💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 972
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 285
Отивате на 5 звезден хотел, от пиле мляко. Айде де! И те ядат шоколад от 1.20 за 5 броя и мажат филии с майонеза.
Бааам първи сблъсък на Мани с навеса Grinning
Червеният капитан с тези корабокрушеници ми е в топ 3, заедно със Секира

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 22:16 от Хоп-Троп!

# 286
  • Germany
Мани почвала да лови риба 🤣🤣🤣

# 287
Добре де, Шампионите клаха кокошки, ядоха от скатавана храна, отидоха на номинации за храна и сега пак реват и подсмърчат все едно не знам от кога не са яли 😀
Хахаха ами то човек май всеки ден си огладнява, особено ако трябва да изразходва физическа енергия. 

Елена е казала, че давали на жените принадлежности докато са в цикъл... Но как се бият, как тичат и прескачат неща!!?

# 288
  • София
Мани: Абсолютно съм сигурна, че утре ще хвана някаква риба. Риболовът не ми е чужд. Само дано е по-голяма, за да могат всички да се нахранят.

А вие казвахте, че нищо не умее Мани. Bowtie

# 289
  • София
След тази буря и жарчица имаше за Бойците 😀

# 290
  • София
Нито носена, нито повдигана, нито бутана.
Засили се, хвана се, и успя със зъби и нокти да се прехвърли напълно сама.
Поправих се още в същия пост.

# 291
Да живее БГ мама- ФБ да пасе трева. Само Елизабет много започва да ме дразни- егате червилото…

# 292
  • Испания
Елизабет: "Чак не ми се вярва, че си взехме баня".

Къде говорят така?

# 293
  • Стара Загора
Голям късмет ! След пороя,  от който едва се спасиха, успяха да намерят живи въглени в огнището.

# 294
  • София
Измила си косата 4 пъти и й падали риби 👀

# 295
  • Sofia
Красима пак ли е без бельо?!
Всичко ѝ се очертава отзад 🤨

# 296
Дойдохме си на думата. След рекламите Мани ще обясни на Соня, че заради нея са паднали. Но каква жар? Никакъв порой не я гаси.
Красима какъв екип изкара, направо зяпнах. А корабокрушенците каква радост, каква възхита от стопанството....

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама тя за никоя игра не трябва да има думата. Това по повод думите на Морунов. Егати наглото същество, че има още очи да говори, къде всички мъже я мятаха през тая стена без грам усилие от нейна страна 🤦🏻♀
Аз с такъв човек в племето ще правя всичко възможно да си отида. Играеш, играеш и накрая, Оп Манка те провали .

# 298
Аз пък се насладих на Андрей в банята 😁.
Мани се впусна да лови риба 😁

# 299
Тея жълтурите са ми толкова противни, и нагли, и лигльовци че направо нямам думи, та то е по зле от детската градина, това си е мое мнение Simple Smile, за мен приключенците са най-готини. Както беше и в предишния в сезон, рибарите
че даже и Тъ-то ми е по-добре от жълтите, смятам да им викам вече Жълта Книжка Ха-Ха

Общи условия

Активация на акаунт