💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 616
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 605
Мислите ли, че може да има нещо нагласено в победата на великата Мани?
Имам предвид нещо в самите тухли, поставката, въжето и други уреди. Не мога да си представя, че само на нея й паднаха буквите само два-три пъти, а на другите по десетки пъти.
Да, възможно е нейната поставка да е била  по- здраво закрепена, тя почти не помръдваше.
И на мен така ми се струваше...

# 1 606
Чета тук, че много са за това да било имало тройна битка между Мартин, Елена и Соня, защото така било справедливо спрямо Соня. А замислихте ли се, че нямаше да е справедливо спрямо Мартин? Когато са двама, шансовете му да спечели са 50%, а когато са трима падат на 30%.

# 1 607
  • София
Според мен всичко дойде от този измислен остров.Ако бяха ме попитали Simple Smile ,беше редно там да се засели първият отпаднал и да му идват следващите такива на дуел.
Друго-след "наденица гейт" не трябваше да натрисат Калоян,а после и Симеон.
Две седмици остават до сливането ,когато трябва да са 16.Как да стане това с втори шанс и остров?
Аз съм единствената,която искаше Мани да остане.Соня беше най-добрата жена в племето си.Сега не знам при една морска битка какво ще правят.
Можеха да направят тройна битка елиминационна,за острова им не става да е така.
Елена хич няма да ми липсва на мен.Без друго тя отиваше на елиминация.Капитанката Елизабет просто се самоизлъчи за дуел.Елена не знае за парите в чорапа,но пък се самопредложила...че продукцията уважила това-хайде моля ви се.Пък може да се подотвя да побеждава Мартин..Simple Smile
Елизабет била се радвала за победата си,пък приятелката й Красима само броеше 4 ли ще останат или 5,примлясквайки бисквитка.
За втори пореден път не дадоха и една секунда ефирно време от приключенците.

# 1 608
Но на Мартин вече му дадоха втори шанс като го пратиха на острова. Изобщо не харесвам Соня, много се радвам, че отпадна, но беше редно и тя да получи втори шанс. Като ще правят нещо за 1, да го правят за всички. Но като цяло идеята за отшелника е тъпа.

# 1 609
  • London
Този Фродо не водеше ли едно риалити за ясновидци? Той ли е Тупарев? Простете за невежеството ми; но Нова не бях гледала много години и кой кой е.....ми е много далечно.

# 1 610
  • Испания
Фродо е Витомир Саръиванов.
Водеше "Цената на истината".

Сега е почти двоен. Главен редактор е на ИВ.

Нико Тупарев е продуцент на ИВ, "Черешката на тортата" и бивш такъв на ББ и ВБ.

# 1 611
  • London
Аааа сещам се сега и в Семейния брадър беше....тогава ми допадаше. Сега....ъъъъ лошо е  поостарял.

# 1 612
  • София
По- интересно ми е кои са сценаристите.Психоложката,която е правила типажите,вече разбрах коя е.
Главният редактор е в основата на всичко обаче.
Тупарев най-малко общо има,той дава само парите,и ги прибира де Simple Smile

# 1 613
SwimmerSwimmerSwimmerСценария казва, че тези 50 гроша на Мани стигат за едноседмичен имунитет на следващия съвет на Бойците SwimmerSwimmerSwimmer

# 1 614
Аз не помня досега да са предложили на друг да си купи имунитет, освен на Мани и Паулина. Би трябвало всеки, който има пари и поиска, да може да си купи.

# 1 615
Ми нека пък, то и без това предаването е пълна пародия.
Двама-трима, дето са блъскали във фитнеса малко повече и вече имат самочувствие, че са великите спортисти, понеже са се справили на някакви щафетни игри.

# 1 616
  • Испания
По- интересно ми е кои са сценаристите.Психоложката,която е правила типажите,вече разбрах коя е.
Главният редактор е в основата на всичко обаче.
Тупарев най-малко общо има,той дава само парите,и ги прибира де Simple Smile

Официални сценаристи няма. На кастинга е имало много психолози - това ми отговори Алекс, като го питах. Въпросът ми беше: "Минавахте ли през психолог?". И той, и Андрей мисля че беше, казаха, че на кастинга е имало много психолози, а по време на играта не те са минавали през психолога, а той през тях.

Фродо е прекръстен в креативен продуцент. Информация на ухо: с Тупарев са приятели от деца. Всички изписани редактори са сценаристи. Само вижте колко монтажисти има! Това са финалните надписи.

dimitar.morunov.ski Нека ми е зле ❤️❤️❤️ love U all ! После нека съм бил "женомразец"...

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 13:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 617
SwimmerSwimmerSwimmerСценария казва, че тези 50 гроша на Мани стигат за едноседмичен имунитет на следващия съвет на Бойците SwimmerSwimmerSwimmer
Защо едноседмичен? Петдесетте гроша на Мани са напълно достатъчни за пожизнен имунитет.

# 1 618
В сторито на Туджаров в ИГ има няколко готини видеа, може да ги изгледате.
Милена имитира Паулина и Рабухчиев по много забавен начин на едното.
Другото е от Шугар - Милена на дансинга първо сама , а после в клетката танцуват заедно първо с мис Ели, а после и Валентин с една от колежките и  Simple Smile

# 1 619
  • София
Не го гледах вчера, но като ви чета и по-добре. Явно трябва вече да го приемем наистина като шоу, а не като състезание, в което печели най-добрият.

Общи условия

Активация на акаунт