💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 052
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 660
Изравняват тена, тя и Елена (или беше Красима?) си го каза.

Викаш видяла е добра възможност да го изравни докато повиси 1 час на кола Grinning

# 661
Аз нямам против дупетата, ама специално с така навряни целите гащи - не мерси. Как изобщо им е удобно да си ги навират така?

Е, успокоителното е, че не стърчат косми все пак Joy
Това вече щеше да е потресающо!

# 662
  • London
И аз не харесвам това с прашките. За щастие не се вглеждам много, много....особено като има напрежение в битка.

# 663
Елизабет ми е същи Братоев. С разликата, че от Братоев слушахме поне по 3-4 пъти на епизод, че той е висок, че защото е висок еди какво си, че защото са му дълги краката (разбирайте висок) еди що си и така до втръсване. Сега Ели е "нисичка съм, дребничка, ми джудженце съм, малкичка съм, гащичките ми влизат в дупенцето". Оф! Иначе са сладури.

И друго ми прави впечатление. Съдя по инстаграма на Морунов. Събира се освен с Неделчо, но и с Марти, Елизабет, Туджаров, Семира. Сега те не са в един отбор и не се познават, но щом са си станали толкова близки, че да си ходят на гости, то мисля, че в един по-късен етап от играта ще са заедно в общото племе.

# 664
# 665
Бети блокирала част от съотборниците си (в това число и Борис - защо и него?), но се събира с Морунов, Неделчо, Туджаров. Странна птица е.
С този темп на гонене, не знам кога ще е обединеното племе и с колко човека ще е. Виждам в него да са Андрей, Морунов, Неделчо, Бети и Поли, а Туджаров какъвто е активен за събирания, нищо чудно и той да е вътре.

# 666
  • Sofia
Няма лошо, че са си станали близки. Лично за мен Мартин е много добър, честен и скромен човек и бих се радвала, ако имам още един такъв приятел в обкръжението си. За Морунов важи същото.
На мен ми е интересно, какво се случва с госпожица най-прекрасна и добра?! Дали поддържа контакти с някой/някои от останалите, или рязко ги е загърбила, защото всички са много под нивото й. 😊

# 667
На мен ми е интересно, какво се случва с госпожица най-прекрасна и добра?! Дали поддържа контакти с някой/някои от останалите, или рязко ги е загърбила, защото всички са много под нивото й. 😊
Да, и била ли е шута(както предполагам) на Полимир.🤔

# 668
Няма лошо, че са си станали близки. Лично за мен Мартин е много добър, честен и скромен човек и бих се радвала, ако имам още един такъв приятел в обкръжението си. За Морунов важи същото.
И тя е била на 1 от събиранията с Неделчо, Туджаров, Стоян и тая учителката, забравих я как се казва.

# 669
  • Испания
Беше една вечер в Туджаров. Участва в лайв на Рабухчиев, в който се включи и, естествено, Стратимир.

# 670
Искате да кажете, че Елизабет си е навила късите гащи, за да станат на прашки с ясната идея каква игра предстои по собствена воля? Ако е така Леле!
Не мисля, че трябва да се търси в такова тъпо предаване представителна извадка на обществото. В крайна сметка за тях е важно да има сеир, а интелигентни хора нито ще се явят на такъв кастинг, нито пък те ще ги вземат. Търсят си определени типажи, които по време на играта да изпълнят определена роля. Така си мисля аз поне.

# 671
  • Sofia
Благодаря! Явно не се радва на особен интерес от останалите Паулинка. Simple Smile Съмнявам се да е останала близка с Полимир, той и Рабухчиев й служеха за ракета-носител, за постигане на крайната цел, после може да се окажат непотребни. 😊

# 672
  • Испания
Явно е зациклила на тема "Мъже". Публикува някакви сторита с обръщане на шотове и само мъже около нея.

А на мен ми е смешно.

Красима. Не е приятна снимката.

Скрит текст:

# 673
  • София
Soney ,благодаря ти!Тези кадри ще останат в историята! Simple Smile
Вчера ми беше скучно,за първи път.Дано да е затишие пред буря.
Милена,Елия,че дори и Габи защо се записват за участие,след като толкова бързо губят мотивация.По тази причина една Мани ще е по-ценна за продукцията,защото има хъс-куца,драпа,зъби се,но иска да продължи.
А Милена мрън-мрън-сто пъти си завъртя мнението,че и на племето си го каза.Паулина сега ще им го начуква на кръгъл час.
Не ми направи добро впечатление Калоян,който представи нещата по друг начин.

# 674
  • London
Бети блокирала част от съотборниците си

Може да се е случило нещо по-напред в играта и да няма връзка с Наденица гейт.

Общи условия

Активация на акаунт