🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 994
  • 936
  •   1
Отговори
# 60
Дали Цвети да не прати Сия да бере зелен фасул?! Докато си кръстосва ту единия, ту другия крак. А Любчо се простира като прани гащи до нея.

Много съм доволна съм от седмичните задачи този път.

Дама, имах в предвид, че определено си личеше, че Цвети има желание да бъде фермер. Просто не на всяка цена. Не бих определила постъпката ѝ като достойна, защото и тя самата си знаеше, че гласовете на съфермерите ѝ ще бъдат в нейна полза.

# 61
Коцьо пак изненадан неприятно, че не гласуваха за него... 😁

# 62
  • Велико Търново
Да видим само дали ще ни покажат какво са свършили от тия задачи. Че както пак спят, кръстосват крака и се чудят накъде да се подпрат, направо може да си останат само с разказване. Пък то на приказки може да се докара, не е като да не може...

Сия много ми е чудно докога ще издържи да не приказва много. Joy

# 63
  • В тъмната гора.
Ехааааа Heart Eyes Виктор Revolving Hearts Цвети

# 64
А, той приятелка, за която щеше да се жени имаше... Само да не влезе и тя във Фермата като Камелия на Данчо. Не ми се гледат такива работи пак.

# 65
  • Велико Търново
Ъ! "Любовта трябва да е прагматична"
Според мен любов и прагматизъм нямат нищо общо.

# 66
Тъпчо, ще се влюби! Ама то нали си мисли, че тия неща стават по команда... Отиват си двамата, с тия дръпнати очи, ще имат бебета с хубави очички! Laughing
Хихи, как тупат сърца! Много сладко.

# 67
  • Другата България
Цвети ли стана фермер?

# 68
  • Велико Търново
"Не искам да нараня някого отвън", пък голямо прегръщане я преграща. Уж само едно гушкане щеше да е...

Merri_An, да. След равенство на играта с въпросите и гласуване от страна на фермерите.

# 69
  • Бургас
Не мисля, че Виктор има шанс с Цвети - нито във фермата, нито навън. Тя си кокетничи, а той е със слаб ангел или досега толкова хубава жена не му е обръщала внимание.

# 70
  • В тъмната гора.
Аййййде...Сия и Цоньо.....Виктор и Цвети.

Ама тази реплика на Цвети "Аз съм напълно наясно, че между нас няма как да се получи", ще амбицира Виктор да действа. Това си е направо капан.

# 71
Е, как си кокетничи, тя от първия ден го гледа с блеснали очи! Само него, никой друг от младите мъже.

# 72
Цвети е вкарана за да кокетничи и да флиртува.
И ще го осъществи,  с Виктор или без.
Той или е хитър и поддава за да е интересен и да остане вътре, или му е слаб ангела и я харесва.

# 73
  • Бургас
Е, как си кокетничи, тя от първия ден го гледа с блеснали очи!
Да бе...Със същите блеснали очи гледа и Пламен

# 74
  • ВАРНА
Тъпчо, ще се влюби! Ама то нали си мисли, че тия неща стават по команда... Отиват си двамата, с тия дръпнати очи, ще имат бебета с хубави очички! Laughing
Хихи, как тупат сърца! Много сладко.

😆😆😆 Ти къде за бебета ги прати ...
Виктор ми е сладур, хлътнал е доста ми се струва. Цвети дано само не си четка самочувствието с него, ще е жалко за момчето . Иначе са от 2 съвсем различни свята, не ми се струва, че Цвети би подхванала нещо сериозно навън с него ... На мен комбинацията Цвети и Боби ми харесваше, без майтап  😄

Общи условия

Активация на акаунт