Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

 • 68 172
 • 1 729
 •   1
Отговори

Анкета

Да "поговорим" за шампионите! Елизабет или Красима?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 1 695
 • Мнения: 2 030
Габи изглежда добре с такъв цвят на косата.
Обеца на пъпа ми е много кифленско. Но щом се харесва човек така...

# 1 696
 • Мнения: 689
На анкетата гласувах за двама, които изобщо не се харесват един друг - Андрей и Красима. Надявам се Андрей да стигне до финал, а защо не и да спечели.

За съжаление нямах време да следя много последните две седмици, но преди тях Красима ми направи по-скоро добро впечатление. Кифла, ама наистина си мъкне дънерите както каза и се справи изненадващо добре на пъзелите в първите игри.

# 1 697
 • Мнения: 573
Soney, предаването е заснето предварително. Разполагат със записи, които трябва да се разделят на епизоди с определено времетраене - до секундата. Преди да се изберат моментите, които ще влязат в епизодите, няма как да дадат на Димо реплика: уважаеми зрители, вероятно ще се запитате..
Не всички зрители се дразнят на предаването и очевидно не всички зрители се дразнят на едно и също в предаването. Примерно мене не ме интересува как точно е паднала Красима и кадърът с падането не ми пречи да продължа да си гледам предаването. Не се и съмнявам, че е паднала лошо и кракът й е подут. Показаха раненото й коляно - ами не ми се гледа. Съвсем други неща са ми интересни на мене в предаването.

Е, айде сега, нямало как. Могат да вкарат каквото си искат като режат и кърпят както си искат.
Мен също не ме интересува как е паднала Красима, още повече, че имам личен опит в безумни падания дето "е невъзможно да се падне така".  А най-малко от всичко са ми интересни "историческите" отклонения. Понеже гледам на запис, директно ги прескачам до мястото "А сега чуйте правилата".  Smiley

Играта била 3-4 часа. Ма ние откъде да знаем коя игра е 4 часа и коя един час,  като с рязане ги докарват до едно и също.
Фродо, вижте за другия сезон, в кадър да върви един хронометър. Така ще знаем кога сме на 15-та минута и кога на 2 часа и 15-та.

# 1 698
 • Мнения: 5 584
Ти па,ще се арчи за хронометър...
Ако продуцентите бяха читави,какви Игри щяха да направят ехе,а тези тук събрали 1000 лв и направили игри с паянтови конструкции,неясни правила и "луксозната" резиденция е псевдо луксозна..Пак ще се повторя,но дано им вземат лиценза и друг поеме шоуто за България.
Толкова потенциал откъм интересни игри и играчи съсипан...

# 1 699
 • Мнения: 128
Искам да изразя несъгласието си с жените на Жълтите. Те се самоизпратиха на номинации за да си пазят мъжете. Поставиха себе си на по- задна позиция, сами подцениха важността си в играта. Считам, че стратегията им е грешна.

# 1 700
 • Мнения: 73
Габи е голям сладур и ми стана много кофти, че отпадна от онова противно същество. Но явно просто няма психика, иначе е много по-комплексна. Другото красиво и прекрасно създание - Елизабет успя да се спаси, за което голямо браво!


Нещо, за което бих поздравил продукцията е грошовете, за разлика от предния сезон, където събираха грошове, а не им предлагаха абсолютно нищо, сега поне се знае, че наистина мога тда се използват.

# 1 701
 • SF
 • Мнения: 13 734
Играта била 3-4 часа. Ма ние откъде да знаем коя игра е 4 часа и коя един час,  като с рязане ги докарват до едно и също.
Фродо, вижте за другия сезон, в кадър да върви един хронометър. Така ще знаем кога сме на 15-та минута и кога на 2 часа и 15-та.

А за нас от някакво ключово значение ли е, че играта не е била 3 часа и 25 минути, а 4 часа и 8 минути? Въпросният хронометър как си го представяш? - (Цифри в долната част на екрана, поставени допълнително от графичното студио. Върти се  00:11... 00:12...00:13... след секунда се подновява на 01:15:11...01:15:12... След секунда цифрата отпред е 02. Същото е, когато Димо в реално време съобщава колко е изоставането на по-бавния отбор.  Хронометър се пуска само, когато се снима от-до в реално време. Иначе хронометърът е абсолютно безсмислен. На тези цифрички в долния край на екрана както тече първата минута, така могат да ти покажат и десети час от битката.
Не може на всеки зрител да се изпълнява персоналното му желание. Ето, нас двете не ни интересува невъзможното паданена Красима, но в темата се появиха съмнения и биха искали да го видят.

