💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 683
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 635
Теб те разбрах Смайли.
Не съм се обръщал към никого персонално за това, не знам защо си решила, че на теб говоря  Simple Smile

Извинявам се за правописната грешка Simple Smile Ще подмина персоналните квалификации неграмотен и всезнайко в името на добрия дух. Аз не ти давам квалификации, не го прави и ти.  
Ясно ми е, че имаме различни любимци в играта, не пренасяй нещата на лична основа.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 15:14 от Bengun

# 1 636
  • Sofia
Това дали е Ники Сървайвъра или е просто съвпадение на имената?

Същият е.

# 1 637
Благодаря, не знаех.

# 1 638
  • София
Игрите са едно от малкото читави неща този сезон. Ники си е свършил работата. Язък за потенциала да стане хубаво състезание.

# 1 639
  • London
На мен не ми е нередно да иде на бар, да танцува и тн.....просто мисля, че публично учител трябва да има някакви рестрикции морални по отношение на типа неща, които качва. Примерно да няма провокативни снимки, неща, които биха се счели малко или много в духа на лекото поведение. Просто някои професии го изискват....Реално самото танцуване се оказа простотия, аз помислих, че едва ли не са по латексови гащи в тая клетка и са изтанцували палав танц. Откъде ще ми роди акъла, че 10 секунди се поклащат вдървено и решават, че трябва да се покажат.....Joy

# 1 640
Много странно Калоян май е бил на игрите миналата година .В профила му има клип от игрите и снимка с Ана Мария качени тогава.
https://www.instagram.com/p/CDrELjBnEaK/
https://www.instagram.com/p/CA3Izc1nQ3j/

# 1 641
  • Стара Загора
....

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 15:38 от wanconboy

# 1 642
Учителите имат живот и извън класната стая. Друг е въпросът, че не трябва и няма нужда всичко да се публикува в интернет пространството.

# 1 643
Доколкото разбрах не Елия е публикувала клипчето, а друг. Тя каква вина има за това?

# 1 644
Тази Елия е много кухо парче обаче. От визитката, че и досега продължава да създава такова впечатление. Била 5 дни в Игри на волята и сега то не са снимки, сторита, клипчета...

# 1 645
  • Испания
Тази Елия е много кухо парче обаче. От визитката, че и досега продължава да създава такова впечатление. Била 5 дни в Игри на волята и сега то не са снимки, сторита, клипчета...

... та и "кастинг" с учениците ѝ за ИВ.

# 1 646
Мисля си, че отпадането на Соня  е:
1. По договор (предварително е уговорена продължителността на престоя);
Или
2. Срещу допълнително заплащане от продукцията;
Или
3. Искала е да отпадне,
но за да си тръгне с чест ни демонстрира колко бързо и добре може да подреди тухличките.

# 1 647
  • София
Това Ана-Мария ли е? Не можах да я позная.

А Веско Панчев няма ли го, миналата година се навърташе и снимаше с екипа/участниците?

# 1 648
Изгледах клипа с танците на Милена и Елия. Е, Милена си е баш на мястото в клетката. Hushed хареса ми.

Ето пожарникарска снимка

# 1 649
  • I want it all and I want it now.
Снощи, се потрисах че оставиха Мани, а изгониха Сня 😜 и после било реалити, а не сапунака.
Добре, че е темата и бях подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт