошото предчувствие, че Мани няма да си ходи тази седмица 😭 Дано да греша.

# 1 145
Аз думите на Ралица ги разбрах като битка с внезапна смърт.
В смисъл който остане последен в битката за спасение от Елиминация директно напуска формата, без шанс за среща с Мартин.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:57 от Bengun

# 1 146
”Ще заеме ли някой мястото на Красима в утрешната важна игра?"
Ами ето, значи правилно сме разбрали. Елена ще да е четвъртата.

# 1 147
И аз залагам на Елена. Кофти за нея, дано поне оцелее.

# 1 148
  • London
Деби ...това което четеш е което казваме още няколко човека по-горе. Изненадвам се, че хора говорят за 4 ти човек четейки това....и после се смеят на Елизабет, че нямала логика. Ех, ех ....

Бенгюн, тя Ралица кога е говорила за Острова и шанса за него на Елиминация? Това е тайна и се чува чак като си елиминиран.....ама много ме изненадвате ей.

# 1 149
Деби ...това което четеш е което казваме още няколко човека по-горе. Изненадвам се, че хора говорят за 4 ти човек четейки това....и после се смеят на Елизабет, че нямала логика. Ех, ех ....

Бенгюн, тя Ралица кога е говорила за Острова и шанса за него на Елиминация? Това е тайна и се чува чак като си елиминиран.....ама много ме изненадвате ей.
Според мен грешиш. Ясно каза, че един отпада, един се спасява, а две отиват на елиминация. Как става това с 3ма души? 🤔 😜
Логика, ех, ех.

# 1 150
Объркано става.
Надявам се, ако разрешат на Красима да не участва в битката да не я заменят с играч. Защото не е коректно.

Ако битката е между трите тогава ето прогнозата ми :
Елизабет печели, Соня остава втора, Мани отпада директно след битката за спасение от елиминация.
В елиминацията Елизабет побеждава Соня, която отива при Мартин за битката на отшелника във вторник.

# 1 151
  • London
Няма логика да заменя някой Красима ....не ми се вижда честно. Да не кажа, че е нередно.....правено ли е досега?

# 1 152
  • Варна
Само 3-те номинирани ще се състезават за оставане във формата. Simple Smile

# 1 153
Според мен последната отпада директно, останалите две играят пак и една се спасява Rolling Eyes

# 1 154
  • Испания
"Време е за битката за спасение. Тази битка ще бъде изключително важна и дори съдбоносна, защото днешната битка не е просто борба между четирима, в която двама оцеляват.

Днес вие се изправяте в истинска битка на живот и смърт - директна елиминация. Една от вас си тръгва още днес, една ще се спаси, останалите две отиват на елиминация. Всичко е във вашите ръце.
"

Анкетата остава така, както е.

Общи условия

Активация на акаунт