🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 999
  • 936
  •   1
Отговори
# 75
Ми така, размечтах се. Не съм гледала миналогодишните любовни конфигурации и тази ми харесва.

# 76
  • До морето
Ох, вече го виждам Виктор с категоричните си философствания за любовта как ще се нахендри на Цветка-кокетка! Същий Даньо Богатия. Дето като влезел в стая и две жени припадали по него. Каква жалка картинка беше и ходеше като пребозал из фермата миналата година.

# 77
  • Вестерос
Мразя чалга! Щях да съм край огъня с другите.

Еее сега наново ли да гласуваме

# 78
Да знаете Цоньо дали остава да спи в къщата на шампионите или ще се върне на навеса??

# 79
Би трябвало вече на навеса да спи а Цвети на неговото място да спи в къщата.

# 80
  • Велико Търново
Еее сега наново ли да гласуваме
Защо?

# 81
  • Варна
Да знаете Цоньо дали остава да спи в къщата на шампионите или ще се върне на навеса??
Връща се.
Скрит текст:
А благодарение на редакторите, знаем че ще спи даже в обора. Sad
Не мисля, че Виктор има шанс с Цвети - нито във фермата, нито навън. Тя си кокетничи, а той е със слаб ангел или досега толкова хубава жена не му е обръщала внимание.
Пък на мен ми се струва, че не е хич влюбчив. Още повече че е дева. По-скоро гръм го удари с Цвети.
Ама то е нормално след като са в затворено общество. Навън като се усетиш че хлътваш и не трябва, може да започнеш да избягваш обекта. Но във Фермата няма шанс.

# 82
Цоньо ще спи в обора, ако стане ратай. Ако той и Сия са едната двойка, мъжът от другата очаквам да е Георги, но не знам с коя жена в комплект. Може би Ралица, защото беше казала за Цвети, че е превзета.
Откакто Сия се сдуха и не говори много, ми е по-симпатична.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:06 от Mama xxl

# 83
Скрит текст:
В промото се вижда как едната двойка са Цоньо и Сия и Ралица и Ивайло.

# 84
  • София

Линк за България и чужбина(без реклами)
Фермата - сезон 7, епизод 20 (04.10.2021)

# 85
  • Вестерос
Боже, как Цветии ще предложи Бобито... смях малко

# 86
Цвети и двамата си ги харесва, ама според мен си отива с Любо. А Боби пък си я харесваше ама излезе човека 😃

# 87
  • Вестерос
Аз нали съм назад, а с Пламен какво стана? Нали там я гласяхте повечето

# 88
  • Бургас
Нищо, човекът не е толкова глупав като Викторчо Joy
Не мисля, че Любо си отива с Цвети, а и той си се "точи"  на Лорчето.

# 89
  • Варна
Мммм....   според мен след като се разбра че Виктор харесва Цвети, Пламен няма да пробва там. Мъжка солидарност. Иначе стана ясно, че Пламен чака да го свалят жените по почина на Петър от предния сезон. Голямо дърво беше на сценката на "Коцето пита" Иначе е хубав, затова явно е свикнал да му се лепят.

P.P Да не стават недоразумения, под хубав имам предвид привлекателен. Иначе не мога да го нарека красив. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 00:46 от Хексе

Общи условия

Активация на акаунт