💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 567
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 90
Спомням си как гледах епизод на Сървайвър в който Джеф Пробст обясняваше, как оператори и монтажисти подбират кадрите при сформирането на епизодите и още от началото се обръща внимание на участниците които ще са герои и тези които ще са злодеи и ще останат по-дълго в предаването и чрез тях ще бъде разказана историята на сезона. Там беше наблегнато и като има участници които са останали на по заден план има две опции - или да се включат по-силно в играта в по късен етап или да си отпаднат безславно и да не са интересни. Обръщаха внимание на тези играчи точно преди да отпаднат като ги включат с няколко мнения относно игрите по-рано в същия епизод.
В "Игри на волята" се опитват да следват нещо подобно, но толкова е ниско нивото, че чак си е обидно. От километри можем да познаем кой ще е победителя в елиминационната битка, ако играча срещу него не му се дава никакво екранно време.
Шампионите ще са на 100% разбитото племе в следващия етап от играта защото не се карат и са задружни. Андрей ще бъде обвинен за сексист, защото почнаха с такава история в началото. Елизабет ще стане предателка и ще сформира коалиция сигурно. Стоян и Мани ще са на елиминация заедно, защото много внимание се обръща на това. Няма да се изненадам скоро за да запазят Паулина и Мани в играта да има кутия на Пандора и да наградят загубилите.

# 91
В крайна сметка разбра ли се точно кой е организирал това с вкарването на храна? Елена, Александър, Братоев?

Интересна статия по въпроса
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchankata-Elena-li … -volyata--1131110

# 92
На мен еднакво безразлични ми дваха и Семира и Габи;
В името на бъдещата интрига е по-добре,че победи Семира. Сега ще има здраво джавкане в синия отбор;
Ако беше победила Габи щеше нейното продължение в игрите да е скучно от гледна точка на скандали!
На горния въпрос-отбелязах Симеон /може би защото ми е най-познат/гледан от началото и не ме е издразнил/

# 93
# 94
Егати и бремето за племето си е Мани. Пълна пародия с това разнасяне и тези болежки. Какво прави там се чудя? Търси извесност, няма какво друго. Нали няма лоша реклама...

# 95
Егати и бремето за племето си е Мани. Пълна пародия с това разнасяне и тези болежки. Какво прави там се чудя? Търси извесност, няма какво друго. Нали няма лоша реклама...
Генерира трафик

# 96
  • Варна
Мани явно се е пуснала на пазара, а Стоян горкия надали жена си е носил толкова колкото Мани. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
  • London
Аз се чудя кога е валяло...., Защото аз и един дъжд не хванах там от 10 юли до края на август.Flushed

# 98
  • Испания
Продукцията лъже като дърта циганка, ама чак пък за дъжда да са излъгали...

Снимките започнаха на 14 юни. 4 седмици дотук Х 5 дни = 20, т. е. 4 юли. Днес започва нова седмица, т. е. от 5 юли.

# 99
  • Козлодуй
Юни беше студен и дъждовен и юли рязко се затопли доста Simple Smile За дати не мога да изчисля Simple Smile

# 100
  • London
Аз не казвам, че лъжат. Явно е валяло преди аз да съм там .....

# 101
  • София
Joy С глас се смях на картинката с двамата юнака и май прешъс. Joy Ох, хора, вече съм за Бойците! Толкова са колоритни, толкова смях пада с тях, то цяло шоу!

# 102
  • София
Аз ако съм на мястото на Стоян няма да я помръдна тази тюфлечка, още повече след обидите, които ръси за него, невисимо каква е битката.

# 103
Аз ако съм на мястото на Стоян няма да я помръдна тази тюфлечка, още повече след обидите, които ръси за него, невисимо каква е битката.

Абсолютно. Но какво да прави човека. Мани е като воденичен камък, който се е вкопчил в тях и няма мърдане. Ако искат да участват в игрите, ще я мъкнат.

# 104
  • London
Ако не я мъкнат значи да отидат на реката. Та аз не виждам особен избор в случая ....

Общи условия

Активация на акаунт