Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 12 тема

• 51 592
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Правих вчера джолан със зеленчуци в гювеч. Та му сложих днес в кутията с картофено пюре. И кисели краставички.
Бисквити и една желирана гадост.
Грозде.
Морков и две половинки сандвич с крема сирене и шунка.

# 211
Днес боднах останалите кифлички, ябълка, свинско с грах.

# 212
Във вторник - крем супа от зеленчуци и мини сандвич с масло и козе сирене, ябълка, морков+чушка. Днес – супа топчета, райска ябълка, 3 цвята моркови.
През зимата ми е трудно със зеленчуците. Морков, резене, алабаш... друго май просто така за хрупкане няма.

# 213
Днес хапвах вегетарианско къри с тиквички, но забравих да снимам.

# 214
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за обяд в стола-пилешко бон филе на скара,задушени зеленчуци,шоколадче Милкинис,за СЗ-тост с пастет и маслини,Орео.

# 215
За дребен - кроасан с масло, вътре с масло и лидълския шпвк +краставици и ябълка. ММ е на кюфтета от кълцано месо в було, броколи и ябълка, щерката е на кроасан с масло, натъпкан с луканка и копривена супа с булгур.

# 216
  • София
Днес го изпратих с мусака и мъфини. Край на седмицата, йей! На черен петък намазах едно газово барбекю с опция котлони за летоска на караванчето и съм най-щастливата!

# 217
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за обяд в стола-пилешко бон филе на скара,ризото,кисело мляко,за СЗ-тост с кашкавал,бисквити.

# 218
Сандвич с шунка и кашкавал, баница с праз, салатка, маршмелоу.

# 219
Пекох кифли със сладко от сини сливи. Ще има и плод и толкова.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 08:30 от zenata

# 220
  • София
Булгур с нахут и зеленчуци, бухтички със сирене. Сетих се, че после е на английски, видя ми се малко и сглобих и една багетка с филе и кашкавал. 

# 221
  • София
Платила съм му купони за стола, че ме помръзва напоследък.
За останалото време съм сложила 3 лимецови бисквити(снощи в 23ч ги правих 😄), ябълка, боровинки, морков.
Една филия разрязана на две и залепена на половин сандвич с шунка, кашкавал и крема сирене.
1 желиран бонбон и един маршмелоу.
Топло мляко и една сламка с шоко топчета.

Май много му сложих и то преобладаващо тесто и джънк, но те се черпят, та вероятно ще изчезне всичко. Казва, че си изяжда плодовете и сандвича, разните бонбони ги давал на приятелите си.
Днес за пръв път съм му дала и 2 лв джобни, ще видим как ще се справи.

# 222
В неделя - макарони с грах и моцарела.Мандарина и шоколадова бисквита. За рисуването - йогурт с корнфлекс.
Вчера - сандвич със сирене, ябулка и бисквита.
Днес - ориз с пилешко,ябълка,мандарина и някакъв бисквита.

# 223
  • shumen
Утре-за закуска- бутер баничка,за обяд в стола-леща яхния,плод,за СЗ-кроасан с масло,бисквитки.

# 224
Включвам се и аз отново, госпожицата не иска от стола вече, добре че е на помощ Нинджата. За утре - З сандвич с крема сирене и шунка, зеленчуци, О - мусака, СЗ - плодове

Общи условия

Активация на акаунт