Който и да купи догодина правата на предаването, ще го осъществява по същия или по стходен начин - снима през юли и август, излъчва от септември до декември монтирани предавания по усмотрение на редакторите.
Новият продуцент може би да наеме същия екип със все Ники Мартинов като специалист "игри и конструкции", Каспър-Маспър и Редактор Паскалева, да наеме не точно тази къща, а съседната, да подмени стопанството с друга виличка... А дори и самият Фродо, свободен от ангажименти, може да бъде привлечен от новите продуценти.
Продуцентите не са просто едни хора с едни пари, които си купуват права да правят някакво предаване. Те кандидатстват за правата върху тази продукция и ги получават срещу съответните условия.

# 1 702
 • Мнения: 3 573
Аз бях тази, която пита дали са показали падането на Красима. И на мен ми е напълно ясно, че няма екипи да снимат 24 часа, че излъчват това, което продукцията реши. Аз по скоро се съмнявах дали на Красима е й невъзможно да отиде на битка. Или отново са решили да се промени сценария, използвайки тази случка.

# 1 703
 • SF
 • Мнения: 13 734
Няма никакво значение кой е бил. Принципно си говорим, че един иска да види това, друг онова, трети силови битки, четвърти малко флирт и лични взаимоотношения, не толкова мъкнене на трупи и копаене на пясък, пети хронометър, шести се интересува защо Андрей не харесва някого, какво е ставало...
Предаването не е спортен турнир и дали някой е пробягал разстоянието за 30 секунди или за 80, няма никакво значение. Това са игри, не спортни състезания и качества като "надхитрил",  "съобразил", "недопреценил", "недовидял", "спечелил предимство", "симпатии и приятелства" са от значение и влияят на резултатите...
Аз също мисля, че ако трима съотборници повдигат Мани, за да прескочи или да отвърже нещо, съответно в другите племена също трябва да добият правото да повдигат най-ниския, или най-контузения или най-бавния...

# 1 704
 • София
 • Мнения: 1 250
Ако ще си казваме претенциите, на първо и най-важно място са правилата.
Има ли ясни правила за всяка игра, правила за поредността на игрите, правила за внезапната смърт и елиминациите, ясен ценоразпис за грошовете, тогава вече ще има място за истински стратегии.

Нищо чудно, че толкова участници са разочаровани. Сега и да си Тивин Ланистър в стратегията, като ти изпляска продукцията една внезапна смърт, кутия на Пандора, по 5 наказателни минути вместо участие или имунитет 2 седмици за половин грош, можеш само да им играеш по свирката или да намериш начин да си тръгнеш по-рано.

И върнете, ако може, Бялото Мите. Страшно колоритен образ, не преиграваше, беше себе си и наистина допълваше атмосферата.

# 1 705
 • SF
 • Мнения: 13 734
Ние можем да си ги пишем тук, за да си поддържаме темата, но никой няма да ни вземе под внимание. Правилата в договорите между продукция и телевизия са подписани, следят се, не се нарушават, а това че форумът жужи, е само някакъв страничен шум, който нито пречи, нито помага на продуцентите.
5 човека заявяват, че това е пародия, която догодина няма да гледат. Но тази година я гледат. Мнението им до догодина може и да претърпи промени и тогава да заявяват, че пО догодина вече няма наистина да гледат. Такива 5 човека са пресметнат риск от пийпъл метриите и не оказват влияние върху гледаемостта.
Истината е, че колкото и да се заканват зрителите, в отрязъка 19:00-22:30 часа праймтаймът на всички праймтаймове Simple Smile няма кой знае каква телевизионна алтернатива за масовата публика.
Да, вървят филмови канали, спортни състезания, музикални канали, но освен най-пристрастени фенове или 1% ядосани на продукцията, повече не могат да поемат.

# 1 706
 • София
 • Мнения: 2 846
За Калина Паскалева разбрах.
А другите кои са - Кико и Каспър?

# 1 707
# 1 708
 • Мнения: 5 381
В анкетата - всички мъже и Елизабет, т.е. всички без Красима Simple Smile

# 1 709
 • Испания
 • Мнения: 36 691
Голяма навалица в салона ѝ.


Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 14:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт