Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 12 тема

• 50 982
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Няма, няма, аз съм си в офиса Blush Вчера излизахме с колеги. От време на време сглупявам да ям навън, така оооще повече оценявам домашната храна.

Днес имам снощни спагети с тиквички и песто и гъбова крем супичка (виждали сте вече термоса, няма да го снимам Grinning) Yum Изпих си смутито за закуска с малко ядки.

# 166
  • София
Дръж фронта, Мими! Малко остана да завършат обществената поръчка за тестовете в училище! Мен само тази мисъл ме вдига сутрин от леглото.
Скрит текст:
Ние също сме онлайн и ХО всички, изключае малкото, което си ходи на градина, слава на пресветата майка, защото иначе щяхме да се изпоизбием! Което не означава, че не се яде хаха. Днес в хладилника се мотят ориз със спанак, кюфтета и пилешка супа; снощи бях обещала хелоуински бургери от KFC с черни хлебчета. Някаква идея как ги правят черни? Мастило от сепия ли е, активен въглен ли що ли..

# 167
На пръв прочит - и двете Simple Smile Ей тук едно от първите видеа, които ми попаднаха Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=5B4rbRuWxes

# 168
Имам някакъв спомен че съм мяркала хранителна боя и в черно, би трябвало да има все някъде.

# 169
  • София
Това е идея Simple Smile Като затръгват пак на училище, може да се презентирам със сини мекици или зелени бухтички Simple Smile

# 170
Аз като цяло правя предимно сандвичи,плод и нещо сладичко.Никакво разнообразие.
Примерно в понеделник дядо му трябваше да го заведеде на рисуване и мама се беше постарала - сложила кифлички,плодова салата и шоколад.Пък аз какво - геврек,сок и да ходи там да се цапа. Smile

Днес - шишчета с халуми и чушки,отделно салата с морков,грозде и бисквида с канела и стафиди.

# 171
Имам някакъв спомен че съм мяркала хранителна боя и в черно, би трябвало да има все някъде.

Има, но е гадна.
Сега правя кутии само за ММ Joy днес запеканка с тиквички, салата, банан Sunglasses сега пека кифлички.

# 172
Beeps, ние ги хапнахме вече тези черни бургери. Не са зле питките, мисля че с активен въглен ги оцветяват . Но на сутринта има ефект и в тоалетната, да не се учудвате.

И ние сме онлайн и хоум офис, а аз утре по случайност ще съм в офиса, но ще си взема само закуска- заквасена сметана с боровинки, чия и кокосов чипс. Ще обядвам някоя салата с колежката, с която ще сме двете в офиса.

# 173
Аз също съм си в офиса, но забравям да пиша.
За днес и утре ще е едно и също.
Закуска-баница, обяд- леща, луканка, маслини и зелева салата.

# 174
Днес има паста с грах, грозде,мандарина и сурови сладки.

# 175
ММ е на прясно зеле с Петрохан, ябълка и 🍐. Дребните са на козуначени кифлички и омлети. Да видим другата седмица....

# 176
  • София
Ай готова съм, че утре старша сестра Бийпс ще прави ковид тестове с госпожата и трябва да сме в училище в 7:30  Sob Сандвич с шунка, лютеница и кашкавал; бухтички със сирене; пилешки късчета със сметана. Дано му стигне, че тия две седмици у дома едва му смогнах на яденето.

# 177
  • София
Аз сложих от днес една пълнена чушка, но утре сутрин ще му нарежа и плодове, зеленчук. Направила съм и баница с ябълки, та това ще закуси, след като го тестват.  Отказа да му купя купон за стола, та ще обядва с кутията. За четвъртък и петък съм взела купони и ще са само закуски.
Аз ще тествам другата седмица в четвъртък. Разпределили сме се по двама родителя в съответните дни.

# 178
Днес сложих зеленчукова крем супа със сирене към нея; зеленчуци (чушка, морков, краставица); дюла. Утре е ден без училище следобед и освен дежурните плодове и зеленчуци ще сложа сандвич с яйце и сирене, това си пожела.

# 179
Топла копривена супа и салата с кашкавал!

Общи условия

Активация на акаунт