🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 993
  • 936
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Излезе ми Виктор като предложение за приятел във Фейсбук, понеже оказва се имаме общи приятели. Позволих си да му разгледам обстойно профила и бившата приятелка видях... мдааа   Flushed
Ако има изобщо нова по нищо не си личи.

# 871
  • В тъмната гора.
На Виктор брат му е починал, поне аз това разбрах от написаното.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2626441774245689&set=ec … f.100006396757395

Това е профилът на майка му. Много съжалявам за братчето на Виктор.
https://www.facebook.com/anelia.karova

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 01:00 от _Мishel_

# 872
  • София
Виктор изглежда много по-добре с брада.

# 873
  • Вестерос
Излезе ми Виктор като предложение за приятел във Фейсбук, понеже оказва се имаме общи приятели. Позволих си да му разгледам обстойно профила и бившата приятелка видях... мдааа   Flushed
Ако има изобщо нова по нищо не си личи.
Той си живеел във Варна, с него имам към 10 общи приятели аз. Много тъжно за брат му.
И рд-то му е на 17.09. Ще гледаме рд-то му във фермата най-вероятно.

# 874
  • Sunshine state
Сийка си тръгва, скучничко ще е без нея, но Ваня заслужено победи и ми е симпатична. Ивайло само затвърди мнението ми за него на заядливец и простак с това ненужно злорадстване и глупави подмятания към дуелиращите се. Много бих искала някой от мъжете да си го прати у тях, та да му се изтрие мазната усмивчица от лицето.
Мартина беше облечена като клоун.

# 875
  • София
Браво на Ваня. Напълно заслужена победа. Радвам се за нея.
Накратко - Да, на културата, не на халтурата! 🙂

Много трудни битки им дадоха, за това малко ме е яд, защото ми се искаше на тях да видим много по-добре подготвени участници. Дано ги повторят по-нататък, че ще е жалко да не ги видим повече. Визирам класиката - коване на мост, люлките, както и последната игра - с топката за боулинг.

Интересно ми е Ивайло когато се изправи на дуел как ли ще реагира ако някой така му дудне нарочно да го дразни и разконцентрира.
Любопитното бе, че агитката на Сия бе по-многобройна от тази на Ваня. А пък Лорчето и сълза пусна за Сийка. Ти да видиш.
Интересно, видях малкото Силве -> Силвия Радулова от Сървайвър и Максимал сред приятелите на Сия. Както и Цветан Чолев от ''Братя''

Много трудно ще се намери някой, който да бие Ваня на викторината с въпросите. Кой ли ще предложи Сия, хм. Живка е единия вариант ако ще е жена. И Виктор ако е мъж. Залагам на единия от двамата.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 04:28 от Diavolo

# 876
  • Пловдив
Сега успях да изгледам епизодите.

Сийчето така или иначе се изчерпа. Добре, че си тръгна да видим малко и другите. Аз я харесвах, защото нямаше друго лице, а беше напълно открита, даже прекалено.

Сега ще гледаме формиране на групички, заговори и подмолни игри. Така че ще е интересно.

Теодора според мен не е добре с главата изобщо. Със сигурност не пие хапчета, а трябва. Не бих я изтърпяла и 5 мин. Много мразя такива хора. Изцежда ме енергийно само като я гледам.

Засега харесвам най-много Коцето, Чавдар, Киро, Ванчето, Пламен, Цвети и Виктор. Ивайло ми е забавен. Изобщо не ме дразни. То всъщност в сравнение с Теодора всички са много приемливи.

# 877
# 878
ИиА, как можахте да съсипете хубавото предаване?
Убийствено лош кастинг. Скучни участници.
Ми, не става само с хъркането на Цоньо!
Сега пък и Сия отпадна. Жалко!

# 879
  • Великобритания
честно казано , финалът с Цончето като се хвърли през глава в басейнчето , беше най силната част
супер скучен и смотан дуел , радвам се че кречеталото Сия си замина , въпреки че на моменти направо изтерясваше ..ма предполагам , че си е такава шизофренийка и навън
Сега ще ни навират скандалите между Марта ( супер обикновена женица ми е на мен ) и Живка ..
Ми липсват ми типично фермерските задачи - нали е Фермата , нищо не ни показват тази година , не съм доволна

# 880
Е, сега Сия няма да обсебва пространството ред е на скандал Теди/Мартина.
Теди е слаб противник.
 Тези, които имат потенциал да се изправят срещу Мартина са Живка, Ваня или Краси.
Сега гледах за пръв път визитката на Мартина, казва си че е тръгнала с голямата кошница и ще иска да доминира. Интересно защо досега не го показваха, имам предвид не визитката, а взаимодействието между Мартина и останалите. Стефан ходел след нея като кученце. ВТФ.

Краси ли? На дуела за имунитет тази седмица беше зле, хайде беше контузена, ама и срещу Ралица не блесна грам.

# 881
  • Варна
Краси ли? На дуела за имунитет тази седмица беше зле, хайде беше контузена, ама и срещу Ралица не блесна грам.
Нямах предвид силна на арената, а за вероятност  да се опълчи на някого. На Мартина да речем.
На Арената се решава кой остава, но докато се стигне до нея има път, който преминава през лагери и коалиции.

# 882
Според мен Краси по-скоро ще я кара по закона за най-малкото съпротивление до момента, в който я отстрелят на арената.

# 883
  • Велико Търново
Diavolo, защо да ти е интересно за Цветан Чолев? Снощи в посланията от близките го дадоха и си беше изписано, че ѝ е братовчед. Пък и тук в темата го писахме. Май само Цветка ти е интересно да гледаш, а?

Хич няма да ми липсва на мен Сийчето и логореята ѝ. Пък и със сигурност ще има какво да ни показват. Нали семенцата вече са посяти...
Ох, пък само като ми мине през ума, че моооже да решат да я върнат... настръхвам. Дали има вероятност да е по-обрана, как мислите?

Цоньо, милият, наистина толкова искрено се зарадва. Точно по детски.

# 884
  • София
Мисля, че ще е дори по-експлозивна 😀

Общи условия

Активация на акаунт