💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 901
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 960
# 961
  • София
Едва снощи видяхме Елена каква разкошна коса имала, само не знам как я изтърпя пусната тая грива на снощния зор Simple Smile И как уплашено гледаше на номинациите, но накрая си отдъхна като й се размина. Факт е, че нямаха друг полезен ход на тази игра жълтите.

Соня обаче е такова мрънкало и клепало, че ми е супер несимпатична, най-големият интригант на сезона е тя за мен. И с какво превъзходство говори като последна инстанция особено по темата мъже, те, това, те онова, а тя все перфектна бе. Заедно с другите две силиконки, разбира се, които са още по-перфектни Simple Smile

# 962
  • Sunshine state
Елена е много странна, не я дават достатъчно и не знам каква е, ама с кафето и емоциите покрай него ми направи впечатление, че си е малко ха хо.

# 963
На мен Елена може би ми е най-несимпатичната от шампионите. Не я дават много, ако решат да я покажат то е в странни кадри. Как се превъзнася на кафето 10 минути. Или как яде яйца с шоколад.

# 964
  • Sunshine state
Косата на Елена прави впечатление в последните игри, щото е 'бухнала'. Като бяха на плажа беше мазна и зализана, а тя й е рядка и за това.

# 965
  • София
Аз само не разбрах, защо Елизабет го караше да маха първото кубче постоянно. То няма никакво значение - едно и също е дали ще е първо или второ или трето. Тези кубчета си имат логика и при Неделчо имаше такава. Той просто знаеше как да го нареди. Знаеше, че трябва да има синьо и червено от едната страна, жълто и зелено от другата. На втория ред направи същото само, че обратно. И вече е ясно, че трябва да повтори и следващите две кубчета в същата логика
Елизабет много се лигави. Не знам как тренира дечица Sad

# 966
Не ме учудва , че Елизабет работи с деца. Говори им бебешки, те и се радват какво може и искат да могат като нея. Само не знам как проявява обич към децата. Като Елия втори номер. Жал ми е за Соня- от стара коза яре е, влачи много на битките, но това плюене по всеки не и прави услуга. Малко смирение ще и е от полза. Но не съдя жени, които се стараят да оцеляват и успяват. Елена ми е симпатична. Има страни от поведението, които едва ли бих приела на живо, но е много държелива, човечна и се радва като дете. Падат си по изравняване на тена и тя и БАМБИ, и Елизабет. Но може и да го искат от тях. Най-интересна продължава да ми е Мани, която си е отделна вселена- храни племето, измъква игрите. Богинята на ИВ!

# 967
  • London

Елизабет много се лигави. Не знам как тренира дечица Sad

Сигурно е по-добре някой дърт чичка треньор да ги шамари дечицата.

# 968
Искам на следващата капитанска битка да спечелят приключенците и наградата да им е Мани. Пленник от бойците. Или бойците да спечелят и наградата им да е да се отърват от един участник. Искам Мани и Поли в един отбор.
Не знам Соня защо обира толкова негативи. За разлика от Мани тя се представя супер в игрите, наравно с мъжете. Мнението й за мрънкалници мъже не е добро и го споделя. Ако хубавците от тяхното племе нон стоп се оплакват, защо да не си го каже? Каквото и да е казала срещу Мани е било с основание. Не ми харесва как изглежда, но в интерес на истината се справя добре. Честно казано Морунов ми става все по-неприятен. А Неделчо е царят на пъзелите. Смятам, че ако неговият отбор бе започнал нареждането на пъзела наравно с прключенците Неделчо щеше да ги отвее на третата минута. Но мнооого гръмогласен този човек. Имам чувството, че не може да говори нормално.
Чудя се и за начинът по който говори Елизабет. Това явно й идва отвътре. Не мога да си представя, че има човек, който може да си налга изкуствено да говори по този начин.

# 969
Не знам Соня защо обира толкова негативи.
Защото е единствената във формата, която е намерила в различни периоди от играта лоша дума за всеки един от племето си. Иначе почти без забележки е на арената за мен лично.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 17:18 от Bengun

# 970
  • Испания
Борис днес има рожден ден. Да е жив и здрав!

# 971
  • Sofia
Не знам Соня защо обира толкова негативи.
Защото е единствената във формата, която е намерила в различни периоди от играта лоша дума за всеки един от племето си. Иначе почти без забележки е на арената за мен лично.
За племето, което я пази. 😀
Странна птица е и тя, не искам да я съдя, тя си знае. Довчера плюеше по Мани (напълно основателно), оплакваше се, че заради нея минава всичко по 2 пъти, което също е факт, а днес се коалира с нея. Обръща палачинката спрямо изгодата. Да, знам, че има много такива хора, но не значи, че трябва да ги харесвам. Simple Smile

# 972
На мен Елена може би ми е най-несимпатичната от шампионите. Не я дават много, ако решат да я покажат то е в странни кадри. Как се превъзнася на кафето 10 минути.
+1
Понякога изглежда като предрусала с кафе 🙄

# 973
  • София
Да е жив и здрав Борис!
Доста хлъзгав играч ми е той от самото начало.Снощи каква хубава номинация направи-браво!
Елизабет не знам защо си мисли,че са партия.Но те толкова малко дават от това племе.Имало е коалиция на готините-Алекс,Братоев,Бамби,Елена.За Борис не знам дали са го допуснали.Габи и Бети си бяха двечките,след което привлякоха и Андрей.
С капитанския вот можеха да пратят който си поискат,но нали "мъжете трябва да се пазят"-стара славянска традиция...
При бойците е интересно и предпочитам тази вечер тях на съвет.Явно там старите славянски традиции не са по вкуса на Соня и вероятно ще видим как се спасява Мани.
Сините са ясни-винаги ще посочват по един от коалиция.Но реално те единствените в този състав от самото начало-с мъже класи под физиката на останалите.Истинско чудо е,че оцеляха до тук.
По анкетата-продължавам да съм фен на Елизабет.

# 974
На въпроса харесвате ли Елизабет ..ами до някъде и се получава да го играе интриганта в племето , . Мисля в началото бяха вербували Бамби за тази роля, но  тя влезе в образа на мъжкотомомичекоетонеекифлавъпрекичеизглеждаточнотакава .
Абстрахирам се , че е филм и по въпроса с образа, да дразнещ е този типаж , определено завист стои зад всички коментари. Ако имаше нещо скрито , някаква ситуация"което ние не виждаме и не усещаме пред екрана", сто процента , щеше да бъде доведено до знанието на зрителя или поне разказано от Елизабет. Такива , той е мръсник  , не знам защо не съм видяла, но щом някой друг мисли така значи е на сто процента вярно и е истинската истина за червената шапчица, не мога да приема.
Соня ме разочарова много, да се коалира с който си иска , играе в отровна среда ,сред отровни хора , нейно право е да оцелява както си може . С подмолните - подмолно.Но не ми хареса изказването за мръсните пръстчета на Неделчо, който и пипал храната. Не може да го обвиняваш в мързел и безхаберие за племето, а когато се опита да ти достави храна, да го коментираш грозно.
За сега харесвам Борис , о ужас най противните  ми в началото Стоян и Бамби ....И Мартинчо , който съм си заплюла още най най -първа , тъй че лапи долу мацки . Само как ще се боря с либоФта му към Мани ..Cold Sweat

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 19:25 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт