🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 41 289
  • 936
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Хайде моля, някоя добра душа да ми разкаже какво се случи тази вечер.

# 91
Иначе е хубав, затова явно е свикнал да му се лепят.
Ма как ще е хубав?! Недоумявам...Rolling Eyes

# 92
В Ябланица  ( или там откъдето е ) може и да му се лепят , ама чак хубав...Относително, всеки си има вкус и т.н. ,ама направо ме застреля с "хубав". Не е грозен.
Има приятен глас, чаровен -може би...

# 93
  • Варна
Вечера след победата на Коцето си пийнаха и се започна една "мазна" /по Виктор:)/ чалга и да се въртят кючеци. Най-активни бяха май Коцето, Сийка, Теди - Виктор - на пианото. Докато се лееше чалгата до огнището имаше групичка възмущаващи се - Кирил, Чавдар, Ивайло, Мартина.. може да изпускам някой.
Ивайло и Мартина си направиха шега като за последно с Цоньо и вкараха в стаята докато спеше няколко овце. Съответно бяха нахокани, че си играят със здравето и живота  на овцете по този начин. Някой взел яйцата на мътещата кокошка. Скараха се, че не си стиковат задачите, че няма чуваемост ит н. и се стигна дотам, че било защото били българи, българите дисциплина и съвест нямали.
Лелеее, много съм подробна. Накратко Боби предложи за фермер Цвети, тя отиде с Коцето на викторина и от там имаха равен брой точки. Чрез гласуване се определи, че Цвети ще е фермер. 11 на 6 гласа в нейна полза.
Виктор е хлътнал по Цвети, тя няма нищо против, макар да казва че няма как между тях да има нещо навън.. Виктор пък пита: Що? Joy

Уф, добре,. Не се изразих правилно. Привлекателен е. Поне за мен. Харесвам такъв тип мъже.

# 94
  • Вестерос
Аз нали съм назад, а с Пламен какво стана? Нали там я гласяхте повечето
Мммм....   според мен след като се разбра че Виктор харесва Цвети, Пламен няма да пробва там. Мъжка солидарност. Иначе стана ясно, че Пламен чака да го свалят жените по почина на Петър от предния сезон. Голямо дърво беше на сценката на "Коцето пита" Иначе е хубав, затова явно е свикнал да му се лепят.
Явно да, много мързеливо. И за мен е най-хубав от всички вътре

# 95
  • Другата България
Вечера след победата на Коцето си пийнаха и се започна една "мазна" /по Виктор:)/ чалга и да се въртят кючеци. Най-активни бяха май Коцето, Сийка, Теди - Виктор - на пианото. Докато се лееше чалгата до огнището имаше групичка възмущаващи се - Кирил, Чавдар, Ивайло, Мартина.. може да изпускам някой.
Ивайло и Мартина си направиха шега като за последно с Цоньо и вкараха в стаята докато спеше няколко овце. Съответно бяха нахокани, че си играят със здравето и живота  на овцете по този начин. Някой взел яйцата на мътещата кокошка. Скараха се, че не си стиковат задачите, че няма чуваемост ит н. и се стигна дотам, че било защото били българи, българите дисциплина и съвест нямали.
Лелеее, много съм подробна. Накратко Боби предложи за фермер Цвети, тя отиде с Коцето на викторина и от там имаха равен брой точки. Чрез гласуване се определи, че Цвети ще е фермер. 11 на 6 гласа в нейна полза.
Виктор е хлътнал по Цвети, тя няма нищо против, макар да казва че няма как между тях да има нещо навън.. Виктор пък пита: Що? Joy

Уф, добре,. Не се изразих правилно. Привлекателен е. Поне за мен. Харесвам такъв тип мъже.
Чудесно е, че си подробна.
Благодаря ти.

# 96
Цвети е "афилиейт " мениджър , едва ли се търсят в Чепеларе , където ( ако не греша) Виктор работи в семеен бизнес.

# 97
  • Варна
Цвети е "афилиейт " мениджър , едва ли се търсят в Чепеларе , където ( ако не греша) Виктор работи в семеен бизнес.
Той Виктор не е вързан в семейната фирма, доколкото знам се ръководи от баща му. А той  спокойно може да си намери работа в София. Wink

# 98
Аз също бих определила Пламен като привлекателен. Има чар, красива усмивка, нормално поведение. Изглежда възпитан и сдържан, не се перчи и не се старае да привлича всеобщото внимание. Харесва ми.

Викторчо сам се вкарва в драми и любовни истории... Ще става интересно там. А за Цвети добре дошло. Може и да е грешна преценката ми или да си правя прибързани изводи, но според мен мъжкото внимание не би ѝ било в излишък на този етап. Независимо дали е от Пламен, Любо, Виктор.

# 99
Той Виктор не е вързан в семейната фирма, доколкото знам се ръководи от баща му. А той  спокойно може да си намери работа в София. Wink
Така е.
Дано се вземат младите. Хич не си подхождат, но такива връзки понякога са устойчиви. За съжаление мисля, че Цвети следва сценарий и love story-то ще е кратко.
Нея по-скоро я виждам с малко по-възрастен мъж , със добър "социален статус " ,ако ме разбирате.

# 100
  • София
Допада ми, че отчето е умерен и не кара никой да вярва насила, всички да ходят на църква или нещо такова. Говори им най-вече да са добри хора. Хареса ми, че каза на Сия да не кара дъщеря си да се кръсти и че това не става така. Въпрос на вътрешен избор е.

Очаквах да са по-натрапчиви беседите.

# 101
  • Другата България
Също мисля, че Цвети разчита на някаква лав стори, за да се задържи по-дълго вътре. Не е да не се е случвало. С този манталитет Виктор няма шанс с Цвети, която си е кифле отвсякъде. Иначе вероятно не е лошо момиче. Еееех, Вики...след формата току виж се взели Цвети и Пацо, по подобие на ДжеПетър и Косъма.
Пламен е точно като Петър, да.

# 102
  • Бургас
За съжаление мисля, че Цвети следва сценарий и love story-то ще е кратко.
По същия сценарий в "Коцето пита" провокираха Пламен със свалката, ама не захапа човека Joy  На Виктор му трябваше по- малко и воала - имаме си "любовна" история вече...

# 103
  • Вестерос
Като се гушкаха накрая Цвети и Виктор, според мен тя нещо му каза, не се чуваше, но сякаш имаше нещо. Аз лично не чух сърце да тупти, както казаха Иван и Андрей.

# 104
Тупаше яко! Ако телевизорът ти е бил със звук, няма как да не го чуеш.

Общи условия

Активация на акаунт