Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 12 тема

• 50 991
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
хайде пак на кутиите....
кифлички, сарми, краставица и моркови на пръчици, ябълка.

# 181
  • София
За утре грах със свинско, шоколадов крем, пастърмичка и една сиренка.

# 182
За момента за утре детето си направи кюфтета и картофено пюре. Утре ще измисля още нещо. Имам мъфини, а детето и таратор искаше, та утре може да му направя.

# 183
Ябълка, чушка, морков, "китайска" манджа (пуешко, морков, чушка, лук, чесън, джинджифил, оризови спагети, соев сос; готвих рано сутринта; всичко пасна в термоса!; на снимката е още в тенджерата), една вафла Хармоника (баба и дядо ни бяха пратили).

Пак да кажа браво на детето на Sunny29! Heart Eyes
А заради mimi.7299 ще ходя по-късно да търся коприва в гората.

# 184
днес можеше стол, но дребен си поиска кутията. та по негово желание - прясна паста със спанак и кашкавал; краставички; ябълка; вчера пекохме кифлички с различни пълнежи /от които изядоха половината тава още вчера/....
за мен трябваше да има сьомга и салата, но си забравих обяда у нас.

# 185
За днес кюфтета от броколи с картофено пюре,мързелива баница и принцеси не са снимани

# 186
За днес - суши Yum абсолютна ерес - трябва да го ям с вилица Grinning добре че има по някое малко бурканче в нас, да си взема соев сос Blush

# 187
  • София
Днес младежът получава ориз със свинско, сандвичи с шунка и кутийка мед, която брат му откраднал за него от градината.

# 188
днес е на стол, ура. сложих му кифлички, меденка, ябълка.
за останалите - сьомга с кой каквото намери.

# 189
За днес - яйчица и домашно чоризо Yum

# 190
Миналата седмица кара изцяло на сандвичи.Нищо интересно.
Днес пак е сандвич (хумус и моцарела),но поиска и варено яйце.Краставица,фурми и суити.
За рисуването има банан и кифличка с мармалад,но я купих,не съм я правила аз.

# 191
  • shumen
За утре-за закуска кашкавалка,за обяд в стола-мусака,кисело мляко,за СЗ-принцеси с кайма,Барни.

# 192
У нас всеки яде различно, но почти винаги домашно. Приготвям кутиите вечер.
Таткото утре започва коледния пост, затова получава брецел за закуска, маслини с ориз за обяд, зеленчукова супа за вечеря.
Тийнът - ябълка и Wraps с фираделфия, пилешко филе и моцарела за закуска, пуешка пържола и зелена салата за обяд и салата от червен боб и риба тон за вечеря.
Аз ще закусвам кисело мляко с мюсли и ще обядвам телешко задушено с картофи. Не вечерям.
Лека и спорна нова седмица на всички!

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 05:25 от мама-ени

# 193
Днес има ориз с пиле и домати.Ябълка и йогурт с корнфлейкс - ето такова

# 194
Пиле с прясно зеле, маслинки, салатка!

Общи условия

Активация на акаунт