🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 41 363
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
  • Велико Търново
Ахахаха .. каква безумна реч дръпна Сия Simple Smile Когато адреналина ти измества мозъка Simple Smile
Иван: Май направих грешка като ѝ дадох думата Satisfied

# 796
Чавдар имаше вид като че ще повърне докато Сия държеше реч...

# 797
Много трудна игра е това и досадна.

# 798
Не се сети Ваня да ползва междинната гредичка като кука, за да дръпне втората дълга греда на въжения мост.
Яка игра, гледайки Ваня ще заложа на Сия, защото Ваня е много зле при преминаването на въжения мост.

Редакция - 10 минавания е малко садистично спрямо тяхната подготовка.

# 799
  • В тъмната гора.
Много трудна игра. Не мисля, че Сия ще и е по-лесно.

# 800
Няма да и е по-лесно, но краката и са по-дълги. И в ръцете е по-силна от Ваня според мен.
А може и да се сети да си придърпва втората греда от въжения мост.

Браво на Ваня за усилията и за това, че не се предаде !
Но 19:40 е огромно забавяне.

# 801
  • София
Много се изненадвам от себе си, но почвам да симпатизирам някак на Ивайло 😀

# 802
Която бие тук ще спечели дуела. Така си мисля.

# 803
  • Велико Търново
Bengun, как ще не се е сетила Ваня за междинната гредичка? Точно това правеше на първите минавания. После реши директно да придърпва втората люлка като залюляваше с по-голяма амплитуда първата.
Според мен Сия няма да е много по-добра. Може и заради минитрейлърчето да се заблуждавам, де. Но и като гледам времето, май няма време за седма игра. Т.е. аз не се сещам какви са последните две. Ако се играят едновременно, може и да има.

# 804
Иван какво проклятие измисли 😀 Това ме разсъни и ме върна към играта.

# 805
  • Вестерос
Много се изненадвам от себе си, но почвам да симпатизирам някак на Ивайло 😀
И аз Grinning

# 806
Bengun, как ще не се е сетила Ваня за междинната гредичка? Точно това правеше на първите минавания. После реши директно да придърпва втората люлка като залюляваше с по-голяма амплитуда първата.
На първите две минавания не го правеше, сигурен съм. На първите минавания опитваше да стъпи на нея, а не да я ползва като кука.
След това няколко пъти и се получи и по случайност, а не като търсен ефект според мен.

# 807
  • София
Луксозната жена предала ли се е, трагична е.

# 808
Сия май ще се откаже. Не я виждам аз в тази игра.

# 809
  • Велико Търново
Аз се чудя Ваня защо след като реши да слага максималните точки, е преценила, че тази игра трябва да е измежду тях. Просто е можело да я остави Сия да я оценява. Имам чувството, че не се е усетила каква е.
Ама пък като гледам - и Сия нямаше идея какво да прави. Сега вече може и да се е ориентирала в обстановката.
Ох... Ваня като вземаше торбичките от спиралата, казах на моя мъж, че тука Сийка ще се огелпи. Ето че стана точно така. Хм... нейните хора що не ѝ подсказаха да си метне торбичката на врата Rolling Eyes
И на мен на отказване ми прилича...

Общи условия

Активация на акаунт