💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 727
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Испания
Не го гледах вчера, но като ви чета и по-добре. Явно трябва вече да го приемем наистина като шоу, а не като състезание, в което печели най-добрият.

Или както казва Красима "плажен Биг Брадър".

# 1 621
  • London
Дай Линк на танца в клетката.... хихи. Мис Ели и тя ли танцува там? Аз ако съм директор на училището където работи ще я уволня дисциплинарно, някои неща просто не кореспондират с учителска професия. Знам ли.... или аз съм станала консервативна?

# 1 622
  • София
Чета тук, че много са за това да било имало тройна битка между Мартин, Елена и Соня, защото така било справедливо спрямо Соня. А замислихте ли се, че нямаше да е справедливо спрямо Мартин? Когато са двама, шансовете му да спечели са 50%, а когато са трима падат на 30%.

Така е. Но пък и не е честно спрямо Соня (не, че съм ѝ фен). За едни има, за други няма. Или да бяха играли Соня и Елена и тази, която спечели да се срещне с отшелника

# 1 623
Дай Линк на танца в клетката.... хихи. Мис Ели и тя ли танцува там? Аз ако съм директор на училището където работи ще я уволня дисциплинарно, някои неща просто не кореспондират с учителска професия. Знам ли.... или аз съм станала консервативна?
Консервативна си Simple Smile
Забавляват се просто.

Клетката с Елия и Милена

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 14:40 от Bengun

# 1 624
# 1 625
  • София
И аз явно съм консерва, но ми е неприемливо за учителка, и то на първи клас. И Елизабет неприятно се чекне на снимката.

# 1 626
За мен си танцуват нормално, особено Елия.

# 1 627
  • Испания
Разбира се, че е неприемливо. След като има снимки и видеа, които се качват, всеки има достъп до тях.
И преди писах за това, което правеше с учениците си. Но тя е в частно училище и там е разпасана история. Пък после се чудим защо младото поколение е неграмотно и разюздано. Ако беше в държавно, едва ли щеше да ѝ се размине.

А Милена и Елия са забавни само на себе си, както се вижда. Видях ги снощи. Гъски.

# 1 628
Може ли с 1 изречение, как точно е измамила Соня в играта, че я отстраняват.

# 1 629
  • София
Не съм ги видяла, но самата идея не ми допада. За учителка.
В анкетата - нито една от двете, Борис. И то не защото ми е фаворит, просто не ме дразни с нищо засега.

# 1 630
  • London
Очаквах някакъв танц програма, хореография пък то.... Все си мисля, че ако качваш нещо е редно да е изпипано, да има някаква идея и смисъл. А то... и аз да взема да си направя видео как танцувам с прахосмукачката в хола освен.

# 1 631
Качих клипчето на Елия и Милена в по-горен пост.
И какво излиза - че според вас младите учителки не трябва да ходят на клуб и да се забавляват? Много, много консервативно, даже ми е нелепо. Нито е неприлично, нито нищо ... млада жена е .. дай сега защото е учителка да стои по цяла вечер в къщи ...

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 14:57 от Bengun

# 1 632
Това дали е Ники Сървайвъра или е просто съвпадение на имената?

# 1 633
  • София
Видях го сега в профила на Туджаров. Ми, тя дори не може да танцува добре. Радвам се, че едно време нямаше сторита и тн. Всеки да прави каквото си иска иначе. Именно публичността излага. Но това си е мое мнение.

# 1 634
  • Испания
Това дали е Ники Сървайвъра или е просто съвпадение на имената?

Той е. От самото начало на формата се знае.

„Всяка игра е мегаструктура от най-различни елементи, които не са виждани досега в нито един риалити формат. Аз съм бил и участник, и част от екипа на много подобни формати по цял свят, и мога да кажа, че топспециалистите в момента са в Царево и работят за „Игри на волята: България“. Мисля, че продуктът, който зрителите ще видят от септември ще бъде в пъти по-добър от всичко, правено до момента“, разказва Николай Мартинов за „Здравей, България“, който отговаря за изграждането на съоръженията и сигурността на всяка битка. Той обещава на зрителите, че ще видят на Арената басейни, високи ферми, дървени конструкции и масивни понтони навътре в морето, които ще бъдат малка част от препятствията към голямата награда от 100 000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт