💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 054
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 690
До човек е - Юлиян, Веско, Пламен, Тодор, Ваня, Милен никога не биха  се предали на терен, независимо от липсата на ясни и коректни правила.

# 691
  • London
Ами например един ден ще пуснеш записи на внуците и няма да гледат една торба с фекалии на терен.....Не всичко следва да се прави за пари и ако има изгода. Има и други мотиви.

# 692
  • Испания
Елизабет като обича да си показва дупето...

Не съм виновна аз. Неделчо ме подкокороса.

Наближава Хелуин

# 693
  • Sofia
Обаче операторите се вряха да снимат всички дупета, дори и това на Калоян, забелязахте ли?
Щото така им диктуват от апаратната:"дай в близък план дупето на тази,снимай еди-кое си на онзи..."и...те така.Wink

# 694
Коментар на любим мой ютюбър за отминали събития:

# 695
  • Испания
Не ми харесва просташкият език. Хич нищо не е гледал. Чел е в темата и нищо повече.

Тъпо!

# 696
До човек е - Юлиян, Веско, Пламен, Тодор, Ваня, Милен никога не биха  се предали на терен, независимо от липсата на ясни и коректни правила.
За другите не си спомням, но Тодор си преотстъпи евентуална победа, за да могат да хапнат тези на реката. Да биеш в игрите паднал или изнемощял от глад човек по-хуманно ли е? Като гледам тук на една от снимките от цивилния живот Морунов е останал на половина, стопен е...

# 697
  • Испания
Габриела Димитрова: „Игри на волята: България“ беше най-голямото приключение в живота ми

Как пък не се видя това нейно желание да продължи! Казва, че не сме видели това, което ни е показала.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 17:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 698
Лелееее, така наредени екипа на Гала изглеждат като на пресконференция след избори в НДК Simple Smile
2мин интервю, 6мин бла-бла.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 17:26 от Bengun

# 699
  • София
Бенгън-баш Smile
Смайли,рива от сватбената фотка.Smile
Друго ми направи впечатление на мен.Вчера драматично обявиха,че дават шанс на Мартин да се завърне в игрите.
До преди седмица не бяха се уточнили.
Но пък съм на 99% сигурна,че ще бъде сменен от жена "в беда".

# 700
Мартин според мен играе ролята на каса в момента.

# 701
В какъв смисъл да се завърне? Ако някой победи Мартин, нали Мартин ще отпадне, а победителят ще стане отшелник?

# 702
  • София
Мда,допреди седмица това казваха.Снощи-щял да има шанс да влезе на финала като победител-това за Мартин беше.

# 703
Аз се улавям,че опитвам да се движа с елегантната стъпка-засилка на Мани.Искам я на гифче.

Ето я:

въобще не поглежда нагоре:

Благодаря ти Soney! Не съм виждал по смешно гифче:)))

# 704
Гифчето с Мани е: Коги ти се прииска да играеш, но се сетиш, че продукцията и без това те бута.

Общи условия

Активация на акаунт