🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 41 115
  • 936
  •   1
Отговори
# 855
  • Велико Търново
Скандалът едва ли ще е Теди/Мартина. По-скоро Живка-Мартина.

Също смятам, че срещу Ваня другият кандидат-фермер няма много шансове на викторината. Освен ако не е Чавдар, да речем. Но това пък няма как да стане.

# 856
  • София
Е, това за кученцето и Стефан са си думи на самата Мартина, може би преувеличени. Жената си се изживява като топ пиче все още, днес на дуела беше със стайлинг а ла 10-ти клас 2000-та година, доста нелепо.

Маските много падат вече, което е супер, най-сетне. Симпатизирам вече само на Кирил, Стефан, Ивайло (шок), Лорчето и Пламен, но на него с лека условност.

# 857
  • София
Браво на Ваня! Беше по-добрата в този дуел.

Сия събра цирка. Теодора може да заповяда. Да видим какви ги забърка.

# 858
Няма как просто ИиА да не се опитат да я върнат в играта. Все в някой етап ще има връщане на участник и ще съобразят битките с нейните силни страни/коване/. Просто създава фурор и поне за мен - интерес на предаването заради факта, че вдига всичките фермери с краката нагоре Grinning Пък и може да се види с просто око колко много се изписа за нея в темата.

# 859
  • На морето!
И аз мисля, че ИиА не са доволни, че отпада Сия и остава Ваня.
Мартина не съм я гледала много, но Теодора определено разочарова с интригата, която завъртя.
Дано поне Лорчето си остане такъв сладур като до момента.

# 860
  • София
Много се изписа за Сия в темата, защото основно нея излъчваха. То нали уж коментираме това, което ни показват. Simple Smile
Сия няма да ми липсва изобщо. Жалко, че нейните емоционални възходи и падения ще бъдат заместени със скандали, ама поне ще е нещо различно. Тя няма какво повече да покаже.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 23:33 от Vivi

# 861
На никого няма да липсва, поне ще си починат ушите на съфермерите й. Ще остане само хъркането на Цоньо.
Ясно е, че не са шест бири, то ако нямаше алкохол и градус... какво щяхме да гледаме. Те сценариите, баш тогава се пишат, хахаха. Душата да е опиянена  и филмът е готов.

# 862
  • earth
На дуела Сия се представи като разсеяна патка и заслужено загуби.

А джуджетата отново много неприятни.

# 863
  • София
Цоньо Simple Smile Каква неподправена радост .

# 864
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 25 (09.10.2021)

директен линк фермата

# 865
Много съм доволна, че Сия се разкара. Да видим вече и другите хора!

А Марта беше облечена скандално нелепо днеска... Joy

# 866
Даа, Живка/Мартина визира, а руго съм написала.
Стайлингът на Мартина не е от 2000 г, а и тази е много актуален гумени ботуши със 7/8 чорапи.
Отделна тема е за колко годишни е. Но срещам не само тийнове с такава визия.

# 867
Съща Harley Quinn беше 😆

# 868
  • София
Добре, Биле омайно, носете си гумения розов ботуш със супер къси панталонки в ежедневието щом е мега модерно (за мен е проява на липсва на вкус), във Фермата да се нахлузи това е меко казано нелепо. 😀

# 869
Съща Harley Quinn беше 😆

Ама разбира се Sweat Smile Баш за Фермата си е облеклото и баш за дуел! Rolling Eyes Не може да се отрече, че се забелязваше в тълпата  от километри. Целта постигната!

Днеска го коментирахте по-рано. Марта нито ми е секси, нито ми е красива като жена.

Общи условия

Активация на акаунт