💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 876
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 840
Андрей се изложи с тези приказки, пак да си беше гласувал за нея, но защо трябваше да плямпа тези глупости?!

Красима реагира много добре, определено я харесвам повече.

# 841
  • София
Според мен Елена им е най-ненужна. Нито на пъзели е силна, нито физически, колкото Красима или издръжлива като Елизабет. Другите две покриват нейните качества.

# 842
  • Испания
Ще има справедливост, ако Елизабет да загуби, а Красима да се върне. Но едва ли.

# 843
Ралица: "Тук не става с вързване. Пъзела няма да ти върже."
Клоун.
Напълно права беше Ралица. Думата върза  и логическа игра са антоними.

# 844
Соня май пак ще е с Мани, а?

# 845
  • Испания
Играта утре май е нова.

# 846
Простете, но какви са тези прически, с тези пацулчета отгоре на главата...начело с водещата...потрес

# 847
Дано Красима да се върне. В игрите е бетон.
Радвам се, че малката лигла не прати Елена на номинации. Щеше да е грозно. Точно Елизабет прецака играта и беше редно да е единодушно номинирана.
Елена е много хубава с пусната права коса.

# 848
Андрей се изложи с тези приказки, пак да си беше гласувал за нея, но защо трябваше да плямпа тези глупости?!

Красима реагира много добре, определено я харесвам повече.

За разлика от Паулина,която всеки път има какво да каже след като я номинират.

# 849
Според мен Елена им е най-ненужна. Нито на пъзели е силна, нито физически, колкото Красима или издръжлива като Елизабет. Другите две покриват нейните качества.
И аз така мисля. Съжалих, че Елена не е номинирана.

# 850
  • London
Елизабет я нахендриха на пъзела....ужасна стратегия. Всеки път я слагат на някакви пренебрежителни постове. Тя заради това страда...тая постоянна дискриминация на ръст, години, а тя не е Мани. А точно като с Мани се отнасят с нея! Не е мишка. ..отива и ще се бие, не се скри и иска да се бие Аз не знам какъв точно е проблема. Два пъти подред ще ходи......

# 851
Елизабет я нахендриха на пъзела....ужасна стратегия. Всеки път я слагат на някакви пренебрежителни постове. Тя заради това страда...тая постоянна дискриминация на ръст, години, а тя не е Мани. А точно като с Мани се отнасят с нея! Не е мишка. ..отива и ще се бие, не се скри и иска да се бие Аз не знам какъв точно е проблема. Два пъти подред ще ходи......

Отсрами се девойчето. Не се отметна, че поема отговорност и сложи себе си. До последно очаквах да се отметне.

# 852
Голяма глупост каза Андрей. Красима най-слабото звено в отбора? Не си спомням нейна фрапантна издънка, винаги се раздава. Много ще ме е яд, ако тя си тръгне; има доста играчи, които трябва да напуснат преди нея.

# 853
  • София
Тя беше капитан, така че нормално да е на поста с пъзела, точно, защото е най-важният, а при тях никой не иска да е на него. Все се провалят на пъзелите.

Не се справи, нормално е да отиде на номинация. И не се справи, не, защото са носили Симеон. Имаше достатъчно време да го реши, но не можа. Дори не беше близо.

# 854
Аз не очаквах да се отметне. Но определено трябваше да каже още преди играта, че не е съгласна тя да реди, а да влачат мъже. Панира се и загуби ума и дума точно защото се съмняваше в себе си от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт