🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 41 362
  • 936
  •   1
Отговори
# 810
Дам, Сия е трагична ! Изобщо никакъв хъс не виждам в играта и. Много ме разочарова с играта си в тази битка.
По-добре да слезе и да се предаде, за да запази сили .. така няма смисъл .. мъка е за гледане.
Така като гледам ще и трябват 45-55 мин за да я изиграе, добре, че на 19мин ще я свалят Иван и Андрей.

# 811
  • В тъмната гора.
Да не мислите, че другите щяха да се справят. Абсолютно не.
Играта наистина е трудна.

# 812
Разочарова ме Сия, май е въздух под налягане. В тази битка Ваня наистина показа воля, упорство и спечели симпатията ми. Факт е, че е по-млада, но не мисля, че това е фактор.

# 813
  • Велико Търново
Ха! Братовчедът на Сия е Цветан Чолев - който играе Оги в "Братя".
Впрочем, той е и координатор каскади в сериала.

# 814
Ах, ти да видиш, Оги от "Братя" е братовчед на Сия... Още някой дето вярва, че там ги взимат с кастинг и са случайни хора? "Ела тука братчед, да земеш едни пари..."

# 815
Следват послания, ще има и още един блок реклами ... при 10:5 и 3:2 игри според мен следващата игра ще е последна за дуела. Сия напуска Фермата.

# 816
  • Вестерос
Предната игра за мен е една от най-сложните въобще, доста зор са видели повечето участници, които са я играли

# 817
Ах, ти да видиш, Оги от "Братя" е братовчед на Сия... Още някой дето вярва, че там ги взимат с кастинг и са случайни хора? "Ела тука братчед, да земеш едни пари..."
Ама вие като пишете четете ли се Grinning Някакъв треторазряден актьор от сериал на конкурентната ТВ е уредил братовчедка си да участва във Фермата.
Или пък, че Паулина от конкурентното риалити ходи на фризьор при Сия - край, уредена работа!
Една моя съученичка от гимназията сега е фолкпевица, ще се крия от риалититата, че и мен ще ме изкарат парашутистка, ако вляза...

# 818
На 99% съм сигурна, че Сия ще падне на тази игра. Тука трябват здрави нерви и търпение, а на нея и липсват. Ваня ще получи кошницата от Лидъл.😁

# 819
Малко по-наясно съм, отколкото си представяш, ама ... живей си в заблуждение, щом така ти харесва. Simple Smile

# 820
Е, да не би да ги вземе Сия, като най-вероятно ще си тръгне. Все едно като си на някого и не може да участваш в реалита. Ако всички са на някого хора и са влезли с връзки на кого ще дадат парите... Интересно за гърба на Цоньо кой ли стои. Всяка година ги мешат с непознати и известни личности.

# 821
Да, Сия ще загуби. Освен, че не е спокоен човек и агитката ще я изнерви допълнително.

Не е лошо, Ферма без Сия ще е малко по-различна за гледане. Прекалено много време обсебваше в епизодите.
Като цяло доста посредствен дуел се получи. По-добрата остана във Фермата.

# 822
Коментарите отстрани много ги разсейват...

# 823
Да, защо не ги записват допълнително Иван и Андрей коментарите в такъв тип игри. Много дразнят и разсейват.

# 824
Коментарите са отврат, наистина има битки за надъхване и такива за концентрация, за които тишината е нужна. Сия вече трябва да си ходи, наистина е непоносима, както и Иван и Андрей. Както бях за Сия рязка сменям агитката и минавам на другата. На Сия играта е показно на личността й, напълно разбалансирана.

Общи условия

Активация на акаунт