🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 996
  • 936
  •   1
Отговори
# 840
Аз си мисля, че Живка.

# 841
  • В тъмната гора.
Кой ще избере Сия за фермер?

Според мен Живка.

И тогава... Мартина ще стане ратай.

# 842
  • Вестерос
Дали няма да предложи Коцето?

Време им е на Виктор, Пламен, Любо да са ратаи

# 843
Ако Сия предложи Живка , много се надявам че Ваня ще спечели теста.

# 844
Срещу Ваня ще е трудно на въпросите, тя има добра обща култура. Който и да е срещу нея, ще е интересно.

# 845
Аз съм на принципа всеки да бъде фермер, защото така е най-интересно. Ако е Живка то се знае кой ще сложи от мъжете ратай , айде от жените там не знам. Сия от емоциите от дуела дано предложи Коцето. Това ще е интересно, но съм сигурна че ще е Живка.

# 846
Мен Сия изобщо не ме дразнеше, така че искрено съжалявам за загубата ѝ. Браво на Ваня, че издържа и победи, но не ми е интересна за гледане и това е положението.
Три дуела и тримата, които подкрепях, паднаха. Аз съм същий Цоньо Laughing Може би трябва да си остана неутрална като Швейцария по-нататък, че фаворитите ми ще окапят един след друг.Rolling Eyes

# 847
  • Варна
Коцето и Кирил бяха от агитката на Ваня, не мисля че ще ги предложи.
Може би и няма значение кого ще предложи, защото Ваня е силна с въпросите.

Я тука Лорчето гушка Виктор , той я гледа учудено. 01:17 минута
https://fermata.btv.bg/videos/anastasija-izlizam-kato-pobeditel.html

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 22:18 от Хексе

# 848
Аз мисля, че Живка направи всичко възможно и през седмицата, и по врема на дуела, за да бъде тя предложението на Сия за Фермер.
Ще заложа за нея, но не изключвам изненада от Сия.

# 849
И аз съм 3 от 3 като Цоньо и Mesmunda Grinning
Според мен Сия ще предложи Виктор или Красимира.
Видяхте ли промото за понеделник? Цветелина казва "Твоята постъпка беше грозна" и показват Мартина, но според мен го казва на Живка.

https://fermata.btv.bg/videos/v-ponedelnik-vav-fermata-nova-porc … zhd-i-muzika.html

# 850
Мислех, че Сия и Живка направо се разбраха да предложи нея. Не помня защо Живка каза, че явно няма да е тя.

# 851
Коцето и Кирил бяха от агитката на Ваня, не мисля че ще ги предложи.
Може би и няма значение кого ще предложи, защото Ваня е силна с въпросите.

Я тука Лорчето гушка Виктор , той я гледа учудено. 01:17 минута
https://fermata.btv.bg/videos/anastasija-izlizam-kato-pobeditel.html
Гледа я по скоро с наслаждение... Може и тя да си го харесва, но да не показва  емоции пред камерите.
Тез смешни кошници на Лидл и на Загорка шестте бири са направо потрес, голем трофей. Направо ще преядат и препият

# 852
  • Велико Търново
wiwala75, бях писала и преди - показват 6 бири, но като дават вечерята след дуела, на масата са наредени доста повече. Освен това имат и твърд алкохол. Пък и ако бяха само 6 бири, Георги щеше ли да се напие толкова по-предната седмица или там, когато беше? Така че - хич недей да се кахъриш за пиенето им.

# 853
Само се моля да не е Живка фермер. Ще ми се да видим и други на поста.
Е, сега Сия няма да обсебва пространството ред е на скандал Теди/Мартина.

# 854
  • Варна
Е, сега Сия няма да обсебва пространството ред е на скандал Теди/Мартина.
Теди е слаб противник.
 Тези, които имат потенциал да се изправят срещу Мартина са Живка, Ваня или Краси.
Сега гледах за пръв път визитката на Мартина, казва си че е тръгнала с голямата кошница и ще иска да доминира. Интересно защо досега не го показваха, имам предвид не визитката, а взаимодействието между Мартина и останалите. Стефан ходел след нея като кученце. ВТФ.

Общи условия

Активация на акаунт