💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 604
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Вестерос
Много тъпо беше, стоях като гръмната... За някои може сто шанса, ама за Соня-не... И аз очаквах тройна битка

# 1 591
  • Испания
Тук си правим заключения на база на показаното в епизода. Това, че Красима и Елена продължават да поддържат връзка и след предаването, за мен означава, че нямат лоши чувства една към друга. Не бих се изненадала дори Красима да е поискала да иде на битка, но от екипа на Тупарев да са й забранили, просто защото не им е по план. По сценарий е трябвало на този етап да изхвърчи Елена и направиха нужното, за да стане.
От продукцията решават да очернят Красима, излъчват няколко кадъра на безмълвната Бамби + едно негативно изказване на Андрей и готово. Чак се изненадвам колко лесно се манипулира общественото мнение.

Разбира се, че го манипулират повече от лесно.  Хората мислят с телевизорите си. Нали четем тук? И си позволяват да нападат други, които не са на тяхното мнение, основано на манипулациите. Но пак ще кажа: всеки трябва да е интелигентен за себе си.

Да, както писах, Красима и Елена са приятелки, а в чат се включват едновременно Красима и Андрей. Андрей нито веднъж не се е изключил, защото Красима е там. Дори се шегуват помежду си.

Пък нека хората вярват в дядо Коледа.

# 1 592
Мхм.
И затова една от основните причини масово да се хейти Паулина е битката с Мартин, която беше постановка за връщането на Симеон в играта. Пак си позволявам да кажа - който и да беше срещу Мартин в тази битка щеше да спечели.

Андрей си е напълно самодостатъчен. И е приятел с всички, което добре говори за него като човек. Не е задкулисен играч - ако нещо не му харесва го казва. Отговори и достатъчно откровенно на въпроса по-добър ли е от жените в племето си с ДА Simple Smile Отношенията между Шампионите след края на играта са добри и приятелски, с изключение на Елизабет и донякъде Габриела. Елизабет и Габриела са по-близки с членове от другите племена.

За целите на Продукцията Елена беше елиминирана. И като следствие на Наденица гейт. Запазиха Красима, защото има напрежение между нея и Елизабет от Продукцията. Според мен тя ще е следващата излетяла, но няма да получи заслужената си автоматична номинация, защото ще счетат, че "сметката е платена".

Не разбирам обаче отношението на Продукцията към Соня. Една от най-добрите на арената, а и в скандалите я изкараха по терлици и без шанс за връщане. Битката тази седмица, която идва за отшелник трябваше да е между Мартин,Соня и Елена.

# 1 593
Малката лигла удари дъното и не вярвах че ще го кажа, започва да ме дразни повече от Мани.  

Елизабет се беше превъзбудила. Тя има спортен дух и е нормално да се радва като печели. Със сигурност се е изправяла многократно срещу приятелки по състезанията. Състезанието и желанието за победа няма общо с приятелството.

Не, не е нормално!  Гледали сме истински състезания. Желанието за победа трябва да го има, но при нея имаше нещо повече.  Ако беше чист човек, първите и думи щяха да бъдат за Елена и за това как съжалява, че я губи като съотборник и как не може да се радва на такава победа.  А тя е кофти човек, но отгоре на това и глупав, защото ако имаше малко повече акъл, можеше да се сети с какви думи да си запази имиджа.  Така че, ако въобще е имала някакъв имидж  го попиля за минути. С неприкрита радост, кикотене и нула мисъл за съотборничка и (предполагаема) приятелка.
Разбирам фенове, фенове, ама слепи ли сте?

Интервюто започва с думите "Елиминирах Елена..."  Кой нормален човек започва с думата "елиминирах" когато  говори за човек на който държи???    Най-нормалното е да започнеш с "Не е сладка такава победа" или "Не мога да се зарадвам..."
Злобно егоистче.

Стига бе, хора, колко пък да страда за Елена, познава я от 6 ТВ седмици, които са към 24-25 реални дни и са конкурентки в предаване с награда. Твърде много влагате в думата приятелки, никой на никого не е приятел там, после може и да са станали, но към момента те са главно конкуренти, които според правилата играят в едно племе.
Елизабет е доста лигава, и мен ме дразни на моменти, ама чак пък толкова хейт. Синхроните се записват след играта, в края на която тя прегърна Елена, целунаха се на раздяла, какво повече, да поплаче от мъка, че е победила ли?!? Тя даже Красима не страда особено, че “приятелката” ѝ отива заради нея на елиминация.
За Мани и Соня аз съм без думи. В никоя вселена не трябва да е справедиливо Соня да отпада преди Мани. Явно само в Тупаревата обаче всичко е точно, даже и втори шанс за Соня няма, нищо, че такъв имало уж са всеки в ИВ. Пълен фарс.

# 1 594
  • Испания

# 1 595
Стига бе, хора, колко пък да страда за Елена, познава я от 6 ТВ седмици, които са към 24-25 реални дни и са конкурентки в предаване с награда. Твърде много влагате в думата приятелки, никой на никого не е приятел там, после може и да са станали, но към момента те са главно конкуренти, които според правилата играят в едно племе.

И да са станали приятелки, какво? В приятелството няма силни чувства, че да страда за нея, прекарват си добре, говорят си докато имат нещо общо и после всеки по пътя си.

И аз бях за тройна битка между Мартин и две от жените (Мани, Соня или Елизабет), Елена нямаше място там тази седмица. Подигравка е като цяло повечето, което правят от продукцията.

# 1 596
Обаче Алекс отдавна излезе от предаването, не харесва екипа, но продължава да пуска снимки и клипчета и да отбелязва играчи.

# 1 597
Обаче Алекс отдавна излезе от предаването, не харесва екипа, но продължава да пуска снимки и клипчета и да отбелязва играчи.
Защото е над нещата Simple Smile

# 1 598
  • Испания

Защото е приятел със съплеменниците си, поддържа връзка с тях, с изключение на лиглата. А че е интелигентен, със страхотно чувство за справедливост и изключително чувство за хумор, се вижда от километри, колкото и да не го харесват някои.

Пускането на снимки и клипчета нямат нищо общо с екипа.

# 1 599
По мое мнение в цялото поведение на Елизабет прозира разочарование и неосъществена амбиция, затова е толкова злобничка.
И аз съжалявам за Соня, беше много силен играч, а и много се раздаваше, независимо какъв й е характерът. Сега в Бойци останаха Сульо, Пульо и Манульо.
А пък Елена или е много добра актриса, или е първият човек, който се зарадва, че ще има втори шанс с отшелника.

# 1 600
Скрит текст:

Защото е приятел със съплеменниците си, поддържа връзка с тях, с изключение на лиглата. А че е интелигентен, със страхотно чувство за справедливост и изключително чувство за хумор, се вижда от километри, колкото и да не го харесват някои.

Пускането на снимки и клипчета нямат нищо общо с екипа.
За това няма и грам спор.
Кошницата, Елба и Панаири на Лили си е попадение .. едно от многото при него.

# 1 601
И аз харесвам чувството му за хумор и иронията, но просто ми е странно, че все още продължава да споделя моменти от играта.
А тези, които се събират при Туджаров сигурно са се задържали повече време в играта и са имали възможност да общуват помежду си. Може би някои са били и в обединените вече племена.

# 1 602
  • Козлодуй
Не знам дали отбелязахте, че Елена каза че е слънчасала и и' се гади, дали това не предопредели битката защото и е лошо - необичайно мълчалива беше

# 1 603
Ако можеше тва Джуджи да не се хили така малоумно.
Красима май ще го играе Март 2.
Не знам с Андрей след предаването какви са им отношенията но с малката злобарка подозирам че са лоши.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 18:14 от biology girl55

# 1 604
  • Испания
Соня от „Игри на волята: България“: Най-голямата ценност в живота са хората, които ни обичат

Общи условия

Активация на акаунт