💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 577
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 105
Не знам защо ама мен Елена понякога не ми изглежда много "трезва" Парите да не са били за нещо друго, а не храна Grinning

# 106
Благодаря за страхотната тема и статистика. На светлинни години е по-интересно тук, отколкото в сериала. В анкетата се разписах за Симеон, просто защото ми е най-познат. А пък и определено симпатизирам на всички от шампионите. Алекс ми беше фаворит, заедно с Боби-за тях и гласувах. От приключенците продължавам да харесвам Валентин и Милена. От бойците..., ох там ми е тъмно. Май един Морунов беше останал, ама след клипчето, което Смайли сподели, го отписвам и него.
Не мога да повярвам, че пак ще носят МаниТу. Как седят и се примиряват тия хора от другите отбори-думи нямам.

# 107
  • Испания
Примиряват се, защото нямат, каквото трябва да имат и позволяват да ги използват за марионетки.

# 108
  • София
Интересно как красиво може да крещиш /макар че Елена не е крещяла, а възразяваше срещу поредната постановка/, когато за пореден път те правят на балък и искат да избършат краката си в теб!
Реакцията на Елена тогава беше много естествена и извън сценария. Всъщност, само тя и Александър реагираха адекватно.

# 109
За клипчето на Морунов.
Безразсъдно е, но аз лично го разбирам. Адреналина от скоростта на мотор е нещо, което трябва да се усети, не може да се опише. Преди 10-12 години и аз съм бил като него за година-две, но след като се ожених едно от първите неща които направих беше да продам мотора.

# 110

Стоян пак се е подложил на ментето.

Крайно време е бойците да отидат на реката, но продукцията едва ли ще го позволи.
Аууу всички по потници, Мани с горни ще. Този път ще е настинала явно. А, Стоян пак ще я мъкне. Майка и не я е носила толкова колкото Стоян.
Мисля че продукцията трябва да забрани да разнасят Мани.
И като отпадне /ако доживеем/предам на снимката и да сложим хамали, а не линейка или самолет

# 111
  • Испания
И като отпадне /ако доживеем/предам на снимката и да сложим хамали, а не линейка или самолет

Приема се.

За клипчето на Морунов.
Безразсъдно е, но аз лично го разбирам. Адреналина от скоростта на мотор е нещо, което трябва да се усети, не може да се опише. Преди 10-12 години и аз съм бил като него за година-две, но след като се ожених едно от първите неща които направих беше да продам мотора.

Какво значи, че го разбираш? Той нарушава закона и застрашава живота на други хора. В случая неговият не е интересен, защото той е нарушителят. Като иска, да си троши главата, но може да убие невинни хора.

Все едно да кажеш: "Той уби Х, но аз го разбирам, защото Х много го дразнеше".

Изумена съм, че може да се оправдава подобно безобразие. Не можем да проявяваме търпимост към това безумие.

# 112
В смисъл предлагаш на снимката на Мани да има и снимка на Стоян ? SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Bengun,
разбира се, че трябва! Къде се е видяло сизифов камък без Сизиф! Тъъкмо да го избута извън предаването, стане нещо и камъкът се изтърколи обратно.  Много ще да е съгрешил Тяната, голяма карма е това. 😁

# 114
  • До морето
Какво клипче има на Морунов?

# 115
Скрит текст:
За клипчето на Морунов.
Какво значи, че го разбираш? Той нарушава закона и застрашава живота на други хора. В случая неговият не е интересен, защото той е нарушителят. Като иска, да си троши главата, но може да убие невинни хора.
Все едно да кажеш: "Той уби Х, но аз го разбирам, защото Х много го дразнеше".
Изумена съм, че може да се оправдава подобно безобразие. Не можем да проявяваме търпимост към това безумие.
Изместваме темата на дискусията. Разбирам <> Оправдавам. Ако оправдавах такова поведение все още щях да имам мотор. Съгласен съм с написаното от теб. За мен това е края на това обсъждане, поне от моя страна.

# 116
Тъпо е, че нарушава, и чак се фука с клипче Морунов ,  " вижте ме какъв съм мъж, ограничения не ме вълнуват " .
Докато някой пострада.
Тъпо парче.

# 117
Добре, че е Алекс да води транслацията. Принцеса Лея няма дар слово за това Sad
Елена не трябва да е хост с този интернет, отново е много зле.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 18:25 от Bengun

# 118
  • Испания
Лайв с Елена и други шампиони

Включва се Алекс в спортен екип.

Питат дали Елена отпада тази седмица. Каза, че ще видим.

Алекс каза: "Гледайте, ако още гледате. Аз не гледам, защото нямам българска телевизия".

Елена: "Има няколко въпроса за фен среща. Кога плануваш идване към България?"

Алекс: "Към края на месеца мога да кажа кога, защото тогава ще имам яснота за новия проект".

Елена не е изгубила мускулатура, а тонус на мускулатурата.

Алекс е излязъл с мазна коса, защото дори не са му разрешили да се изкъпе. Но продукцията е страхотна и призовава всички да се записват и участват.

Първите неща, което са направили, като са се прибрали? Алекс е взел билет за самолета. Не е имало полет от Бургас, взел е от Варна. Върнал се вкъщи, седнал, сипал си едно уиски и си помислил: "Колко не оценяваме това, което имаме!"
От ИВ му е са харесали игрите.

Елена: "Най-хубавото са игрите и хората, с които се запознаваме".

Алекс: "Нас не ни даваха, когато бяхме в резиденцията, а беше добре да ни дават как се разбираме и правим торта. Беше хубаво, но..."

За Мани. "Всички сме различни хора".

На реката дали са се къпали. Алекс: "Аз и в Германия не се къпя".

Любим човек от племето - Братоев. "А дамите ни бяха най-любимите, но не можехме да им го кажем".

Елена отговаря на въпоса: какво павят момичетата, когато са в цикъл? Имат необходимите продукти.

На Алекс племенничката пише на немски и той ѝ казва да пише на български, за да го упражнява.

Не общуват с Елизабет, защото ги е блокирала. Ако не са били блокирани, е щяло да си пишат с нея.

Андрей се включи. В Асеновград е.
Братоев се е обръснал. Прилича на брат си.

Един път месечно се бръснел.

Андрей: "Направо учудващо е, но Асеновград има интернет". Смее се.
Утре в стори ще покаже какво е правил там.

Елена: "За Елизабет нямам представа защо е блокирала някого от нас. Можете да питате нея, а не нас".

Борис се включи. Има 5 минути между групите. И той не знае защо Елизабет ги е блокирала. Мисли да ѝ се обади тези дни.
За Андрей казва, че е страхотен играч. Като човек е тиха вода, страхотен е.

Елена се е ядосала, когато е разбарала, че Симеон е играл, преди да влезе в племето им.

Борис: "В нашето племе не е имало скандали. Имаха някакъв конфликт Анди и Красима, просто защото са много различни хора. Но после се разбираха много добре".
"Нямам представа защо има толкова конфликти в другите племена. Може би е неправилно сблъскаве между силни характери. Но някои от нас знаеха повече или по-малко какво се случва там".

Борис не приема като унижение извинението. Със сигурност не е било най-приятното нещо.Каквото и да са направили не е било насочено...
и връзката прекъсна.

Блокираха инстаграм заради тях.

Аз се смеех, но наистина има срив в инстаграм. Тук сме с час назад.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 18:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 119
  • София
То май и Фейсбук се срина

Общи условия

Активация на акаунт