Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 12 тема

• 51 591
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кутията утре-  Руло Стефани, ананас и маслени рогчета.
Скрит текст:
Начи, опитах да направя черно тесто с активен въглен. Масив фейл!

# 196
  • shumen
За утре-за закуска-филии с кашкавал,за обяд в стола-славянски гювеч,сусамка,за СЗ-тост с кашкавал,мини кексчета.

# 197
  • shumen
За утре-за закуска филии с яйце и сирене,за обяд в стола-кюфте на скара,зеле,моркови,мляко с грис,за СЗ-тост с пастет и кашкавал,Холидей.

# 198
За днес огретет с картофи и броколи,кекс и баница,която не е снимана

# 199
  • София
Не му взех купон и днес е на чили кон карне, кисели краставички, круша, морков, 2 кексчета с боровинки, няколко бисквити коали(видях ги в сайта, от който пазаруваме и се сетих, че навремето имаше подобни, та взех).
Ще е там до 17 и нещо, за цял ден му е.

# 200
  • София
За днес има суджученце с доматки и краставици (намерих краставици Гергана, все още хубави и хрупкави), парче баница и сандвичи с лютеница, кашкавал и филе. Всяка вечер си казвам, че утре ще му запаря чай да си носи и в 6:30 просто пускам двойно кафе и се отплесвам..

# 201
Днес сандвич с пастет от шушки и моцарела и краставица.Стандартно фурми,мандарина и йогурт с корнфлейкс.

# 202
Сподели за пастета от шушки Grinning
За днес пекох кифлички със сирене и с шоколад. Плюс ябълка, вафла хармоника за краен случай. Обяд в стола.
За ММ свинско с гъби, моркови и малко кафяв ориз, салата, мандарини.
За дребната мусака с тиквички.

# 203
JoyBlush
Така е като не чета,става шушка,а не чушка.

# 204
  • София
Малкото ми дете така ги нарича и от там всички си им казваме шушки 😆

# 205
Понеделник и вторник бях отпуск и днес имам основно префасонирани остатъци от предните дни Simple Smile
Остатък от пълнена тиква с киноа, спанак, нахут и сушени червени боровинки.
Бънчета на пара с остатък от джолан, гъби, лук и още каквото ММ е сложил вътре Grinning

# 206
Малкото ми дете така ги нарича и от там всички си им казваме шушки 😆
Където живеем е гамба.
Половинката има различни наименования на чушката - пипер,камби и разни други.Аз ги разделям на чушки и люти чушки.
Дребното признава сами червените,зелени и жълти отказва да яде.

# 207
  • shumen
За утре-за закуска-бутер кашкавалки,за обяд в стола-бял боб яхния,плод,за СЗ-кроасан с масло,Холидей.

# 208
За днес сарми с ориз и кайма, питка,охлювче със сирене и кекс

# 209
  • София
Картофено кюфтета с млечен сос, една палачинка с филе, майонеза и кашкавал+2 с шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт