💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 617
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 575
Фродо, ако четеш, одиарихте предаването. Беше планирано да махнете по 1 човек от племе, затова трябваше елиминацията да е между членове на едно племе. Направо разкошен съспенс. А ако са приятелки - гениално. . 
Ама едната от приятелките не била номинирана- има начин, ще го оправим и това.
Да вземем сега да изненадаме аудиторията, като най-слабата жена се спаси, а най-силната напусне. И то директно, без втори шанс. Като понеже тръгна да играе както си може, някой й е подшушнал да се схване, че да не провали целия невероятен план. И тя се схвана, горката. Както за норматив нареди до предпоследната буква, така и не успя да завърши.
Страшно, Сезонът на изненадите...
Ако беше валидна спортната логика, Соня щеше да е първа, Елизабет и Мани на елиминация, Елена отпада. На елиминация Мани отпада. И за да е честно, Елена и Мани правят тройна игра игра с Мартин. /щом изобщо се налага Елена да замести Красима, няма такава простотия, поне нов съвет да бяха направили или просто да идат 3 на битката/.
Аз лично исках още да гледам Соня. Исках да я видя в директна битка с другите жени, с Елизабет, с Паулина, с Красима... И мисля, че щеше да е много интересно, но не би.
Много разочароващо. Сезонът стана дразнещ още сега, такова усещане изпитах в първия сезон чак когато отнехте наградата на Юлиян, а във втория чак когато отпадна Амелия-Мира.

# 1 576
Тук си правим заключения на база на показаното в епизода. Това, че Красима и Елена продължават да поддържат връзка и след предаването, за мен означава, че нямат лоши чувства една към друга. Не бих се изненадала дори Красима да е поискала да иде на битка, но от екипа на Тупарев да са й забранили, просто защото не им е по план. По сценарий е трябвало на този етап да изхвърчи Елена и направиха нужното, за да стане.
От продукцията решават да очернят Красима, излъчват няколко кадъра на безмълвната Бамби + едно негативно изказване на Андрей и готово. Чак се изненадвам колко лесно се манипулира общественото мнение.

# 1 577
Бойците са обречени отново. Жалко за това племе с този воденичен камък. Соня беше много силен играч и покриваше женските постове когато трябва по два пъти. Кремена няма нито сила, нито издържливост, а Мани едва ли ще намери друга “нейна” битка.Сега всяка игра ще гледаме специално нагласен пост за Мани за да не трябва да плува.
Красима на мен ми е много прикрита и неприятна.

# 1 578
С глас се смея на "Копай,Андрей,копай" Laughing
Как смее да говори така открито срещу Красима и да казва неща,които всички виждаме?! Още повече,как смее да не харесва Красима,същата тази,която направи голям панаир първата седмица и настрои всички срещу него,та чак го номинираха?!
И другата,моля ти се,Елизабет,как смее и тя така да копае и показва нехаресването си към Красима..

А въпросната си беше много доволна,че се е спасила.Въобще не видях неудобство,ей така да е гузна,че Елена отпадна заради нея.Аз например нямаше да имам очи да изляза от стаята си от срам,а не да казвам "Е,поне няма да сме 4-ма" и да се държа все едно нищо не е.
С право Андрей се дразни.

Много съм доволна,че Соня отпадна.Горките червени обаче с един силен играч по малко,за сметка на Мани,която ще трябва все така да носят на гръб.Апропо,играта беше подбрана като за Мана.
Абсолютно вярно … за човек с “проблем” с крака !!
То за човек с проблем с крака можеха да подберат и пъзел, ама щяха да лъснат и други  проблеми...

# 1 579
Вчера и мъжът ми, който гледа с мен от време на време, се ядоса че отпадна най-силната жена - Соня.

# 1 580
Мислите ли, че може да има нещо нагласено в победата на великата Мани?
Имам предвид нещо в самите тухли, поставката, въжето и други уреди. Не мога да си представя, че само на нея й паднаха буквите само два-три пъти, а на другите по десетки пъти.

# 1 581
Аз съм много изненадана от поведението на Соня последните дни. Нещо гнило има,дали по договор,дали по сценарий,нещо не беше както трябва. Така изведнъж да се съюзи с Мани,да плюе по другите,не знам. И на играта снощи водеще с толкова букви,а накрая точно тя не успя. Нагласено от всякъде!
Не знам защо се връзваме толкова,като от продукцията си представят нещата както си искат и ни карат да вярваме в каквото решат. И за Соня,и за Красима,и Елизабет.... Не е читаво това предаване. Даже ме е яд,че го загледах и се връзвам на простотиите им.

# 1 582
Не е читаво предаването, ама виж колко хора го гледат и коментират?
Може би точно това целят от продукцията  и не ги интересува честно ли е, нагласено ли е, нали има интерес и е гледаемо...

# 1 583
  • Буркина Фасо
Не е читаво предаването, ама виж колко хора го гледат и коментират?
Може би точно това целят от продукцията  и не ги интересува честно ли е, нагласено ли е, нали има интерес и е гледаемо...
[/quote
]
... важното е да падат пари от рекламите Smiley

# 1 584
Мислите ли, че може да има нещо нагласено в победата на великата Мани?
Имам предвид нещо в самите тухли, поставката, въжето и други уреди. Не мога да си представя, че само на нея й паднаха буквите само два-три пъти, а на другите по десетки пъти.
Да, възможно е нейната поставка да е била  по- здраво закрепена, тя почти не помръдваше.

# 1 585
  • Sofia
Успях, изгледах и изчетох всичко до тук, което направо си е геройство! Говорят ни едно, показват ни друго! Не, "уважаеми" зрители, няма грешка, правилно сте чули и добре сте видели, мотото на нашия 3-ти сезон е вторият шанс, но той не е за всеки. При нас на почит са нахалните, скандалните, наглите, безочливите и най-вече безполезните участници. Скандалът продава, нали?!
Това, което гледате е отражение на случващото се в живота, пробиват простите, нахалните и бездарните, знаещите и можещите са навряни в миши г@з, и няма дистанционно за смяна на канала, свиквайте!

Не ме разбирайте погрешно, не харесвах Соня, но начина, по който я изнизаха, "по терлички" също не ми хареса. А бездарното създание, фаворитът на формата ще "забавлява" още дълго време "драгите" зрители, или поне тези, на които нервите им издържат!

# 1 586
Какво очаквате от предаване на Фродо? Спомням си го навремето с едно предаване Цената на истината,  най-гнусното нещо, което съм гледала по телевизията.

По  същия начин се гаврят с участниците и зрителите в ИВ. Просто се чудя кой ще се запише за следващ сезон, забда го правят на маймуна.

# 1 587
  • Варна
Соня в момента  я дават по Нова тв.

# 1 588
Тъкмо я гледам.
Битката снощи е продължила три часа!!!

# 1 589
Никога до сега в Игри на Волята на етап на играта с три и две племена не е имало еднокомпонентна битка за елиминация. Никога. Вчера беше за първи път. И то каква битка - силно статична, за точност. Битката за спасение от елиминация също статична. Към нея без претенции от моя страна  - хубава игра е.

Според мен битката за елиминация покриваше евентуално участие на Мани в нея, защото според мен това е друга игра, която Мани можеше да изиграе.

Никак не харесвах Соня, но битката на отшелника през новата седмица трябваше да е тройна - Между Мартин, Соня и Елена. Жалко, защото независимо от характера си Соня се раздаваше на арената и беше най-силната жена на Бойците и една от много силните жени в играта като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт