💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 551
  • 1 729
  •   2
Отговори
# 75
От началото на предаването смятам Елизабет за глуповата. Лигавото й гласче също дразни, но в игрите ми харесва представянето й. Габриела, може би заради изказа й, също ми се струва глуповата, но не дразни.
Красима в игрите за момента е супер. Оставям настрана измисления скандал с Андрей, в игрите се раздава и й се получава. Най-силна е от жените на Шампионите, а и може би от всички жени този сезон.

# 76
Запис че. Смайли, благодаря за прекрасната тема. Гласувах за Никой. Искам Паулина вън от формата, че не се трае.

# 77
  • София
На мен Елена ми е неприятна. Другите, хубаво яли, голяма работа, но тя много грозно крещя, че не трябвало да ходят на реката. Яли са, хванали са ги, нормално да ги накажат. Другите бяха далеч по-умерени. Като цяло няма дар слово, а няма и хъс. При нея мускулите са повече за външен вид, отколкото да й помагат  в играта.

Красима донякъде ми харесва, играе със старшно много желание за победа, има пламък в очите, раздава се наистина и има качества за предаването. Интересен образ е.

# 78
  • Испания
Интересно как красиво може да крещиш /макар че Елена не е крещяла, а възразяваше срещу поредната постановка/, когато за пореден път те правят на балък и искат да избършат краката си в теб!

# 79
  • Sunshine state
Аз също очаквах повече пт Елена. Не е блеснала с нищо до сега.

# 80
И аз не съм чувала и виждала красиво крещене. Но пък грозно крещене много пъти Grinning

В крайна сметка разбра ли се точно кой е организирал това с вкарването на храна? Елена, Александър, Братоев?

# 81
  • Испания

Стоян пак се е подложил на ментето.

Крайно време е бойците да отидат на реката, но продукцията едва ли ще го позволи.

# 82
Хм, тази игра или поне тази част от нея изглежда нова.

# 83
Смайли , ама те двама са на позиция! Виж как и Калоян протяга ръце към май прешъс!? Пък после Мани ще трябва да дели жълтиците между двамата,  за кинезитерапевт.  😁

Благодаря за темата! 😊

# 84
  • До морето
Записвам се в темата.
Предаването става все по-безумно. Имам чувството, че правилата ги измислят от сряда за петък.

# 85
  • Испания
Смайли , ама те двама са на позиция! Виж как и Калоян протяга ръце към май прешъс!? Пък после Мани ще трябва да дели жълтиците между двамата,  за кинезитерапевт.  😁

Ама СтоЕнчо не е мръднАл от тази позиция с влизането си. Нали ви казах, че вкарват Калоян, защото Стоян вече издиша! Хората и на снимка са го овековечили.

Записвам се в темата.
Предаването става все по-безумно. Имам чувството, че правилата ги измислят от сряда за петък.

Не, не. От сряда за сряда. На мо-мен-та! Докато мигне ментето с миглите менти и в джоба ѝ се оказали 100 гроша. Не е и мигнала и вместо на реката, отива в стопанството. Половин мигване и 2 седмици имунитет. Такива ми ти работи!

Чак природата ще се възмути.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 14:29 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 86
Мани в Неделчо ли се е притиснала така страстно на горната снимка? Rolling Eyes

# 87
Ами, Неделчо.. с Неделчо само сплетничи, а като й трябва помощ пак до "дъртия пърдюх"(нейни думи) опира.. сега разбирам какъв смисъл е вложила в думите, че ще го смачка..

# 88
  • Испания

Неочаквано Мартин намери всичко на остова: и колове, и връв, та и огън има /едва ли стои огънят, който подариха на Симеон/.

И аз съм английската кралица. ВЕрвайте ми!

# 89
Доста добре ги е отрязъл и издялкал с голи ръце и камъни, какво нещо е армейската подготовка JoyJoy
Щеше да е трагично, ако не беше смешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт